View Full Version : سوال: چگونه کنار هم چیدن تگ های DIV؟
rezaiy.ali
چهارشنبه 06 آذر 1392, 15:08 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
کد زیر را توجه کنید
<div>سلام</div>
<div>علی</div>
با اجرا این کد در مرورگر این متن به این صورت می باشد
سلام
علی
ولی من میخوام که این تگ ها به صورت افقی نمایش داده باشه
سلام علی
چطور میتونم با کد css این کار رو انجام بدم؟
ممنون
Javidhb
چهارشنبه 06 آذر 1392, 16:40 عصر
باید بهشون width بدی و از float :right واسشون استفاده کنی...
div{
width: 100px;
float:right;
}
refugee
جمعه 08 آذر 1392, 01:51 صبح
اولا برای نوشتن میتونید از تک های دیگه مثل <p> استفاده کنید نه دیو ...
دوما برای اینکه دیو ها کنار هم تو یک خط قرار بگیرند . میتونید از دو روش استفاده کنید .
1. float:right or left
2. display : inline و یا display:inline-block
چون خاصیت تگ p و تگ div پیشفرض display:block است شما باید خاصیت را به inline تغییر دهید .
* بین inline و inline-block یک تفاوت کلی است و اونم عرض و ارتفاع دادن به تگ است . اگر به تگ میخواهد عرض و ارتفاع بدهید از inline-block استفاده کنید .
* تو بعضی مواقع برای استفاده از float میبایست position:absolute را هم بیاورید .
_mojitaba_
شنبه 09 آذر 1392, 23:10 عصر
اگه شما میخوای دوتا چیز به این شکل یعنی متن یا چیزهایی به این شکل کنار هم باشن میتونی از <span> استفاده کنی
hirkanian
دوشنبه 11 آذر 1392, 09:38 صبح
* تو بعضی مواقع برای استفاده از float میبایست position:absolute را هم بیاورید .
فکر نمی کنم این چیزی که گفته باشید درست باشه. ممنون میشم اگه یه مثال کاربردی ارائه بدید. تا اونجا که من اطلاع دارم وقتی از position:absolute استفاده میشه اون عنصر خاصیت شناور بودنش رو از دست میده.
در جواب سوال دوستمون هم باید بگم متداول ترین راه برای قرار دادن عناصر DIV کنار همدیگه اینه که از float استفاده کنی. استفاده از display:inline یا inline-block یه سری تغییرات در عنصر و صفاتی که عنصر میگیره داره. مثلا vertical-align یا line-height پس بهتره که توی جاهای خاص از این حالت استفاده بشه (مثلا منو). کلا نحوه استایل دادن به عناصر راه های مختلفی داره که باید با توجه به موقعیت یکی از روش ها رو انتخاب کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.