ورود

View Full Version : میشه چند تا راهکار یا یه کتاب یا منبه معرفی کنید که بتونم سرعت الگوریتم هامو افزایش بدم؟

Raminab
پنج شنبه 07 آذر 1392, 17:02 عصر
سلام
من خیلی برنامه نویسی رو دوس دارم

ولی برنامه هاییی که مینویسم خیلی کندن :اشتباه:

میخوام ببینم چطوری میتونم سرعت رو توی برنامم افزایش بدم

میشه کمکم کنید؟

eshpilen
پنج شنبه 07 آذر 1392, 19:20 عصر
یعنی چی خیلی کنده؟ چه برنامه ای با چه زبانی؟

Abbas Naghdi
پنج شنبه 07 آذر 1392, 19:43 عصر
سلام
من خیلی برنامه نویسی رو دوس دارم

ولی برنامه هاییی که مینویسم خیلی کندن :اشتباه:

میخوام ببینم چطوری میتونم سرعت رو توی برنامم افزایش بدم

میشه کمکم کنید؟

برادر گل من ... برنامه نویسی با زبان های مختلف فرق داره همینطور سرعت اجرای این برنامه ... و البته الگوریتم های به کار رفته ... این ها باهم باعت افزایش سرعت و کندی در سرعت میشن ... البته فریمورک و چند نخی و ... بماند

اما در مورد الگوریتم : طراحی الگوریتم خیلی ساده و پیچیده هست ... گرفتی که چی میگم !
در واقع میشه گفت الگوریتم راه حل های یک مشکل هستند .. حالا بعضی از راه حل ها سریعتر هیستند و بعضی ها بهتر و کاراتر ... بستگی به نوع مشکل داره ...
مطالب زیادی در مورد طراحی الگوریتم هست ... داخل گوگل بنویس آموزس طراحی الگوریتم ... در این مورد کلیپ های آموزشی زیادی هست ... هم فارسی و هم انگلیسی
در این مورد آموزش های آنلاین دانشگاه ها رو توصیه میکنم ... مثل آموزش های آنلاین دانشگاه شریف و یا MIT , ...

Raminab
پنج شنبه 07 آذر 1392, 22:51 عصر
منظورم اینه که چی کار کنم که الگوریتم هام بهینه بشه :افسرده: بعضی از برنامه هایی که مینویسم ( به زبان C کد میزنم ) حتی شده بعد از یه ساعت جواب داده !!!! میخوام ببینم مثلا بین یه الگوریتم که 2 تا شرط داره یه

عملیات محاسباتی ساده و الگوریتمی که یه شرط دار ه سه تا محاسبات ساده فرقی داره فرقی هست یا نه :ناراحت:

من دارم سوالای سایت project euler رو حل میکنم.با اینکه میدونم الگوریتم هام درسته(دستی تا یه جایی محاسبه میکنم) ولی وقتی برنامشو مینویسم خیلی دیر جواب میده بعضی وقتا هم دیگه میشه گقت جواب

نمیده :گریه:

ممنون میشم اگه یه راه حلی پیشنهاد کنید :گیج:

Raminab
پنج شنبه 07 آذر 1392, 23:02 عصر
برادر گل من ... برنامه نویسی با زبان های مختلف فرق داره همینطور سرعت اجرای این برنامه ... و البته الگوریتم های به کار رفته ... این ها باهم باعت افزایش سرعت و کندی در سرعت میشن ... البته فریمورک و چند نخی و ... بماند

اما در مورد الگوریتم : طراحی الگوریتم خیلی ساده و پیچیده هست ... گرفتی که چی میگم !
در واقع میشه گفت الگوریتم راه حل های یک مشکل هستند .. حالا بعضی از راه حل ها سریعتر هیستند و بعضی ها بهتر و کاراتر ... بستگی به نوع مشکل داره ...
مطالب زیادی در مورد طراحی الگوریتم هست ... داخل گوگل بنویس آموزس طراحی الگوریتم ... در این مورد کلیپ های آموزشی زیادی هست ... هم فارسی و هم انگلیسی
در این مورد آموزش های آنلاین دانشگاه ها رو توصیه میکنم ... مثل آموزش های آنلاین دانشگاه شریف و یا MIT , ...

آره گرفتم!!!

نمیدونم چه الگوریتمی سریع تره!!!

یعنی اگه دو تا الگوریتم آماده بزارن جلوم نمیتونم تشخیص بدم کدوم سریع تره

با نوشتن الگوریتم مشکلی ندارم ولی نمیدونم که بررسی یه شرط بیشتر طول میکشه یا انجام یه محاسبه_

اگه کل برنامه رو تو main بنویسم سریع تر میشه یا اگه به صورت تابع بنویسم؟

تعداد متغیر ها ربطی به سرعت برنامه داره یا نه؟؟؟

کجا برنامه رو به صورت بازگشتی بنویسم سریع تر میشه کجا به صورت غیر بازگشتی...

یه ذره هم سر حالت های زائد که نباید بررسی شن مشکل دارم :متعجب::متعجب::متعجب:

در کل فقط بلدم الگوریتم بنویسم و اصلا رو سرعت الگوریتم نمیتونم کار کنم

به نظرتون راه حلی هست :لبخند:

محسن شامحمدی
جمعه 08 آذر 1392, 11:14 صبح
به نظرتون راه حلی هست
آره دوست گل من.اگه فصل اول کتاب ساختمان داده ها رو بخونی کامل دستت میاد سرعت اجرا چطوری محاسبه می شه.و بعد می تونی بین دو الگوریتم تفاوت سرعت قائل شی.
اگر خوندی و یاد گرفتی و علاقمندی به این مبحث.کتاب طراحی الگوریتم کلا در مورد همین بحث می کنه(با مثال های فراوان)
موفق باشی

Raminab
جمعه 08 آذر 1392, 12:53 عصر
آره دوست گل من.اگه فصل اول کتاب ساختمان داده ها رو بخونی کامل دستت میاد سرعت اجرا چطوری محاسبه می شه.و بعد می تونی بین دو الگوریتم تفاوت سرعت قائل شی.
اگر خوندی و یاد گرفتی و علاقمندی به این مبحث.کتاب طراحی الگوریتم کلا در مورد همین بحث می کنه(با مثال های فراوان)
موفق باشی

ممنون بابت راهنمایی ..

شروع کردم خوندن طراحی الگوریتم . تقریبا مشکلم میخواد حل بشه فک کنم :متفکر::متفکر::لبخند::لبخند:: بخند:

omidshaman
جمعه 08 آذر 1392, 17:54 عصر
این کتاب رو بگیر شروع کن به خوندن .
http://www.amazon.com/gp/product/0262033844/ref=s9_simh_gw_p14_d5_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0GMMJ5NSBSRXG01D01QZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1630083462&pf_rd_i=507846