PDA

View Full Version : مشکل در اتصال به کارت شبکه دوم

پدرخوانده
پنج شنبه 24 فروردین 1385, 11:25 صبح
در یک شبکه , بر روی سیستمی دو کارت شبکه موجود است که یکی برای اتصال به شبکه ناول (dlink 528) و دیگری بصورت onboard برای اتصال به شبکه ویندوزی می باشد
مشکلی وجود دارد که به هنگام اتصال کابل به کارت شبکه دوم (onboard) سیستم ریستارت می شود
ابتدا تصورم بر این بود که سیستم مشکلی دارد کلیه سخت افزارهای اضافی (همچون رایتر و مودم و فلاپی و ...) را قطع کردم ولی باز اینچنین بود
ویندوزهای متفاوت را نصب کردم فرقی نکرد
کابل شبکه و اتصال به هاب و ... را عوض کردم فرقی نکرد
و حتی در ستاپ سیستم کارت شبکه مادربورد را disable کردم و به محض اتصال کابل سیستم ریستارت می شود
لازم به ذکر است که این سیستم قبلا با همین دو کارت شبکه به هر دو سرور متصل بوده و مشکلی نداشت
حدس بنده این است که کارت شبکه onboard آسیب سخت افزاری دیده ولی چگونه و اینکه چرا به محض اتصال به شبکه با مشکل مواجه می شود
(لازم به ذکر است که حتی به هنگام اتصال این سیستم بصورت p2p به سیستم دیگر (نوت بوک) با کابل شبکه کراس نیز دارای چنین مشکلی هست و سیستم ریستارت می شود)

دوستان چه راه حلی برای این موضوع پیشنهاد می کنند
(دوست ندارم کارت شبکه دیگری بر روی سیستم نصب کنم, می خواهم در صورت امکان با همین کارت شبکه onboard کار کنم)

mhjb
شنبه 26 فروردین 1385, 04:48 صبح
دوست عزیز با توضیحاتی که شما دادی بعید می‌دونم کار خاصی بتونی انجام بدی فقط من نمی‌دونم چرا شما از اینکه یه کارت شبکه دیگه بزاری روی کامپیوترت می‌ترسی !!!؟؟؟؟

پدرخوانده
شنبه 26 فروردین 1385, 19:21 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز
بحث ترس از نصب کارت شبکه دوم نیست
چرا که بیشتر به دنبال تعیین اشکال و نحوه رفع آن هستم (و کلا دلیل ایجاد آن)
والا هزینه یک کارت شبکه بیشتر از 2 تا 3 هزار تومان نیست که آن هم موجود هم هست
دلیل اصلی این است که دوست ندارم صورت مساله را عوض کنم بلکه بیشتر علاقه به حل آن دارم

Identifier
دوشنبه 28 فروردین 1385, 07:07 صبح
دلیل اصلی این است که دوست ندارم صورت مساله را عوض کنم بلکه بیشتر علاقه به حل آن دارم
دوست عزیز 100% نمیشه گفت که مشکل از کجاست ولی این مسائل را در نظز بگیرید :
1- اتصال کوتاه در کارت شبکه onboard
2- نویز و یا اتصالی و یا قرار گرفتن در بک میدان مغناطیسی باعث صدمه زدن به کارت شبکه شما شده باشد.
3- اشکال از RJ45
4- ....

در کل بررسی های بهتر رو خودتون میتونید انجام بدید.

موفق باشید.

Identifier
دوشنبه 28 فروردین 1385, 07:11 صبح
دوست عزیز 100% نمیشه گفت که مشکل از کجاست ولی این مسائل را در نظز بگیرید :
1- اتصال کوتاه در کارت شبکه onboard
2- نویز و یا اتصالی و یا قرار گرفتن در بک میدان مغناطیسی باعث صدمه زدن به کارت شبکه شما شده باشد.
3- اشکال از RJ45
4- ....

در کل بررسی های بهتر رو خودتون میتونید انجام بدید.

موفق باشید.