ورود

View Full Version : سوال: نمایش تعداد مراحل وارد شدن اسم بیمار

nani4u
چهارشنبه 13 آذر 1392, 16:53 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز و فهمیده.
من دارم برنامه ای می نویسم که نسخه مراجعه کننده گان به درمانگاه را ثبت میکنه.
اطلاعاتی که میگیره عبارتند از : شماره پرونده - تاریخ مراجعه - نام و نام خانوادگی-علت مراجعه - نسخه دارویی.

مشکل من اینه اگه شخصی بخواد چند بار در هفته یا ماه به درمانگاه مراجعه کنه ممکنه چند نسخه داشته باشه و من مجبور بشم چند بار مشخصات فردی شخص را ثبت کنم که این کار دوباره کاری حساب میشه .

اینجا من میخوام کدی بنویسم که :
1- اگه شخص برای بار دوم یا بیشتر مراجعه کرده به من تعداد مراجعات شخص نمایش داده بشه .
(مثلا در یه جایی برام تعداد مراجعات شخص را نشون بده . یا بصورت پیغام اعلام کنه. )

2- یا مشخصات فردی شخص را با وارد کردن شماره پرونده اون شخص بصورت خودکار به فرم من اضافه کنه نه اینکه بخوام از اول مشخصات فردی شخص وارد کنم .

اگه دوستان به من کمک کنن ممنون میشم آخه خیلی فوری نیاز دارم.

با تشکر نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــانـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــی:گریه:

mahdytaherian
چهارشنبه 13 آذر 1392, 21:50 عصر
با سلام شمانياز به يك بانك اطلاعات مشتريان داريد كه به نوعي ميشه كد اشتراك براي بيماران كه به جدول پرونده مشتريان ارتباط داده شده ، همجنين با ايجاد يك كوئري ميتوني دفعات مراجعه را داشته باشي

nani4u
چهارشنبه 13 آذر 1392, 23:04 عصر
میشه بیشتر توضیح بدین . میشه اون چیزی که میخواستم باشه؟

mahdytaherian
جمعه 15 آذر 1392, 10:39 صبح
با سلام جهت اينكه نياز نباشد هربار براي ثبت، اطلاعات تكراري وارد نكنيم نياز به جدولهايي به عنوان بانك داريم مثل جدول مشتريان كه اطلاعات شخصي آنها را نگه ميدارد وبا يك فيلد كد اشتراك به جدول هاي مورد نظر ارتباط برقرار ميكنيم شما بعد از برقراري ارتباط صحيح ميتونيد گزارش هاي دقيقتر هم بگيريد در نمونه اي كه گذاشتم دفعات مراجعه توسط يك كوئري انجام شده وهمچنين يك كد كه هنگام لود شدن فرم اون رو چك ميكنه ، درصورت كافي نبودن توضيحات نمونه بگذاريد تا بهتر بتونم كمك تان كنم

nani4u
شنبه 16 آذر 1392, 22:31 عصر
دوستان کسی نیست یه جواب به سوالای بالای من بده؟

خیلی نیاز دارم.

1- اینکه هر نفر چند بار نسخه ثبت کرده .
2- با وارد کردن اسم یا شماره پرونده تمام مشخصات قبلی شخص وارد فرم بشه بصورت خودکار.

کدهاش را هم توضیخ بدین لطفا.