ورود

View Full Version : سوال: تقاضای یک نمونه برنامه برای گزارش گیری از چند جدول با کریستال ریپورت

mydesign
سه شنبه 12 آذر 1392, 01:43 صبح
دوستان من تمامی کدها و ارتباطات جداول و دیتا ستها در گزارش گیری را درست انجام میدهم ولی باز هم یا فقط اطلاعات مربوط به یک جدول نمایش داده میشود یا اصلا چیزی نمایش داده نمیشود لطفا اگز دوستان کسی میتونه یک نمونه برنامه برای این مشکل من قرار بده دیگه دارم دیوونه میشم :گریه::افسرده::اشتباه:

SAJDEHGAR
سه شنبه 12 آذر 1392, 08:05 صبح
سلام
هیچ وقت به سمت کریستال نرو !!!
موفق باشی .

mydesign
سه شنبه 12 آذر 1392, 22:43 عصر
سلام
هیچ وقت به سمت کریستال نرو !!!
موفق باشی .

سلام چرا نباید از کریستال ریپورت استفاده کنم؟ از simul و فست ریپورتر استفاده نکردم ولی این طور که از تاپیکها معلومه این ریپورتر ها هم مشکل خودشون را دارند
برای همین مشکلی که دارم برای این که از چند جدول استفاده کنم از view استفاده کردم ولی موقع پر کردن دیتا آداپتر پیغام invalid object از اسم view میگیره ، بقیه روش هایی هم که برای جوین جداول استفاده کردم خروجی چاپ نمیکنند دوستان لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

SAJDEHGAR
چهارشنبه 13 آذر 1392, 12:52 عصر
سلام چرا نباید از کریستال ریپورت استفاده کنم؟ از simul و فست ریپورتر استفاده نکردم ولی این طور که از تاپیکها معلومه این ریپورتر ها هم مشکل خودشون را دارند
برای همین مشکلی که دارم برای این که از چند جدول استفاده کنم از view استفاده کردم ولی موقع پر کردن دیتا آداپتر پیغام invalid object از اسم view میگیره ، بقیه روش هایی هم که برای جوین جداول استفاده کردم خروجی چاپ نمیکنند دوستان لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

کریستال ریپورت : پشتیبانی خیلیضعیفی دارخ - به سایتش یه سر بزن : خیلی داغونه : خیلی گنگ و سخت هست ! کار کردن باهاش اذیت کننده است ! سرعتش به مرور ضعیف میشه و..... خروجی ها خیلی خوبی رو نمیده ! داخل شبکه کارکردن باهاش سخته : فرمول نویسیش خیلی اذیت کننده تره است !
و....
پیشنهاد من به استیمول هست ! ( همه موارد بالارو بهیته تر خیلی بهتر پشتیبانی میکنه ) : و این که حرف شما هم درست هر برنامه عیبی داره : ولی برنامه های مثل کریستال و استیمول مثل مقایسه 90 تا 10 هست !
ولی مشکل شما : اگر از کریستال و.... دارید : برنامه رو تریس کنید ! ببینید دیتای جدول هاتون رو هم زمان پر میکنید ؟؟؟ ( از اسکیوال و پروفایلر هم میتونید بگیرید ببینید که دیتاهای شما پر بر میگرده ؟ ) به نظرم از دیتا ست ها استفاده کنید هرچه جدول میخواهید بسازید !
موفق باشید .