PDA

View Full Version : سوال: خطا در زمان اجرا QMutex: destroying locked mutex

returnx
سه شنبه 12 آذر 1392, 18:42 عصر
سلام
یک برنامه نوشتم تو ویندوز pc ام با خطا زیر کامپایل میشه ولی تو لپ تاپم بدونه مشکل کامپایل میشه ..!

Auto configuration failed
3216:error:02001015:system library:fopen:Is a directory:.\crypto\bio\bss_file.c:126:fopen('g:/phpbuild/apps_install/openssl.cnf','rb')
3216:error:2006D002:BIO routines:BIO_new_file:system lib:.\crypto\bio\bss_file.c:131:
3216:error:0E078002:configuration file routines:DEF_LOAD:system lib:.\crypto\conf\conf_def.c:199:
QMutex: destroying locked mutex
خطا وقتی صورت میگیره که روی دکمه روی فرمم کلیک میکنم ...
جالبیش اینه من اصلا درایو g ندارم ..!
ورژن 5.1 Qt

کامبیز اسدزاده
چهارشنبه 13 آذر 1392, 21:35 عصر
سلام
یک برنامه نوشتم تو ویندوز pc ام با خطا زیر کامپایل میشه ولی تو لپ تاپم بدونه مشکل کامپایل میشه ..!

Auto configuration failed
3216:error:02001015:system library:fopen:Is a directory:.\crypto\bio\bss_file.c:126:fopen('g:/phpbuild/apps_install/openssl.cnf','rb')
3216:error:2006D002:BIO routines:BIO_new_file:system lib:.\crypto\bio\bss_file.c:131:
3216:error:0E078002:configuration file routines:DEF_LOAD:system lib:.\crypto\conf\conf_def.c:199:
QMutex: destroying locked mutex
خطا وقتی صورت میگیره که روی دکمه روی فرمم کلیک میکنم ...
جالبیش اینه من اصلا درایو g ندارم ..!
ورژن 5.1 Qt

system library:fopen:Is a directory:.\crypto\bio\bss_file.c:126:fopen('g:/phpbuild/apps_install/openssl.cnf','rb')

خب از رو این مشخصه که مسیر داده شده به خاطر عدم وجود این مسیر خطا رو میده 100% باید یک جای مسیری داده باشید و یا در background به صورت خودکار این مسیر رو تولید کرده پیشنهاد میکنم محتویات و کد های تمامی فایل هاتون رو جستجو کنید.

حامد مصافی
پنج شنبه 14 آذر 1392, 15:29 عصر
crypto رو حودتون کامپایل کردید؟ یا اینکه از سک نسخه کامپایل شده دیباگ دارید استفاده می کنید؟
مشکل شما خیلی عجیب غریبه از چند جهت. اگه تو لپتاپ شما فایل پیکره بندی برای openssl دارد و در pc ندارید؟
معنی این خطا اینه که فایل پیکره بندی openssl پیدا نشد. اما داره از یک مسیر پیشفرض استفاده می کنه که کاملا نا ملموسه مگر اینکه اطلاعات بیشتری در اختیار ما قرار بدید.
شما بررسی کنید در این مورد چی در لپتاپ هست که در pc نیست؟
می تونید این فایل رو از طریق متغیر محلی نیز آدرس دهی کنید

set OPENSSL_CONF=d:\path\to\openssl\config\file.cnf