PDA

View Full Version : بازنگری در سایت

msdjava
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 10:36 صبح
با سلام

قبل از هر چیز باید بگویم اشکالاتی که در مطالب زیر بیان می شود نظر شخصی اینجانب می باشد و ممکن است نادرست باشند.

این سایت یکی از مفیدترین سایتها جهت رفع نیاز اکثر برنامه نویسانی می باشد که برای رفع اشکال – یادگیری نکات

خاص – بدست آوردن Ebook – بیان مشکلات خود به این سایت رجوع می کنند.

چیزی که می خواهم بگویم این است که به نظر من ارائه مطالب فنی مربوط به زبانهای برنامه نویسی و دیگر بخشها جهت

آموزش به کاربران با گذشت زمان کاهش محسوسی یافته است.

اما یکی از بخشها که اگر اشتباه نکنم از اول جزو اهداف سایت نبود دارای رشد سریعی شده است منظورم بخش " اخبار و

تازه های دنیای کامپیوتر و تکنولوژی " می باشد.

متاسفانه دوستان زیادی رو به این بخش آورده و هرگونه مطلبی را که در سایتهای خبری می بینند در اینجا منعکس

می کنند که اکثر این اخبار به نظر من هیچ گونه ارزش علمی حتی اطلاع رسانی هم ندارد . (تنها فایده اضافه شدن تعداد

پستها می باشد)

اگر کسی مایل باشد می تواند به سایت منبع رجوع کرده و تمام اخبار و رویدادهای دنیای IT را در آن ببیند.

مگر نه اینکه هدف از ایجاد این سایت ایجاد مرجع تخصصی برای برنامه نویسان فارسی زبان بوده است.

اما پیشنهادات من به مدیران محترم (البته کاربران نیز می توانند در این امر کمک شایانی نمایند)

ارائه نکات فنی و آموزنده مربوط به برنام نویسی در بخشهای مختلف مانند

جاوا- سی شارپ – وی بی دات نت (فعلا از همه بخشها فعال تر است) و ... شبیه به چیزی که قبلا در بخش دلفی انجام شد.

مدیران ارشد از مدیران هر بخش کارایی بیشتری بخواهند.

حتما نباید سوالی مطرح شود که به آن جواب داده شود.

ارائه نکات مهم بصورت گفتگوی مهم

خانه تکانی در سایت (مانند حذف سوالهای تکراری-بی پاسخ که از زمان پست آن زیاد گذشته و ...

تعیین مدیران بیشتر برای بخش های فنی

دوستان دیگر نیز لطف نمایند اگر پیشنهادی دارند یا در خصوص مطالب گفته شده نظر یا انتقادی دارند بیان نمایند.

با تشکر

Mohammad_Mnt
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 11:33 صبح
به شدت موافقم

بابک زواری
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 12:52 عصر
در مورد بخش اخبار باید بگم حق با شماست و به زودی تمامی اخباری رو که کهنه شدن رو پاک میکنم.
ممنون از راهنمایی شما

HO457
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 14:03 عصر
با نظرات دوستمون کاملا" و به شدت موافقم

تمامی اخباری رو که کهنه شدن رو پاک میکنم.

عالیه. این کار باید روی همه بخش ها اعمال بشه.

mzjahromi
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 15:16 عصر
در مورد بخش اخبار باید بگم حق با شماست و به زودی تمامی اخباری رو که کهنه شدن رو پاک میکنم.
ممنون از راهنمایی شما

عالیه. این کار باید روی همه بخش ها اعمال بشه.
به نظر من هم این کار برای همه بخشها لازمه. برای سایر بخشها شاید حذف مناسب نباشه ولی میشه یه سری تاپیکها رو باهم ادغام کرد.

M.kavyani
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 17:55 عصر
این اخبار رو شدیدا" با شما موافقم. نکته خوبی رو بیان کردی . ولی قابل ذکره که اخبار هم بخش مناسبی است و میتونه مفید باشه اما نه اینجوری!!!!
در مورد خانه تکانی یا سایت تکانی هم که از وی بی دات نت شروع شده است.