ورود

View Full Version : کنترل تغییرات در dbeditهای یک فرم

davoodmz
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 12:27 عصر
با سلام
در یک فرم حدود بیست فیلد وجود دارد که از یک adoquary خوانده می‌شوند دکمه های حذف و ذخیره و جدید و کنسل و ... توسط befordelete و beforpost و .... کنترل می‌شوند.
حال اگر بخواهیم هر تغییری که در یکی از فیلدهای موجود در یک رکورد ایجاد شود را کنترل کنیم چگونه باید این کار را انجام دهیم.
یک راهش این است که بعد از ذخیره dbeditها را enable:=false قرار دهیم و بعد از زدن دکمه ویرایش یا جدید باز کنیم که این به نظرم منطقی نیست.
باتشکر
داود

realman
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 15:20 عصر
حال اگر بخواهیم هر تغییری که در یکی از فیلدهای موجود در یک رکورد ایجاد شود را کنترل کنیم چگونه باید این کار را انجام دهیم.

می شه بیشتر توضیح بدین.دقیقا کاری که می خواهید انجام بدید چیه؟

mzjahromi
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 15:20 عصر
سوالتون یه کم مبهمه
AdoQuery1.Modified کارتون رو راه نمی اندازه؟

davoodmz
شنبه 26 فروردین 1385, 10:21 صبح
با سلام
در یک فرم 20 فیلد وجود دارد.
می خواهم بعد از هر تغییر کوچک که در هر کدام از dbeditها در فرم انجام می‌شود قبل از اینکه هر تغییرات ذخیره شود را بپرسد که ذخیره شود یا خیر.
در کدام ایونت adoquary یا adotable باید کد نوشته شود.
با تشکر
داود

mzjahromi
شنبه 26 فروردین 1385, 10:36 صبح
AdoQuery1.Modified کارتون رو راه نمی اندازه؟

اگه درست فهمیده باشم میتونید موقع خروج از هر DBEdit خاصیت Modified را چک کنید. تنها چیزی که میمونه اینه که بایدبعد از تغییر هر DBEdit کل رکورد رو Post کنید. یا با یه ترفندهائی مثل کنترل مقدار فعلی با مقدار موجود در بانک کنترل کنید.

davoodmz
شنبه 26 فروردین 1385, 14:09 عصر
باسلام
آقای ذوالقدر
خاصیتهای beforepost و beforedelete و .... در adoquaryها وجود دارد و کنترل آنها خیلی راحت و منطقی می‌باشد
و خاصیتهایی چون onwillrecordchanging و سه مورد دیگر فکر می‌کنم در این قسمتها باید چیزی نوشت و در هر دیبی ادیت فرم منطقی نیست که کلی کد بنویسیم.
لطفاً اگر کد نوشتن در این قسمتها را می دانید لطفاً در این تایپیک قرار دهید
باتشکر
داود

mzjahromi
شنبه 26 فروردین 1385, 16:02 عصر
و خاصیتهایی چون onwillrecordchanging و سه مورد دیگر فکر می‌کنم در این قسمتها باید چیزی نوشت و در هر دیبی ادیت فرم منطقی نیست که کلی کد بنویسیم.
لطفاً اگر کد نوشتن در این قسمتها را می دانید لطفاً در این تایپیک قرار دهید
باتشکر
داود
ولی اگر من درست فهمیده باشم شما می خواهید هنگام وارد شدن در هر DBEdit کنترلی روی ورود اطلاعات داشته باشید درسته؟