View Full Version : سوال: یک سوال ساده از StimulSoft
javadsaghi
یک شنبه 10 آذر 1392, 11:45 صبح
با سلام به همه دوستان بویژه ذوستانی که همیشه لطف داشتن و سوالات را جواب دادن،
چطور می توان گزارش تهیه کرد که گاهی برخی فیلدها از جدول را نشان دهد و گاهی فیلدهای دیگر که توسط کاربر مشخص می شود. :متفکر:
با تشکر :تشویق:
SAJDEHGAR
یک شنبه 10 آذر 1392, 12:41 عصر
سلام خسته نباشید !
- میتونید قابلیت دیزاینر رو به کار بدهید که هر کاری خواست بکنه ! ( کم و زیاد کردن آیتم ها ) .... ( که به نظرم هم باید همین کارو کرد ) اگر بر فرض مثال یک گزارش داشته باشید 6 ستون داشته باشید که حالا کاربر بخواد 4 تا نشون داده نشه ( فرم اول ناقص و بد شکل پر میشه ) باید دوباره بچیندش ) ...
javadsaghi
یک شنبه 10 آذر 1392, 13:03 عصر
سلام خسته نباشید !
- میتونید قابلیت دیزاینر رو به کار بدهید که هر کاری خواست بکنه ! ( کم و زیاد کردن آیتم ها ) .... ( که به نظرم هم باید همین کارو کرد ) اگر بر فرض مثال یک گزارش داشته باشید 6 ستون داشته باشید که حالا کاربر بخواد 4 تا نشون داده نشه ( فرم اول ناقص و بد شکل پر میشه ) باید دوباره بچیندش ) ...
ممنون
میشه با جزییات بیشتر توضیح بدید!
javadsaghi
یک شنبه 10 آذر 1392, 13:15 عصر
من در سایتم می خوام چند CheckBox داشته باشم که کاربر فیلدهایی که می خواد در گزارش بیاد را مشخص کنه و بعد گزارش دلخواهش نمایش داده شود.
SAJDEHGAR
یک شنبه 10 آذر 1392, 13:29 عصر
من در سایتم می خوام چند CheckBox داشته باشم که کاربر فیلدهایی که می خواد در گزارش بیاد را مشخص کنه و بعد گزارش دلخواهش نمایش داده شود.
این چیزی که میخواهید به نظر من : به قول شما : عنوانش ساده است ! وپیاده سازی اون به این راهتی ها نیست ! این که کاربر روی گزارش کنترل و مدیریت داشته باشه همیشه بحث و عنوان شده ! کمی در سایت سرچ بزنید !
در هر صورت با کم ویا زیاد شدن ستون ها و... قیافه گزارش نمیتونه که یکی باشه پس یک بار دیگه باید چیده بشه ! ولی اگر حالا به نوعی شرایط برای شما به گونه ای هست که که فقط با همین نمایش چند فیلد کارتون راه می افته ! میتونید در چک باکس ها ویا دکمه گزارش : اون فیلدهای مربوطه قابلیت ENABLE اونها رو فعال یا غیر فعال کنید ! ( که به نظرم جالب در نمیاد ) . ( هرچی به ذهنم در این خصوص میرسیده گفتم : لا اقلش مثل من نباشید که وقتی آدم سوال می پرسه انقدر بی جواب میمونه که نا امید میشه : سوال های من ( مثل همین نوع سوال ها ) همیشه بی جواب بوده ! ) ....
این عبارت ها رو هم سرچ کنید شاید به چیزی رسیده اید : runtime report designer stimulsoft web
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.