PDA

View Full Version : برنامه نويسي سه بعدي در دلفي

magame
یک شنبه 03 آذر 1392, 21:42 عصر
سلام
من چندين سال پيش با دلفی نسخه 7 چند تا كار گرافيك دوبعدي و سه بعدي ساختم ، كه لينك دانلود يك بازي سه بعدي ساده و راحته ،به نام بازی بينهايت در زير قرار داده‌ام.

سبك بازي تيراندازي
مدت زمان ساخت: 2 ماه
حجم 8.85 مگابايت
پسورد فايل =mehdi

لینک صفحه دانلود بازی
http://s1.picofile.com/file/7923946127/game_bynahayat_setup.rar.html

ولی با توجه به شرایطی که پیش آمد مدتی از دلفی دور بودم .میخواستم از دوستان بپرسم كدام يك ازنسخه های جدید دلفی امکانات بیشتر و فوق العاده تري را براي كارهاي گرافيكي سه بعدي رو به ما میده و برنامه نویسی براي این نوع كارها را رو پشتیبانی میکنه.
اگر هم کامپوننتهايي در زمينه كار گرافيك دوبعدي و سه بعدي يا Unit هاي opengl , DirectX جديد را داريد لطفا معرفي كنيد.
اگر بازي روي كامپيوتر تون نصب نشد يا با خطايي برخورد كرديد لطفا بگوييد تا آن را بر طرف كنم. اگر هم نصب شد لطفاً نظر بدين .
با تشكر.

یوسف زالی
یک شنبه 03 آذر 1392, 22:06 عصر
سلام.
با GlScene کار کردید؟

m2011kh
یک شنبه 03 آذر 1392, 22:38 عصر
سلام.

برای من نصب شد و مشکلی نداشت،خوب بود،تغریبا عالی بود برای کار تک نفره.
میدونم شاید نخواید این کارو بکنید ولی چه بهتری میشد اگه سورسشم میزاشتین.

موفق و سربلند باشید.

MMD

magame
سه شنبه 12 آذر 1392, 11:49 صبح
سلام.
با GlScene کار کردید؟

اين بازي را با استفاده از opengl دلفي نوشتم.

سلام.

برای من نصب شد و مشکلی نداشت،خوب بود،تغریبا عالی بود برای کار تک نفره.
میدونم شاید نخواید این کارو بکنید ولی چه بهتری میشد اگه سورسشم میزاشتین.

موفق و سربلند باشید.

MMD

اين برنامه يك كار قديمي است كه بيش از 10000-12000 خط كد در 30-40 Unit مختلف براي آن نوشته شده است كه همه آنها الان روي سيستمم وجود ندارد كه سورس آنها را هم قرار بدهم. ولي اگر سوالي مربوط به بخشي از آن داشتيد بپرسيد شايد بتوانم كمكي بكنم.

دوستان اگر كامپوننتهايي در زمينه كار گرافيك دوبعدي و سه بعدي يا Unit هاي opengl , DirectX جديد را داريد لطفا معرفي كنيد.
دوستاني هم كه بازي را نصب و اجرا كردند لطفا بگوييد جايي با با خطايي برخورد كرديد يا نه.
با تشكر.