ورود

View Full Version : سوال: نوشتن کدی که اطلاعات رو از کمبو باکس بگیرد و با کلیک برروی یک باتم به ساب فرم بفرستد

mohsenadibi
شنبه 09 آذر 1392, 22:17 عصر
من یه فرم دارم که یه کمبو در اون قراردادم و لیست اسامی رو از جدول 1 میگیره و یه دکمه هم ایجاد کردم که اسامی رو که در کمبو انتخاب میکنم باکلیک برروی اون به ساب فرم انتقال میده . مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی یک اسم را با کد ملی که کلید اصلی هست اضافه میکنم یک نام دیگه را که شبیه همون نام قبلی است ولی کد ملیش متفاوته رو وارد نمیکنه و خطا میده مشخصات قبلا وارده شده . قابل ذکر هست . کد ملی فقط کلید اصلیه و در رویداد on clik باتم یه تیکه کد گذاشتم که مشخصات انتخاب شده در کمبو باکس رو به ساب فرم اضافه کنه و اگر کد ملی تکراری بود پیغام خطای تکراری بده ولی روی نام های مشابه هم حساس شده . مثلا اگر دوتا نام محسن ادیبی بود وکد ملیشون باهم متفاوت بود فقط یکی از اونهارو ثبت میکنه . خواهشمندم درصورتی که کد مناسبی سراغ دارید آدرسشو برام بذارید . یا اینکه یه کدی برام بنویسید که اطلاعات نام ونام خانوادگی و کد ملی رو از کمبو باکس بگیره و با کلیک برروی یک باتم اونا رو به ساب فرم اضافه کنه . ضمنا از انتقال کدملی تکراری هم جلو گیریکنه . شرمنده . طولانی شد