ورود

View Full Version : ویرایش قالب جوملا

likemoon
جمعه 08 آذر 1392, 19:40 عصر
سلام
من برای ویرایش قالب جوملا با نرم افزار dreamweaver چکار باید بکنم؟ کدوم فایل رو باید باز کنم؟ چرا وقتی هر کدوم از فایل هاش رو باز میکنم مثل قالبای معمولی دیگه تو قسمت دیزاین نمی تونم اجزا رو ببینم و به سلیقه ی خودم تغییرشون بدم؟؟؟

mehbod.rayaneh
شنبه 09 آذر 1392, 01:30 صبح
درود
1 جوملا روی لوکال نصب کنید!
قالب را روی جوملا نصب کنید!
همون فایلهای قالب نصب شده را ویرایش و در مرورگر سایتی ک روی لوکال هست را ببینید!
قالب جوملا! html نیست ک بشه قبل از نصب براحتی مشاهده و ویرایشش کرد!
موفق باشید

likemoon
شنبه 09 آذر 1392, 07:40 صبح
ممنون از پاسختون
من میخواستم قبل از نصب اونو ویرایش کنم هیچ راهی نیست که بشه این کارو کرد؟؟؟
من میخوام بخشهایی که رو که برای سایتم تعریف کردم به صورت عکس در وسط سایت نمایش داده بشه و نمیخوام ازین قالبای 3 ستونه داشته باشم برای همین میخوام بتونم قبل از نصب به صورتی که خودم میخوام ویرایشش کنم لطفا درین مورد راهنمایی بیشتری بکنید ممنون

Aalibeigi
شنبه 09 آذر 1392, 09:28 صبح
سلام.فکر نمیکنم بشه.
آخه شما که نمیدونین کدوم فایل مال اون قسمتیه که شما میخواین.
یه قالب کلی فایل داره که نمیشه فهمید کدوم به کدومه.اما میتونی فایل صفحه اصلی رو که تو بیشتر قالبایی که من دیدم اسمش index.php داخل پوشه template قالب هست(اگه اشتباه نکنم) رو تغییر بدی. فایل css صفحه اصلی هم معمولا template.css هست.که فکر کنم همون جا تو پوشه template هستش.

likemoon
شنبه 09 آذر 1392, 14:48 عصر
میخوام بدونم این قالبهایی که به این شکل هستن که تو تصویر آپلود کردم
اینارو چکار باید بکنیم که به جای چند تا ستون به این عکسها لینک بدیم برای مطالبمون ؟؟؟113358

mehbod.rayaneh
شنبه 09 آذر 1392, 15:53 عصر
درود
شما با ویرایش فک نکنم کارتون راه بیافته!
بدید ۱ قالب اختصاصی براتون طراحی کنن!
موفق باشید

likemoon
شنبه 09 آذر 1392, 19:07 عصر
این که نشد! اون کسی که طراحی میکنه از فضا که نیومده بالاخره حتما یه روشی استفاده میکنه!
تازه من توجه کردم دیدم اونایی که به اصطلاح قالب اختصاصی طراحی میکنن از همین قالبای رایگان استفاده کردن و اونا رو ویرایش کردن، میخوام بدونم اونا چطوری اینکارو میکنن، حالا اگه نمیخواید فوت و فن کارو بگید که ما هم یاد بگیریم اون دیگه بحثش جداست و اگه اینطوری باشه باید در این فروم ها رو تخته کرد چون اونوقت دیگه هیچکس نباید به کسی چیزی یاد بده!!!!

mehbod.rayaneh
شنبه 09 آذر 1392, 20:03 عصر
درود
اینجا کسی با کسی تعارف نداره! اگه قرار باشه فوت و فنی باشه ک مثلا نخوایم بگیم رک و راست میگیم!
بعضا دوستانی ک اینجا فعالیت میکنن ب اندازه کافی زکات علمشونو تو این انجمن و انجمنای دیگه دادن شما توی همون مطالب جستجو میکردید ب نتیجه میرسیدید!! لازم ب تخته ب دست شدن هم نیس!!
مطمئنا اون کسی ک طراحی کرده از فضا نیومده! (جواد خیابانی :قهقهه:)
اول قالب html طراحی کرده و بعد ب جوملا تبدیل کرده! و اونقدر مسلط بوده ک بدونه چطور باید طراحی و ویرایش انجام بده! پس جو گیر نشید!
میشه بگید کجا قالب رایگانو تغییر دادن شده اختصاصی؟
طراحی قالب اختصاصی فرآیند داره!
1. طراحی رو کاغذ
2. طراحی psd سایت ب صورت کامل
3.تبدیل به html , css , js or jq (انتخاب ورژن اینایی ک گفتم با توافق شما و طراحه! css3 , html5 , ...)
4.داینامیک کردن اون قالب! یا سایت! حالا یا خودشون مدیریت محتوا مینویسن یا مثلا برا شما ب جوملا تبدیل میکنن!
پس اونی ک قالب رایگانو ویرایش میکنه ک بشه اختصاصی طراح نیست! ویرایشگره! ن؟
روشش را گفتم! شما باید از کد نویسی 1 نفر دیگه سر در بیاری تا بتونی 1 قالب را ویرایش کلی روش انجام بدی!
راهش هم همون نصب روی لوکال هاسته!
1. نصب wamp or xamp
2.نصب جوملا
3. نصب قالب
4. ویرایش قالب
5. آپلود سایت و آپلود قالب ویرایش شده!
همین!
1 روش دیگه هم هست البته! این ک
1.قالب را به html تبدیل کنید
2.ویرایشی ک مد نظرتونه را انجام بدید
3.به جوملا تبدیل کنید!
(1 ذره مسخره ب نظر میرسه و شاید 1 عمر طول بکشه! ولی شدنیه!)
موفق باشید!

likemoon
شنبه 09 آذر 1392, 20:40 عصر
خب همینه دیگه همه ویرایشگرن اسم خودشونو میزارن طراح!!! دیدم که میگم انقدرام با طراحی سایت بیگانه نیستم

mehbod.rayaneh
شنبه 09 آذر 1392, 23:31 عصر
خب همینه دیگه همه ویرایشگرن اسم خودشونو میزارن طراح!!! دیدم که میگم انقدرام با طراحی سایت بیگانه نیستم
همه؟
متاسفانه باید بگم خیلی بی انصافید!
بهر حال!
موفق باشید!

anarshia
یک شنبه 10 آذر 1392, 05:08 صبح
ممنون از پاسختون
من میخواستم قبل از نصب اونو ویرایش کنم هیچ راهی نیست که بشه این کارو کرد؟؟؟
من میخوام بخشهایی که رو که برای سایتم تعریف کردم به صورت عکس در وسط سایت نمایش داده بشه و نمیخوام ازین قالبای 3 ستونه داشته باشم برای همین میخوام بتونم قبل از نصب به صورتی که خودم میخوام ویرایشش کنم لطفا درین مورد راهنمایی بیشتری بکنید ممنون

درود

احتمالن نیازی به ویرایش نداشته باشید. قالبتون رو نصب کنید و وقتی که می خواید مطلب ارسال کنید عکس و لینک بدید. اگر از جوملای سه استفاده کنید با همون قالب پیش فرض هم همین امکان رو خواهید داشت. برای جوملای نسخه پایین تر می تونید ماژول اچ تی ام ال پیش فرض خود جوملا رو استفاده کنید و برای هر بخش یک ماژول که محتوای اون فقط تصویر لینک شده به مجموعه مورد نظرتون هست اختصاص بدید.

توضیحات بیشتری نیاز داشتید با بنده در تماس باشید یا در انجمن جوملافروم بپرسید

hirkanian
دوشنبه 11 آذر 1392, 09:35 صبح
میخوام بدونم این قالبهایی که به این شکل هستن که تو تصویر آپلود کردم
اینارو چکار باید بکنیم که به جای چند تا ستون به این عکسها لینک بدیم برای مطالبمون ؟؟؟113358

توی خود جوملا اگه نوع منو رو مجموع بلاگ انتخاب کرده باشید در قسمت مربوط به انتخاب های طرح بلاگ می تونید مشخص کنید که مطالب به چه صورت نمایش داده بشه. به طور مثال در این عکسی که شما گذاشتید یک مطلب به عنوان مطلب برجسته و تعداد ستون های مطالب 2 انتخاب شده است. بقیه استیال هم مربوط به نحوه قرار دادن مطالب میشه. بقیه قسمت های سایت هم که جاشون از قبل تعریف شده و فقط شما باید ماژول دلخواهتون رو در اون موقعیت قرار بدید و فعال کنید. با کمی تغییر بر روی CSS مربوط به قالب می تونید قالب های بسیار زیبایی رو طراحی کنید. من خودم از کسایی هستم که خیلی از این کارا می کنم. و تقریبا هر قالبی رو که خواستم تونستم با جوملا درش بیارم. یه عکس از قسمت مربوط به تنظیمات مربوط به نحوه نمایش مطالب قرار میدم.

shahroud_nms
سه شنبه 19 آذر 1392, 21:46 عصر
سلام
من 1 ماه بیشتره میخام جوملا یاد بگیرم اما توش موندم.
من میخام یه قالب رو جوملا نصب کنم و تغییرش بدم. قالب رو که نصب کردم بعدش که میخام فایل index.php (تنظیمات تگ header)رو تغیرش بدم این کدها رو میذارم:
<link rel="stylesheet" href="/<?php echo $this->baseurl ?>/template/system/css/system.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="/<?php echo $this->baseurl ?>/template/system/css/general.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="/<?php echo $this->baseurl ?>/template/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" type="text/css" />
اما بعدش که میام تو صفحه و میخام دوباره بارگزاری کنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه. مشکل از چی میتونه باشه؟

shahroud_nms
سه شنبه 19 آذر 1392, 21:47 عصر
سلام
من 1 ماه بیشتره میخام جوملا یاد بگیرم اما توش موندم.
من میخام یه قالب رو جوملا نصب کنم و تغییرش بدم. قالب رو که نصب کردم بعدش که میخام فایل index.php (تنظیمات تگ header)رو تغیرش بدم این کدها رو میذارم:
<link rel="stylesheet" href="/<?php echo $this->baseurl ?>/template/system/css/system.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="/<?php echo $this->baseurl ?>/template/system/css/general.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="/<?php echo $this->baseurl ?>/template/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" type="text/css" />
اما بعدش که میام تو صفحه و میخام دوباره بارگزاری کنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه. مشکل از چی میتونه باشه؟

shahroud_nms
شنبه 23 آذر 1392, 12:44 عصر
سلام
بعد از نصب قالب جوملا وقتی میخوام موقعیت ماژول یه سری منو که به فایل سی اس اس هم لینک داده شده رو بسازم قالب به هم میریزه.
مشکل از کجاست؟
مراحل کاری که انجام میدم:
حذف کدهای زیر در فایل index.php
<ul id="main-menu">
<li><a href="#">صفحه اصلی</a></li>
<li><a href="#">محصولات</a></li>
<li><a href="#">درباره ما</a></li>
<li><a href="#">نقشه سایت </a></li>
<li><a href="#">تماس با ما</a></li>
</ul>
موقعیت منو رو در فایل php مشخص می کنم با استفاده از کد:
<jdoc:include type="modules" name="logo" />

بعدش تو فایل xml براش یه پوزشین مشخص میکنم در مرحله بعد در قسمت مدیریت ماژول، ماژول رو ایجاد و فعالش میکنم تا تیک سبز بخوره. اما وقتی بارگزاری میکنم کل قالب بهم میریزه. ویه سری متن میاد که اصلا مال قالب مذکور نیست! ایراد کار از کجا میتونه باشه؟
نام موقعیت ماژول با نام کدی که تو فایل php میذارم یکی هست.