ورود

View Full Version : سوال: مشکل در دستور last

niusha_amir
پنج شنبه 07 آذر 1392, 11:42 صبح
سلام
من یه کوئری برای جدول درست کردم و بعددر طراحی کوئری در قسمت sql view یه تغییر دادم و دستور last رو اضافه کردم یعنی به من آخرین رکورد رو نشون بده و از این کوئری یه گزارش برای چاپ می گیرم اولش درست جواب می داد ولی 49 تا رکورد که درست کردم از این به بعد سر 49 می مونه با اینکه من رکوردای دیگه ای اضافه کردم همش رکورد آخر رو همون 49 نشون میده !! مشکل چیه ممنون میشم جواب بدین

bita_ziba77
پنج شنبه 07 آذر 1392, 12:30 عصر
با سلام
فايل خود را upload كنيد تا اصلاح شود

niusha_amir
یک شنبه 10 آذر 1392, 10:24 صبح
سلام
اینم فایلم ممنون میشم کمک کنید

saeed1234n
یک شنبه 10 آذر 1392, 12:25 عصر
با سلام
دوست عزيز من نمونه اي شما را ديدم ظاهراً مشكلي نداشت
بيشتر توضيح دهيد چه زماني شما به اين مشكل برخورد مي كنيد.

niusha_amir
دوشنبه 11 آذر 1392, 12:59 عصر
سلام
query 1 را اجرا می کنم باید آخرین رکورد را جواب بدهد تا رکورد 49 همیشه درست جواب می داد ولی حالا با اینکه رکوردهای زیادی در جدولم اضافه کردم ولی هنوزquery1 را اجرا می کنم رکورد 49 را برمی گرداند !!؟؟
ممنون از دوستان

hamid-nice
دوشنبه 11 آذر 1392, 20:24 عصر
سلام
اینم فایلم ممنون میشم کمک کنید
با سلام
دوست عزیز
تنها مشکل فایل شما این است که جدولت مشکل پیدا کرده آنرا پاک کن و جدول جدید بساز مشکلی وجود نداره و درست می شه.
در ضمن این را هم به عنوان یک تجربه داشته باش که اکسس گاهی از این قاطها می زنه و اگه دیدی جایی از کارت کاملا صحیح هست ولی جوابها درست نیست احتمالا یک جدولی یا فرمی یا خود فایلت خراب شده که با از نو ساختنش درست می شه از اینرو پیشنهاد می کنم همیشه از برنامه ات بکاپ بساز و ادامه تغییرات و طراحی ات را روی آن انجام بده و پس از آن ، آنرا اجرا و چک کن که مطمئن شوی مشکلی تولید نشده و جایگزین قبلی کن و این را مرتب انجام بده تا پایان پروژه ات ، چون وقتی پروژه ات گسترده شد و از این اتفاقها افتاد دیگه خیلی ممکنه دیر شده باشه و همون بک آپت نجاتت میده برای من از این خرابی های وحشتناک خیلی رخ داده که اگه از این روش استفاده نکرده بودم نابود کننده و غیر قابل جبران بود پس بهتره که به این مساله بیشتر اهمیت بدی البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند:چشمک:
موفق باشید