ورود

View Full Version : سوال: وب سرویس با جاوا

sajjad4563
یک شنبه 10 آذر 1392, 21:07 عصر
سلام
کلا وب سرویس با برنامه نویسی وب چه فرقی داره و اساساً وب سرویس کارش چیه؟

آیا با جاوا میشه وب سرویس کار کرد؟

ممنونم!

a.seieddokht
یک شنبه 10 آذر 1392, 22:41 عصر
سلام
کلا وب سرویس با برنامه نویسی وب چه فرقی داره و اساساً وب سرویس کارش چیه؟

آیا با جاوا میشه وب سرویس کار کرد؟

ممنونم!

سلام

برای ارتباط بین برنامه های کاربردی و توزیع (Dist) از 3 ابزار استفاده می شود من 3 تاشو خبر دارم:لبخندساده:

1) RMI : از این برای توزیع و ارتباط بین دو برنامه که هر 2 ان ها باید جاوا فمیلی باشند که اسان است و سریع
2) CORBA : از این برای ارتباط بین دو برنامه که سی فمیلی باشند خیلی خیلی سخت و سریع
3) Web Service : از این برای ارتباط بین دو برنامه که فیری فمیلی باشند و اسان و کند است

دوستان و اساتید بیشتر راهنمایی کنند و اگه جایی اشتباه ببخشن :لبخندساده:

cups_of_java
دوشنبه 11 آذر 1392, 08:52 صبح
برنامه نویسی وب به نوشتن برنامه های HTML و CSS و جاوا اسکریپت میگن به علاوه به زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP, ASP.NET, Java, ... خروجی این کار یه سایت یا یه پورتال یا خلاصه یه برنامه تحت وب هست که شما با HTTP بهش وصل میشین.

اما وب سرویس به یه برنامه میگن (یه تکه کد یا یه متد) که سمت سرور نوشته شده (با همه زبان ها امکان پذیره) و شما با یه فراخوانی از روی HTTP می تونی صداش کنی یا فراخوانیش کنی. مثل یه متد از راه دور! بهش ورودی میدی بهت خروجی میده! قالب این ورودی حروجی و فراخوانی XML هستش. به پروتکل این کار میگن SOAP که روی HTTP انجام میشه.

sajjad4563
دوشنبه 11 آذر 1392, 20:48 عصر
برنامه نویسی وب به نوشتن برنامه های HTML و CSS و جاوا اسکریپت میگن به علاوه به زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP, ASP.NET, Java, ... خروجی این کار یه سایت یا یه پورتال یا خلاصه یه برنامه تحت وب هست که شما با HTTP بهش وصل میشین.

اما وب سرویس به یه برنامه میگن (یه تکه کد یا یه متد) که سمت سرور نوشته شده (با همه زبان ها امکان پذیره) و شما با یه فراخوانی از روی HTTP می تونی صداش کنی یا فراخوانیش کنی. مثل یه متد از راه دور! بهش ورودی میدی بهت خروجی میده! قالب این ورودی حروجی و فراخوانی XML هستش. به پروتکل این کار میگن SOAP که روی HTTP انجام میشه.

خیلی خوب بود
اینطور که من فهمیدم مثلا میشه پیام " Hello World " رو با دستیابی از طریق پروتکل HTTP به نمایش درآورد، درسته؟!
اون موقع تو قسمت آدرس HTTP معمولا چی می نویسن؟

cups_of_java
سه شنبه 12 آذر 1392, 14:32 عصر
منظورتو از سوالت نگرفتم!
آدرس HTTP همون URLیه که رو سرور تعریف میشه. خودت می نویسیش.

sajjad4563
سه شنبه 12 آذر 1392, 19:44 عصر
منظورتو از سوالت نگرفتم!
آدرس HTTP همون URLیه که رو سرور تعریف میشه. خودت می نویسیش.

یعنی مثلا اینکه میشه یه متدی نوشت که توش دستور
System.Out.Println("Hello World");

داره رو از راه دور اجرا کرد، درسته؟ (یا اینکه هر متد دیگه ای که نوشته شده رو میشه اجرا کرد).

به نظر شما بهتره که وب سرویس رو بعد از Socket Programming بخونم؟
الآن من دارم مبحث Network Programming(Socket Programming) رو میخونم و بعدشم تصمیم دارم که مبحث Security رو بخونم.

بعد از همه اینا وب سرویس رو شروع کنم؟