View Full Version : کمک فوری در شبکه
saeedbase
چهارشنبه 13 آذر 1392, 17:57 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی . من توی یک اداره کار میکنم . که تمامی سیستم ها به هم شبکه شده اند اما بعضی از سیستم ها اینترنت دارند و بعضی اینترنت ندارند . از دوستان ممنون میشم کمک کنند که چطور اون سیستم هایی که اینترنت ندارند را متصل به ابنترنت کنم ؟ ضمنا پسورد شبکه رو هم بلد نیستم چه طوری میشه پسورد شبکه رو پیدا کنم ؟ آخه فراموش کردم
hraeissi
یک شنبه 17 آذر 1392, 07:34 صبح
از مدیر شبکه خود کمک بگیرید:متفکر::چشمک:
امیر مهرشاد
شنبه 21 دی 1392, 23:05 عصر
دوست عزیز اگر get way خودتونو که اینترنت ندارید ؛ آی پی مودمی یا سیستمی که بهتون اینترنت میده بدید شما هم میتونید از اینترنت استفاده کنید ولی توی دامین باید دسترسی لازم را طبق فرمایش استاد عزیزمون داشته باشید
hraeissi
یک شنبه 22 دی 1392, 07:21 صبح
نگاه کنید دوستان
پخش اینترنت در شبکه بسته به سیاست و تجهیزات بسیار متفاوت است لذا به همین راحتی نخواهد بود
معلوم نیست با دادن IP GW اینترنت دریافت شود زیرا GW ممکن است یک مودم ساده نباشد و کار احراز هویت را هم چه از طریق IP و چه از طریق کلمه کاربری انجام دهد
به نظر بنده بستگی به نوع شبکه و تجهیزات و خیلی مسائل دیگه دارد
در شبکه های جرفه ای ساده نیست
oskar98
سه شنبه 24 دی 1392, 13:16 عصر
شما میتونی IP دستی بزاری که غیر قانونیه تو شبکه ها ، اول DefaultGetway رو بدون چنده بعد یه IP خارج از محدوده Scope تعریف شده تو DHCP بده DNS هم که باید دستی بزاری .
فکر کنم راه حل بدی نباشه برات.
Identifier
سه شنبه 24 دی 1392, 14:06 عصر
شما میتونی IP دستی بزاری که غیر قانونیه تو شبکه ها
میشه این را برای من یکم بیشتر توضیح بدی ؟
cybercoder
سه شنبه 24 دی 1392, 17:20 عصر
شما میتونی IP دستی بزاری که غیر قانونیه تو شبکه ها ، اول DefaultGetway رو بدون چنده بعد یه IP خارج از محدوده Scope تعریف شده تو DHCP بده DNS هم که باید دستی بزاری . فکر کنم راه حل بدی نباشه برات. خوب من اگر روترم رو طوری تنظیم کنم که شما اگه IP استاتیک (بقول شما دستی!) بدی به ماشینت ولی باز نتونی وصل شی (حتی اگه همون IP رو که DHCP بهت داده و به قول شما اینترنت هم داشته باشه رو یادداشت کرده باشی) چی اونوقت؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.