ورود

View Full Version : راهنمایی در ساخت بانک

mr_yaghoobi
یک شنبه 10 آذر 1392, 15:11 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان

دانشجو کامپیوتر هستم و نیاز به کمک دارم. پروژه ای دارم که با اکسس درحال نوشتنان هستم و نیاز به راهنمایی و کمک داشتم. برنامه من ساخت یک دفتر نمره در اکسساست. من جداول زیادی را طراحی کرده ام ولی در رابطه دادن و کوئری گرفتن مشکل دارمبا اینه فیلم های آموزشی زیادی دیده ام ولی هیچکدام مباحث پیشرفته را بیان نمیکنندو همچنین در بخش ماکرو سازی و ماژول نویسی نیز مشکلات زیادی دارم. من برایتان بانکاطلاعاتی خود را ارسال میکنم تا در صورت امکان نسبت به راهنمایی بنده اقدامفرمایید.
من در این بانک اکسس سه جدول ساختم یکی برای مشخصات دانشجو، یکی برای مشخصات درس و یکی هم برایارتباط این دو با هم ...
مشکل اول من این بود که نمیتونم چوری مشخص کنم هر دانش اموز چه درسهایی دارد ... موقعی که کوئری می سازم هر دانشجو در هایش در چندین رکورد تکرارمیشود
مشکل دوم اینکه چجوری لیست حضور و غیاب را بنویسم که بتونه هر روزاقدام کنیم به ثبت اطلاعات دانشجویان یک درس

mr_yaghoobi
چهارشنبه 13 آذر 1392, 11:51 صبح
یعنی هیچکدم از دوستان در این مورد راهنمایی ندارن؟

mahdytaherian
چهارشنبه 13 آذر 1392, 22:09 عصر
با سلام اينكه جوابي در يافت نميكنيد بعلت تكراري بودن مبحث ميباشد نمونه هاي مشابه وجود دارد . با اينحال شما نياز به چند جدول زير داريد
1 _ مشخصات دانشجو
2_ جدول دروس
3_ جدول معلمين
4_ جدول ثبت نام
5 جدول ورود و خروج
با ارتباط صحيح بين اين جداول مشكل حل خواهد شد

mr_yaghoobi
چهارشنبه 13 آذر 1392, 22:22 عصر
سلام...دوست من
جدول معلمین رو فکر نکنم نیاز باشه ..چون برنامه برای یک معلم هست ..سایت مدرسه نیست
جدول ثبت نام هم نیازی نداره به همین دلیل
یک جدول مشخصات دانشجو
یکی کلاس (درس)
یکی هم حضور و غیاب و یکی هم برای ارتباط جدول کلاس و دانشجو
حالا چجوریه رابطه رو درست کنم و توی کوئری ها وارد بشم ه مثلا وقتی اسمی میزنم چند تا رکورد رو تکرار نکنه برای یک نفر که میخواد اسم درساشو بگه و اینکه چجوری برای حضورو غیاب لیستی درست کنم مد نظرمه