ورود

View Full Version : سوال در مورد استقرا در طراحی الگوریتم

maha19
دوشنبه 04 آذر 1392, 15:11 عصر
سلام راستش من هیچی در مورد استقرا نمیدونم و الان خیلی باهاش مشکل دارم یعنی تا حالا کسی درست
برام توضیح نداده تا بفهمم الان چندتا مساله مینویسم میشه اگه کسی بلده با جزئیاتش توضیح بده
یا اگه کسی هست که میتونه به من کمک کنه لطف کنه و تو پروفایلم پیغام بگذاره تا من چندتا سوال بپرسم
ممنون میشم کمکم کنید هفته دیگه امتحان دارم:گریه:
برای تمام اعداد طبیعی x,n ، Xn -1 بر x-1 بخش پذیر است

2-جمع n عدد طبیعی عبارت است از :n(n+1)/2

لطف کنید و برای اینا توضیح بدین ممنون

فرید باباخانی
سه شنبه 05 آذر 1392, 19:45 عصر
سوالتو متوجه نمیشم چی میخوای...واضح سوال 1تو تو پروفم بذار شاید تونستم جواب بدم!

فرید باباخانی
پنج شنبه 07 آذر 1392, 18:29 عصر
استدلالهای مختلفی برای حل مسئله وجود داره...در واقع استدلال استنتاجی (قضیه) ها از استدلال استقرایی (حدس و گمان و مشاهده) نشأت میگیرن...
استقرایی یعنی میخوای ی مسئله رو درستیشو ثابت کنی اول میای برای یک سری اعداد امتحان میکنی...اگه درست بود بسطش میده به همه ی اعداد ...البته باید اعدادی که انتخاب میکنی باید طوری باشه که مثال نقض براش پیدا نشه...بعد اون استدلال چون براساس حدس و گمان بوده یک سری تحقیقات و کلی تر کردنهایی روش انجام میشه تا محکمتر و بدون اشکال باشه و اینجوری میشه که استدلال استنتاجی یعنی همون قضایا پیدا میشه.
اما استقرا 3 تا مرحله داره : مرحله اول ، ابتدای مسئله (یعنی جایگذاری مقدار 1 به جای پارامترها) مرحله دوم ، فرض مسئله (یعنی جایگزینی مقدار k به جای مقدار متغیر ) مرحله سوم : حکم (یعنی جایگذاری مقدار k+1 با k و رسیدن از فرض به حکم...)
در تمام این مراحل باید بتونی برای هر مرحله تیک درست بودن رو بزنی...یعنی ثابت کنی که مقداری که قرار میدی الان درسته.