View Full Version : حرفه ای: انتقال فيلدهاي به فرمت Attachment به SQL Server
bita_ziba77
پنج شنبه 07 آذر 1392, 12:45 عصر
با سلام
من يك جدول دارم كه حاوي فيلدهاي مختلفي از جمله به فرمت Attachment نيز هست.
حالا به خاطر كاهش سرعت و همچنين محدوديت حجمي access مي خواهم اونو به sql انتقال بدم
متاسفانه كل فيلدها اين قابليت رو داره به جز اون هايي كه فرمتشون Attachment هست.
راهكاري به ذهنتون مي رسه.
يا مثلا امكانش هست كه اونها رو بشه به فرمت ole object تغيير داد (Sql با اين فرمت مشكلي نداره)
Abbas Amiri
جمعه 08 آذر 1392, 12:46 عصر
با سلام
من يك جدول دارم كه حاوي فيلدهاي مختلفي از جمله به فرمت Attachment نيز هست.
حالا به خاطر كاهش سرعت و همچنين محدوديت حجمي access مي خواهم اونو به sql انتقال بدم
متاسفانه كل فيلدها اين قابليت رو داره به جز اون هايي كه فرمتشون Attachment هست.
راهكاري به ذهنتون مي رسه.
يا مثلا امكانش هست كه اونها رو بشه به فرمت ole object تغيير داد (Sql با اين فرمت مشكلي نداره)
احتمالا راه حل مستقیم وجود ندارد ولی اگر شما قادر باشید با دانستن آدرس یک فایل آنرا به فیلد مورد نظر در SQL انتقال دهید ، میتوانید فایلهای موجود در فیلد Attachments اکسس به یک فولدر انتقال و از آنجا به فایل SQL الحاق کنید.
bita_ziba77
شنبه 09 آذر 1392, 12:56 عصر
با سلام
متاسفانه كليه فايل ها در ديتابيس ذخيره شده و به صورت مجزا در دسترس نمي باشد (با توجه به حجم زياد فايل ها در صورت مجزا بودن نيز امكان پذير نبود)
حالا در صورتي كه بتوان فايل هاي Attach شده را به فيلد ديگري كه به فرمت ole object باشد انتقال داد مشكل من برطرف مي گردد.
Abbas Amiri
یک شنبه 10 آذر 1392, 00:39 صبح
با سلام
متاسفانه كليه فايل ها در ديتابيس ذخيره شده و به صورت مجزا در دسترس نمي باشد (با توجه به حجم زياد فايل ها در صورت مجزا بودن نيز امكان پذير نبود)
حالا در صورتي كه بتوان فايل هاي Attach شده را به فيلد ديگري كه به فرمت ole object باشد انتقال داد مشكل من برطرف مي گردد.
برای تبدیل به OLE باید یک جدول از جدول اصلی کپی کرد و فیلد Attachments رو از جدول جدید حذف و یک فیلد OLE به آن اضافه کرد. در مرحله بعد دو تا Recordset از هردو جدول ایجاد و ابتدا فیلدهای غیر Attachment انتقال و سپس محتوای فیلد Attachment در یک فایل Temporary ذخیره و سپس در فیلد OLE جدول جدید ذخیره شود . البته کد نویسی این پروسه جزئیات زیادی رو طلب میکنه که باید درنظر گرفته شود.
اگر اطلاعات شما زیاد باشد مطمئنا زمان بر خواهد بود.
bita_ziba77
یک شنبه 10 آذر 1392, 09:02 صبح
با تشكر از شما
آيا نونه و يا كدي در اين رابطه مي توانيد ارائه نماييد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.