ورود

View Full Version : سوال: کمک در نوشتن query

_lotus_
دوشنبه 11 آذر 1392, 17:57 عصر
سلام.
من یک جدول دارم که مشخصات هر فرد توشه و یک جدول دارم که مشخصات افراد خانواده فرد جدول یک هست.
حالا میخوام یک query بنویسم که به همراه مشخصات هر فرد تعداد افراد خانواده اون رو هم بتونم داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید
ممنون

linktaz
دوشنبه 11 آذر 1392, 18:43 عصر
سلام.
من یک جدول دارم که مشخصات هر فرد توشه و یک جدول دارم که مشخصات افراد خانواده فرد جدول یک هست.
حالا میخوام یک query بنویسم که به همراه مشخصات هر فرد تعداد افراد خانواده اون رو هم بتونم داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام.
فايل ضميمه رو ببينيد

_lotus_
دوشنبه 11 آذر 1392, 22:01 عصر
سلام.
فايل ضميمه رو ببينيد

خیلی ممنون خوب بود ولی کوئری من یه کم پیچیده تره و برای سرهم کردنش یه کم مشکل دارم.
مثلا کوئری زیر رو دارم:
SELECT tab1.field1, tab2.field2 FROM tab1, tab2 WHERE tab1.id=tab2.id AND tab1.field1>10 ORDER BY tab1.field1
حالا میخوام اون موردی که گفتم رو بهش اضافه کنم.
چطور باید اینکارو انجام بدم؟

_lotus_
سه شنبه 12 آذر 1392, 10:02 صبح
از اساتید کسی جواب رو نمیدونه؟؟

hamid-nice
سه شنبه 12 آذر 1392, 10:24 صبح
یک نمونه بذاری سریعتر به جواب می رسی در نمونه ای که linktaz برات گذاشته فیلد name aza در کوئری داره همون شمارش اعضا را نشان می ده.

_lotus_
سه شنبه 12 آذر 1392, 20:27 عصر
یک نمونه بذاری سریعتر به جواب می رسی در نمونه ای که linktaz برات گذاشته فیلد name aza در کوئری داره همون شمارش اعضا را نشان می ده.

مثلا این کوئری چه اشکالی داره؟
SELECT T1.F1 , T2.F2 , COUNT(T1.F1) FROM T1 JOIN T2 ON T1.ID=T2.ID GROUP BY T1.ID

hamid-nice
چهارشنبه 13 آذر 1392, 20:26 عصر
دوست عزیز یک نمونه منظور یک فایل ضمیمه بود زیرا شما در نظر بگیر که دیگران باید زمان بذارند در ضمن اینکه سوالات بقیه هم هست پس وقت نمی شه که ما بیایم برای هر کس نمونه درست کنیم ، ایراد را پیدا کنیم و ... ، زیرا خودمان گرفتاریم پس برای اینکه از افراد بیشتری بتونی استفاده کنی بهتره که هرچه نمونه هات و سوالات را آماده تر و بهتر مطرح کنی
موفق باشید