View Full Version : روش اتصال به بانك اطلاعاتي روي هاست در دلفي
sempaisaleh
پنج شنبه 14 آذر 1392, 07:38 صبح
با سلام خدمت دوستان
من يه سايت دارم كه ديتابيس mysql داره. حالا مي خوام يه برنامه بنويسم كه بره يه اطلاعاتي رو از ديتابيس بخونه و تو برنامه نشون بده. امنيت هم خيلي مهمه.
چه روش هايي براي اين كار هست؟ كدوم بهتره؟ آموزشي چيزي هم اگه هست لطف كنيد قرار بديد.
با تشكر
hadisalahi2
پنج شنبه 14 آذر 1392, 16:46 عصر
خیلی راحته
تنها کاری که باید بکنی ، اینه که در قسمت Data Source آدرس آی پی هاست رو بزاری
و البته یوزر و پس رو هم در داخل کانکشن استرینگ باید بدی
البته ، همه هاست ها یک مدل آدرس آی پی ندارند ، بعضی ها دارای پسوند دیگه ای هم هستند
این آدرس رو باید از سرویس دهنده هاستت سوال کنی
sempaisaleh
سه شنبه 19 آذر 1392, 10:31 صبح
خیلی راحته
تنها کاری که باید بکنی ، اینه که در قسمت Data Source آدرس آی پی هاست رو بزاری
و البته یوزر و پس رو هم در داخل کانکشن استرینگ باید بدی
البته ، همه هاست ها یک مدل آدرس آی پی ندارند ، بعضی ها دارای پسوند دیگه ای هم هستند
این آدرس رو باید از سرویس دهنده هاستت سوال کنی
با تشكر از جوابتون
در يه جاييي خونده بودم كه اين قضيه يكم مشكل ساز ميشه. (راحت ميشه هك كرد).
ضمنا نوع كانكشن استرينگ چي باشه تا به mysql وصل بشه؟
hadisalahi2
سه شنبه 19 آذر 1392, 15:45 عصر
در يه جاييي خونده بودم كه اين قضيه يكم مشكل ساز ميشه. (راحت ميشه هك كرد).
منظورتون فکر کنم ، کرک باشه ، نه هک
این موضوع برای هر برنامه ای ممکنه اتفاق بیوفته ، بستگی داره شما چقدر امنیت نرم افزار رو ببرید بالا.
ضمنا نوع كانكشن استرينگ چي باشه تا به mysql وصل بشه؟
یک کانکشن استرینگ معمولی
البته فک کنم با ADo نشه وصل شد
یک کامپوننت هستش که مخصوص کار با MysQl توی دلفیه
الان اسمش رو به خاطر نمیارم ، ولی خیلی راحته ، مثل باقلوا :لبخند:
tadeh2010
پنج شنبه 21 آذر 1392, 15:35 عصر
سلام
عزیز من هم همین مشکل رو دارم
کمکم می کنید؟
اسم همون کامپوننته رو بهم بگید
من خیلی وقته اصلا کل پروژه هام خوابیده بابت همین موضوع :گریه:
چی چی مثل باقلواست :عصبانی++:من یکی کلی سرچ کردم :کف:انگلیسیم از صفر شده 12 اینقده سایتهای انگلیسی تر جمه کردم تازه دارم روسی و چینی هم یاد میگیرم:افسرده:
کمکم کنید
آیدی یاهوم tadeh2000 هست لطفا آن شوید و به هم کمک بکنید
hadisalahi2
پنج شنبه 21 آذر 1392, 15:52 عصر
این اسم کامپوننتشه :
Crlab.MySQL.Data.Access.Components
چی چی مثل باقلواست من یکی کلی سرچ کردم انگلیسیم از صفر شده 12 اینقده سایتهای انگلیسی تر جمه کردم تازه دارم روسی و چینی هم یاد میگیرم
در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
کامپوننت رو اگه گیر نیاوردی برات بفرستم
tadeh2010
پنج شنبه 21 آذر 1392, 16:13 عصر
مرسی
آره کامپوننتش رو پیدا نکردم لفا بفرستید برایم :-)
راستی دلفی 2010 دارم با ویندوز سون هاستیم که مای اسکیوالم روشه از نوع لینوکس هست.
tadeh2010
جمعه 22 آذر 1392, 00:48 صبح
من کامپوننت MyDAC رو هم دانلود و نصب کردم ولی نتونستم وصل بشوم !؟
کمکم بکنید
بهروز عباسی
جمعه 22 آذر 1392, 02:29 صبح
قبلاً در این باره بحث شده دوست عزیز
یا باید هاستی که در اختیار دارید مجوز اتصال مستقیم به دیتابیس رو به شما بده که معمولاً نمیده یا با زبانی مثل PHP یک برنامه سرور بنویسی و روی هاست قرار بدی تا اتصال برنامه شمارو مقدور کنه.
شب خوش.
tadeh2010
جمعه 22 آذر 1392, 06:15 صبح
خوب استاد لااقل یه راهنمایی میکردید!:افسرده:
مثلا فهمیدم توی همین سایت بحث شده، ولی خوب کلمه کلیدی شو میگفتید سرچ بکنم؟
اونوقت یه سوال خصوصی:لبخندساده:
آیا مدیران می تونن سوالات خصوصی رو ببینند!؟:متعجب:
بهروز عباسی
جمعه 22 آذر 1392, 12:28 عصر
مثلا فهمیدم توی همین سایت بحث شده، ولی خوب کلمه کلیدی شو میگفتید سرچ بکنم؟
:متعجب:
وصل شدن به دیتابیس هاست از طریق اینترنت (http://barnamenevis.org/showthread.php?351814-%D9%88%D8%B5%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA)
tadeh2010
جمعه 22 آذر 1392, 20:20 عصر
خوب استاد گرامی تاپیکی را که معرفی کرده بودید دیدم
همچنین لینکهای داخلش را هم دیدم و جستجوهای دیگری هم کردم خیلی خوب بود خیلی چیز یادگرفتم
ولی خود شما درست در همون تاپیک مشکل الآن من را مطرح کرده اید یعنی:
درود منم می خوام همین کارو با MYSQL بکنم کسی می دونه چطوری (در این زمینه زیادی مبتدی ام)
روی لوکال راحت برنامه کار میکنه اما برای وصل شدن به سایت مشکل دارم من از DBExpress استفاده می کنم
ولی نمی دونم چرا ادامه ندادید تمام افرادی که در اون تاپیک بودند جواب سوالشان را بدون آنکه بگیرند نیمه کاره ول کرده اند و رفته اند!! یا شاید هم جواب گرفته اند ولی من که نمیفهمم.
لطفا راهنماییم بکنید در جستجوهایم به این تاپیک برخوردم درموردمبحث Datasnap بودش میشه بگید آیا راهی راحتتر نیز هست!
http://barnamenevis.org/showthread.php?392254-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-DataSnap
ممنونم
hadisalahi2
شنبه 23 آذر 1392, 15:19 عصر
لطفا کانکشن استرینگ خودت رو اینجا بزار تا ببینم چطوری وصل میشی؟
tadeh2010
شنبه 23 آذر 1392, 22:47 عصر
لطفا کانکشن استرینگ خودت رو اینجا بزار تا ببینم چطوری وصل میشی؟
سلام
آخه من که اصلا کانکت نمیشم که کانکشن استرینگی تولید بشه
البته نفهمیدم منظورتون کانکشن استرینگ Adoconection هست!؟
میشه راهنمایی کنید بگید کانکشن استرینگم باید چطوری باشه و از چه کامپوننتی استفاده بکنم
اونوقت در پست قبلیتان گفته بودم که لطفا کامپوننت را بهم بدهید آیا منظورتان همون MyDAC بود؟
hadisalahi2
یک شنبه 24 آذر 1392, 10:08 صبح
خسته نباشید
پس شما تا الان چیکار میکردید؟
آخه من که اصلا کانکت نمیشم که کانکشن استرینگی تولید بشه
خوب وقتی شما کانکشن استرینگ ندارید ، معلومه که وصل نمیشید
البته نفهمیدم منظورتون کانکشن استرینگ Adoconection هست!؟
فرقی نداره ، ADO برای اتصال به دیتابیس Sql Server هستش
میشه راهنمایی کنید بگید کانکشن استرینگم باید چطوری باشه و از چه کامپوننتی استفاده بکنم
همون کامپوننتی که گفتم خودش مثل ADo یک قسمت داره که کانکشن استرینگ رو میشه تعریف کنی
tadeh2010
چهارشنبه 27 آذر 1392, 04:39 صبح
هرکاری کردم این نمیشه !:کف:
فکر کنم باید برم سروقته هاستهای ویندوز و MS SQL Server:افسرده:
ولی یه راه دیگه و خوب هم پیدا کردم(تو هزاران سرچی که کردم پیداش کردم:لبخندساده:) ولی نمی دونم چطوری ازش استفاده بکنم:متفکر:
فکر کنم بایستی یه صفحه واسط با PHP بسازم بزارم تو خود هاست و بعد از طریق برنامه با اون صفحه کار بکنم.:چشمک:
یه نیگاه بکنین
http://www.cryer.co.uk/brian/delphi/twebbrowser/read_write_form_elements.htm
هوم چطوره؟
tadeh2010
چهارشنبه 27 آذر 1392, 06:53 صبح
سلام
توی این لینک یه چیزایی نوشته با اینکه چندین بار تو سرچهایم دیده امش و خوندمش ولی نفهمیده ام اون بابایی که این سئال رو داشته چطوری مشکلش حل شده!!
منم توی اون لینکی که داده رفتم و ریموتم رو همه جوره تغییر دادم ولی نفهمیدم، شما ببینید چیزیی ازش سردر میارید؟
http://stackoverflow.com/questions/2376008/can-i-connect-remotely-to-a-mysql-database-located-on-a-web-hosting-server
بهروز عباسی
چهارشنبه 27 آذر 1392, 17:05 عصر
ولی نمی دونم چرا ادامه ندادید
ادامه دادم، یکی از دوستام با PHP قسمت سمت سرور رو برام آماده کرد!
tadeh2010
پنج شنبه 28 آذر 1392, 17:08 عصر
خوب
به من هم یاد بدهید.
چطوری درست کرد برایتان؟
Mask
پنج شنبه 28 آذر 1392, 17:28 عصر
چون احساس کردم ، دارید دنبال میکنید و علاقه مند هستید ، توضیح میدم خدمتتون :(دوستای استاد من شاید بهتر و مفصل تر بتونن توضیح بدهند. اما من در حد توانم توضیح میدم.)
برای اتصال به دیتا بیس بر روی هاست چندین روش وجود داره، که بستگی به شرایط داره. که شرایط تصمیم گیری میکنه :
1 - در این روش بانک اطلاعاتی ما Sql و سایتمون بر روی یک VPS قرار داره -: در این شرایط کافیه شما با تنظیم کانکشن استرینگ و اتصال به آی پی ولید VPS مورد نظر بهش متصل شده و ازش استفاده کنید.
2- در این روش بانک اطلاعاتی ما MYSql سایتمون بر روی یک VPS قرار داره: در این شرایط کافیه شما با تنظیم کانکشن استرینگ و استفاده از کامپوننت Mydac , اتصال به آی پی ولید VPS مورد نظر بهش متصل شده و ازش استفاده کنید.
3- هاست شما بر روی سروری قرار داره که شما هیچ دسترسی به خود سرور ندارید : در این روش اگر بانک اطلاعاتی MySql بود ، میتونید باز با استفاده از MyDac به بانک متصل شده و باهاش کار کنید.
4- هاست شما بر روی سروری لینوکسی یا سروری که به صورت مستقیم به بانک اطلاعاتیش دسترسی نداریم نصبه : در این شرایط نیاز داریم برنامه واسطی ، که ممکنه با PHP یا حتی با همین INtraweb دلفی خودمون هست طراحی کنیم و از طریق اون به بانک دسترسی پیدا کنیم.
این توضیح کلی بود.
tadeh2010
پنج شنبه 28 آذر 1392, 17:44 عصر
ممنون
ولی من بین دومورد 3و4 مردد هستم چطور مطمئن بشم
و تازه بعدشم توضیحات جزئی می خواهم بدونم چیکار بکنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.