ورود

View Full Version : استفاده از usercontrol درMVc

saeedeh119
پنج شنبه 07 آذر 1392, 07:56 صبح
سلام.
چطوری میشه از یک usercontrol یا یه صفحه ASp در Mvc استفاده کرد؟یا حداقل لینک برقرار کرد؟

mvardin
پنج شنبه 07 آذر 1392, 09:37 صبح
سلام، توی MVC که نمی تونی از UC استفاده کنی!
می تونی پارشال بنویسی براش!

saeedeh119
پنج شنبه 07 آذر 1392, 09:42 صبح
میشه بیشتر راهنمایی کنید؟

mvardin
پنج شنبه 07 آذر 1392, 09:53 صبح
مثلا یه Partial View می سازید، بعدش ازش استفاده می کنید
نمونه کد برای پارشال:

@model PartialViewSample.Models.Product @{ Layout = null; } <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta name="viewport" content="width=device-width" /> <title>AddProduct</title> </head> <body> <div> <label>Id:</label> @Html.TextBox("Id", Model.Id) <label>Name:</label> @Html.TextBox("Name", Model.Id) <label>Description:</label> @Html.TextBox("Description", Model.Description) <label>Quantity:</label> @Html.TextBox("Quantity", Model.Quantity) </div> </body> </html>

نمونه کد برای استفاده از این پارشال:

Html.RenderPartial("~/Views/Shared/_Product.cshtml", product);

یا

@Html.Partial("~/Views/Shared/_Product.cshtml", product);

همین!

saeedeh119
پنج شنبه 07 آذر 1392, 10:53 صبح
ببینید من یه سایت رو دارم تبدیل میکنم به MVC ،قسمتی از سایت قرار نیست تبدبل بشه ومن میخام باکلیک روی یک لینک اون صفحه که تبدیل شده به UC رو نشون بدم

saeedeh119
شنبه 09 آذر 1392, 12:18 عصر
مشکلم تا حدودی حل شد ولی نمیتونم ویو های با پسوند aspx رو نمایش بدم.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟

alireza.tabesh
شنبه 09 آذر 1392, 13:23 عصر
می تونی برای اون صفحاتی که نمی خوای تغییر بدی یک Controller درست کنی که وقتی خواست نمایش بده به صفحه aspx راهنمایی کنه. شما اگر partial view از جنس aspx داشته باشی می بینی که کد سمت سرور مثل asp معمولی نداره . به همین دلیل نمی تونی با partial view مثل uc رفتار کنی . یک master page برای view های جنس aspx باید درست کنی تا کم کم سایتت به asp.net mvc تبدیل بشه.

saeedeh119
شنبه 09 آذر 1392, 20:53 عصر
من اصلا نمیتونم view هایی روکه داخل پروژه ام از نوع (#Aspx(C ساختم رو نشون بدم مثل اینکه فقط ویو های ازنوع cshtml رو میشناسه وبس

alireza.tabesh
دوشنبه 11 آذر 1392, 10:10 صبح
شما یک Controller بسازید و با ActionResult اینکار رو انجام بدید. مقدار بازگشی شما باید بصورت :

return redirect(url.content(مسیر صفحه aspx))

باشه . اینجوری هم razor داری هم aspx

saeedeh119
چهارشنبه 13 آذر 1392, 10:43 صبح
ممنون از جواب دوستان.
من یک ویو از نوع ASPX پارشیال ساختم و یوزر کنترلم رو داخلش گذاشتم بعد اونو توی یه ویی معمولی صدا زدم.الان یوزر کنترل من نشون داده میشه ولی کار نمیکنه مثلا روی دکمه ش که کلیک میکنم کدای اون احرا نمیشه