ورود

View Full Version : chart در استیمول(فوری)

resident
یک شنبه 10 آذر 1392, 16:28 عصر
سلام دوستان عزیز

من تازه با استیمول دارم کار می کنم. میخوام چارت بکشم...

یه stored procedure نوشتم که وقتی اجراش می کنم 2 ستون بر می گردونه:یکی عنوان و دیگری تعداد.

من میخوام محور افقی، عنوان و محور عمودی،تعداد رو نشون بده.

Series رو اینطورست کردم ولی مقادی رو از SP نمیاره. تنظیماتش رو اشتباه انجام دادم؟؟؟

مرسی

113388

SAJDEHGAR
یک شنبه 10 آذر 1392, 19:20 عصر
سلام اخوی !
ببین : من یه مثال میزنم با موضوع خودت تطابقش بده ! من تعدادی سال دارم و هر سال هزینه های صورت گرفته ! پس میخوام برای هر سال یه نمودار میله ای جدا داشته باشم !
برای این کار بعد از تنظم دیتا ست و.... و اورن چارت در صفحه ای که برای تنظیم نمودار باز میشه : argument data column فیلد سال رو میدم ! و برای این که عددهای هر سال بالای اون نمایش داده بشه : Value data column این فیلد عدد رو بهش میدم !....
( بعدش یه چیزی : اگر تعداد ستون هات زیاد باشه : ممکنه عبارت های که برای اون در زیرستون ( سال های زیاد ) همه رو نشون نده : پس یه کاری کن در قسمت AXES مقدار ANGLE رو به نظرم 45 بده دست میاد !

ان شاالله مشکلت حل بشه ....

( واقعا انجمن خالیه و فقط ماهای که سوال داریم و مشکل داریم دارم میچرخیم : افرادی که کارشون در رفته ! و به قولی ... شون از پل گذشته : هیچ فعالیتی نمی کنن !!!! )

resident
چهارشنبه 13 آذر 1392, 11:43 صبح
مرسی دوست عزیز
مشکلم حل شد
راستی ANGLE چیه؟

SAJDEHGAR
چهارشنبه 13 آذر 1392, 12:28 عصر
مرسی دوست عزیز
مشکلم حل شد
راستی ANGLE چیه؟

خدا رو شکر ! که تونستم به کسی کمکی کرده باشم : اون هم یعنی قابلیت چرخش ! ( متن ها رو می چرخونه : کمی عددهاش رو بالا و چایین ببری دست میاد )
یا علی