ورود

View Full Version : سوال: نحوه عمل کد کامند باتن

mohsenadibi
چهارشنبه 13 آذر 1392, 22:14 عصر
سلام
احتراماً میخواستم کد موجود در کامند باتن پیوست زیر رو به این صورت برام اصلاح فرمایید . البته اگر امکان داره
در فرم personal یک کمبو باکس هستش که میخوام وقتی نام و نام خانوادگی رو انتخاب کردم با کلیک بر روی باتن (افزودن به لیست ) به ساب فرم اضافه بشه . البته یه کد استفاده کردم که این کار رو می کنه ولی یه خطایی توشه که نمیدونم چطور برطرفش کنم و خطاشم اینه که وقتی دو نام مشابه به هم رو میخام اضافه کنم برای اضافه کردن نام دوم خطای تکراری بودن اطلاعات رو میده . لازم به ذکر است من فقط کد ملی رو به عنوان کلید اصلی درنظر گرفتم و باتوجه به اینکه در شرکت نام و نام خانوادگی مشابه زیاد هستش برای ثبت نام افراد با نام ونام خانوادگی مشابه ، به مشکل برخوردم . میخام حساسیت برنامه فقط روی کد ملی باشه و از تکرار مشخصاتی که کدملی انها مشابه هم هست جلوگیری کنه و روی نام و نام خانادگی خطا نده .
ضمناً اگر امکان داره کمبویی را هم که برای فیلتر گذاشتم درست کنید . میخام به نحوی اصلاح بشه که با اضافه کردن مشخصات به ساب فرم کمبوی فیلتر هم اپدیت بشه و با انتخاب نام و نام خانوادگی افراد فیلد مربوطه در ساب فرم به نمایش در بیاد . ممنون از لطف شما .
اینم فایل ضمیمه : 113487