ورود

View Full Version : سوال در مورد EFCodeFirst

z.gitaro
یک شنبه 03 آذر 1392, 00:17 صبح
وقتی کدهایی برای ایجاد جداول مینویسم اجراش که میکنم پایگاه داده ساخته نمیشه اشکال کار کجاست
لطفا راهنماییم کنین

alireza.tabesh
یک شنبه 03 آذر 1392, 08:33 صبح
مواردش زیاده شما باید ببینید چه اروری میده در مرحله اول اسم Connectin که به DBContext اختصاص دادید رو کنترل کنید . بعد نگاه کنید public بودن DBContext رو قرار دادید یا نه و همچنین DBset استفاده کردید یا نه . گفتم موارد زیاده کدهای یک مدل و DbContext رو قرار بدید و همچنین Connection که در Web.config یا کلاس اسم کانکشن استفاده کردید .
موفق باشید

z.gitaro
یک شنبه 03 آذر 1392, 10:20 صبح
مواردش زیاده شما باید ببینید چه اروری میده در مرحله اول اسم Connectin که به DBContext اختصاص دادید رو کنترل کنید . بعد نگاه کنید public بودن DBContext رو قرار دادید یا نه و همچنین DBset استفاده کردید یا نه . گفتم موارد زیاده کدهای یک مدل و DbContext رو قرار بدید و همچنین Connection که در Web.config یا کلاس اسم کانکشن استفاده کردید .
موفق باشید

همه این موارد رو رعایت کردم ارور هم نمیده برنامه اجاره میشه صفحه home رو نشون میده ولی پایگاه داده ساخته نمیشه

z.gitaro
یک شنبه 03 آذر 1392, 10:26 صبح
پایگاه داده ساخته شد اما جداول نه

alireza.tabesh
یک شنبه 03 آذر 1392, 11:36 صبح
جداول رو با

public DbSet<نام مدل< {get;set;}

ایجاد کردی ؟ الان توی صفحه میتونی با foreach جدول از مدلت بگیری بدون ارور؟

z.gitaro
یک شنبه 03 آذر 1392, 12:01 عصر
جداول رو با

public DbSet<نام مدل< {get;set;}

ایجاد کردی ؟ الان توی صفحه میتونی با foreach جدول از مدلت بگیری بدون ارور؟

کد dbSet رو نوشتم توی کدوم صفحه باید foreach رو بنویسم؟

alireza.tabesh
یک شنبه 03 آذر 1392, 13:16 عصر
صفحه ای که باید مشخصات داخل دیتا رو نشون بدی . البته با توجه به طراحی که برای نرم افزارت کردی.
بهتره کنترلر خودت رو با انتخاب مدلی که در واقع تیبلت شده و با انتخاب مدلی که از DbContext ارث برده ایجاد کنی که یک نمونه درست رو که MVC برات تولید میکنه استفاده کنی. برای شروع یک نگاهی به سمپل های سایت www.asp.net/mvc بنداز . مخصوصاً پروژه MVCMusicStore میتونه راهنمای خوبی باشه

sunn789
یک شنبه 03 آذر 1392, 13:21 عصر
سلام معمولاً دو تا چیز توی اسجاد جدول برای mvc مهمه اوا اینکه بررسی کنی اتصال به بانکت درست باشه و اگر از local db استفاده میکنی محل ایجاد بانک رو به دستی تعیین کرده باشی و اما دومین ایتم اینکه حتماض باید اطلاعات رو به بانک پاس کنی تا بانک ایجاد بشه ، تا به حال چندین و چند بار این مار رو انجام دام و به دستی انجام شده و مشکل خاصی نبوده ،و

z.gitaro
یک شنبه 03 آذر 1392, 14:34 عصر
[QUOTE=sunn789;1919706]سلام معمولاً دو تا چیز توی اسجاد جدول برای mvc مهمه اوا اینکه بررسی کنی اتصال به بانکت درست باشه و اگر از local db استفاده میکنی محل ایجاد بانک رو به دستی تعیین کرده باشی و اما دومین ایتم اینکه حتماض باید اطلاعات رو به بانک پاس کنی تا بانک ایجاد بشه ، تا به حال چندین و چند بار این مار رو انجام دام و به دستی انجام شده و مشکل خاصی نبوده ،و[/QU

بانک ایجاد مبیشه جدولا ایجاد نمیشن

sunn789
یک شنبه 03 آذر 1392, 14:52 عصر
از migration استفاده کردی؟
http://stackoverflow.com/questions/17223014/asp-net-mvc-3-code-first-with-an-empty-database

MFalah
یک شنبه 03 آذر 1392, 21:04 عصر
کتاب آقای راد حلال مشکلاته، فصل دهم رو مطالعه کنی با ریزه کاری های code first اشنا میشی
pluralsight هم اموزش های خوبی داره

csvbcscp
یک شنبه 03 آذر 1392, 21:10 عصر
سلام دوست عزیز

من احتمال میدم، که این خطا به دلیل واردکردن داده های نا معتبر در پراپرتی ها بوجود اومده باشه

مثلاً طول یک رشته بیش از حد مجاز تعریف شده هست....

اما اگه نمونه کدهاتون بود بهتر می تونستم راهنماییتون کنم

موفق و شاد باشی ...

z.gitaro
یک شنبه 03 آذر 1392, 22:35 عصر
ممنون از همه دوستان
اون مشکلو حل کردم حالا وقتی روی متد creat راست کلیک میکنم و view درست میکنم چکار باید انجام بدم که موقع اجرا این صفحه نشون داده بشه؟صفحهindex رو نشون میده