ورود

View Full Version : شبکه ناول رو تبدیل کردیم به ویندوز و ............

keshvad
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 22:30 عصر
سلام به دوستان و همکاران خوبم
ما تا همین چند ماه پیش از شبکه تحت ناول استفاده می کردیم
تو این شبکه دو تا دیتابیس به اشتراک گذاشته شده بود
مجموعا این دو تا دیتابیس تحت ناول خوب کار میکردند اما معایبی هم داشتند
این معایب ما را وادار کردند که ناول را جمع کردیم و پس از کابل کشی مجدد هر 20 تا کلاینت رو فرمت کردیم و سرویس پک 2 نصب کردیم
و ویندوز سرور 2003 روی سرور نصب کردیم و خلاصه مطلب تا یک ما پیش مشکل خاصی نداشتیم
با شروع سال جدید طبق معمول سالهای قبل باید احکام کارمندان را بصورت جمعی میزدیم و گزارشهای پر حجم میگرفتیم
همین مساله عیب شبکه تحت ویندوز ما را اشکار کرد
سرعت خیلی کند تر از شبکه قبلی است دیگر اینکه در شبکه ناول راحت هر کلاینتی میتونست ویرایش بگیرد یا برای دایره خودش احکام جمعی بزند
اما تو شبکه جدید اولا همه همزمان نمیتونند گزارش بگیرند لازم به ذکر است که این دیتابیس ها برای شبکه ناول نوشته شدند و ما با تغییراتی تحت ویندوز
از اونا استفاده میکنیم
جالب این که ما ram همه سیستم ها را که قبلا حد اکثر 128 بود تا 512 مگابایت ارتقا دادیم
ولی هیچ تاثیری نداشت
حالا منتظر راهنمایی دوستان با تجربه هستیم .

cybercoder
پنج شنبه 24 فروردین 1385, 11:23 صبح
اگه درست حدس زده باشم دیتابیس شما زمانی که از Netware استفاده می کردید فاکس پرو باید بوده باشه.

خوب شما در شبکه TCP/IP نمی تونید فاکس پرو رو به صورت یک دیتابیس سرور استفاده کنید. فقط می تونید فولدر مربوط به برنامه رو MAP یا Share کرده و ازش استفاده کنید.

به نظر من شما دو راه بیشتر ندارید: (البته این نظر منه )
1- همچنان از نت ور استفاده کنید
2- برنامه هاتون رو تبدیل کنید به ویندوز و از یک دیتابیس مثل Oracle Sql Server یا Mysql استفاده کنید.

من تجربه کافی در تبدیل سیستم دارم
چون هم برنامه نویس فاکس پرو بودم هم الان برنامه نویس دلفی و بانک های اطلاعاتی هستم و معزلات فارسی داس و ویندوز رو به خوبی می شناسم و برای همشون راهکار قبلا دادم.

موفق باشید

keshvad
پنج شنبه 24 فروردین 1385, 21:29 عصر
نه این دیتابیسها با c++ نوشته شده اند
تبدیل اونا فعلا امکان پذیر نیست چون هزینه زیادی میخاد
اما زمزمه هایی واسه این کار شنیده میشه

علی الحساب ما میخایم این معزل رو حل کنیم
راه کار مناسبی به ذهنتون میرسه؟از همین راهکارهای عامیانه
مثلا من حافظه مجازی رو تو سیستمها غیر فعال کردم خیلی فرق کرد
اما تا برسه به اون حدی که تحت ناول بود خیلی کار داره

Identifier
دوشنبه 28 فروردین 1385, 07:37 صبح
نه این دیتابیسها با c++ نوشته شده اند
تبدیل اونا فعلا امکان پذیر نیست چون هزینه زیادی میخاد
اما زمزمه هایی واسه این کار شنیده میشه

علی الحساب ما میخایم این معزل رو حل کنیم
راه کار مناسبی به ذهنتون میرسه؟از همین راهکارهای عامیانه
مثلا من حافظه مجازی رو تو سیستمها غیر فعال کردم خیلی فرق کرد
اما تا برسه به اون حدی که تحت ناول بود خیلی کار داره

دوست عزیز از چند دیدگاه مختلف میشه به این مساله نگاه کرد و شما بایستی ایتدا مشخص کنید که مشکل شما زا کدام قسمت است :

1- شبکه - بالا بودن نرخ ارسال اطلاعات باعث پایین آمدن کارایی شده ؟
2- سیستم عامل - مدیرت منابع متفاوت سیستم عامل باعث پایین آمدن responsibility شده و باعث کاهش راندمان شده.
3- ساختار DBMS

در صورتی که اشکال از مورد اول باشد میشه راه حل های متفاوتی را در این بخش ارائه کرد.

موفق باشید.

keshvad
سه شنبه 29 فروردین 1385, 21:30 عصر
دوست عزیز از چند دیدگاه مختلف میشه به این مساله نگاه کرد و شما بایستی ایتدا مشخص کنید که مشکل شما زا کدام قسمت است :

1- شبکه - بالا بودن نرخ ارسال اطلاعات باعث پایین آمدن کارایی شده ؟
2- سیستم عامل - مدیرت منابع متفاوت سیستم عامل باعث پایین آمدن responsibility شده و باعث کاهش راندمان شده.
3- ساختار DBMS

در صورتی که اشکال از مورد اول باشد میشه راه حل های متفاوتی را در این بخش ارائه کرد.

موفق باشید.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++تصور ما اینه که اشکال باید یا از ساختار dbms ویا از کیفیت سیستمها (سخت افزار) باشه
نرخ جابجایی اطلاعات تو این شبکه اونقدرام با لا نیست
سوال من و دوستان اینه که چرا تو سرور سرعت خیلی بالاست اما تو کلاینتها سرعت پایینه