PDA

View Full Version : PING

hero100
پنج شنبه 14 آذر 1392, 18:19 عصر
با سلام.
فرض کنید ما دارای یک شبکه در اندازه یک کشور میباشیم. به عنوان مثال شعبات بانک را در نظر بگیرد که در شهرهای مختلف دارای شعبه میباشند. اگر من در تهران باشم و بخواهم متوجه شوم که شعبه شیراز با اصفهان در ارتباط هست یا نه روشی که برای اینکار میتوان انجام داد این است که از تهران با Remote به شعبه شیراز وصل شد و از شیراز IP اصفهان را PING کرد. این یک روش میباشد.
آیا میتوان با استفاده از دستور PING از همان کامپیوتر تهران وضعیت ارتباط شیراز با تهران را متوجه شد؟

Identifier
پنج شنبه 14 آذر 1392, 18:47 عصر
با سلام.
فرض کنید ما دارای یک شبکه در اندازه یک کشور میباشیم. به عنوان مثال شعبات بانک را در نظر بگیرد که در شهرهای مختلف دارای شعبه میباشند. اگر من در تهران باشم و بخواهم متوجه شوم که شعبه شیراز با اصفهان در ارتباط هست یا نه روشی که برای اینکار میتوان انجام داد این است که از تهران با Remote به شعبه شیراز وصل شد و از شیراز IP اصفهان را PING کرد. این یک روش میباشد.
آیا میتوان با استفاده از دستور PING از همان کامپیوتر تهران وضعیت ارتباط شیراز با تهران را متوجه شد؟

ببین معمولاً توی همچین شبکه هایی به این اندازه از نرم افزار های مانیتورینگ کمک میگیرن و یا از یک سری از قابلیت های روتر استفاده می کنند مانند : Netflow EEM, Track , IPSLA .

یک مثال برات میزنم در روتر سیسکو :
1- شما یک IP SLA تعریف میکنید که هر از مدتی مشخص سرور اصفهان را Ping میکنه
2- این IP SlA را به یک Track مرتبط می کنید
3- یک EEM آبجک ایجاد میکنید و اون Track را بررسی میکنید و میتونید با توجه به وضعیت Track ایمیل ارسال کنید

hraeissi
یک شنبه 17 آذر 1392, 07:25 صبح
با سلام.

با استفاده از برنامه های مانیتورینگ مانند The Dude میتوانید به مهم دست پیدا کنید

لینک سایت برنامه The Dude (http://www.mikrotik.com/thedude)