View Full Version : ایجاد event برای button در UserControl
hesam_mahmoodi
پنج شنبه 14 آذر 1392, 13:11 عصر
من تو نت و تو این سایت کلی گشتم و همه کد ها رو تست کردم ولی یا ارور داد یا اون چیزی که من میخواستم نبود!
فرض کنید که یک button در UserControl داریم و این UserControl رو در یک windows wpf استفاده میکنیم و در windows wpf هم مثلا یک textbox وجود داره که با کلیک بر روی button متن textbox تغییر کنه! (هدف چگونگی ساخت event و ارسال آن به...)
لطفا اگه میشه نمونه پروژه بزارید بهتر میشه.
ممنون
aghayex
پنج شنبه 14 آذر 1392, 14:11 عصر
این کارها نیاز نیست . فقط شما باید در رویداد کلیک دکمه به تکس باکس موجود در ویندوزتون دسترسی داشته باشید .
hesam_mahmoodi
پنج شنبه 14 آذر 1392, 16:27 عصر
این کارها نیاز نیست . فقط شما باید در رویداد کلیک دکمه به تکس باکس موجود در ویندوزتون دسترسی داشته باشید .
چطوری؟ (در ضمن این یه مثاله که یاد بگیرم چون من پروژه م همه با UserControl ممکنه کار سخت تر شه!)
aghayex
جمعه 15 آذر 1392, 10:03 صبح
دوست عزیز اگه می خواهی بین یوزر کنترل هات و ویندوزت ردوبدل داده داشته باشی چند راه هست :
1 - mainwindows رو می تونی صدا بزنی :
((MainWindow)System.Windows.Application.Current.Ma inWindow).TextBlock1.Text = "Setting Text from My Program";
2 - یه پروپرتی به صورت عمومی تعریف کن که از نوع ویندوز باشه و اونو در کلاس یوزر کنترلت قرار بده هر موقع که می خواستی یوزر کنترلتو فروخوانی کنی اون پروپرتی رو هم مقداردهی کن.
3- اگه تبادل داده هات زیاد هستن و مقادیری داری که در برنامه مشترک اند و مدام استفاده می شن , بیا و یه کلاس از نوع استاتیک استفاده کن و اون متغیرها رو در اونجا تعریف کن و به این ترتیب می تونی در تمام برنامه اشون استفاده کنی
i.lover3000
یک شنبه 17 آذر 1392, 16:13 عصر
سلام
من به دو روش مثال زدم توی فایل پیوست
نمیدونم چقدر علمی هستن ولی بیشتر اوقات از این دو روش استفاده میکنم
دانلود فایل پروژه (http://sofalzadeh.persiangig.com/barnamenevis/AddEventToUserControl.rar)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.