ورود

View Full Version : مقایسه Performance (سرعت) FireBird و Sql server

Marjan_pr
جمعه 15 آذر 1392, 19:42 عصر
1 :‌ کسی (منبع یا تجربه ای) از مقایسه کامل سرعت ( Performance ) بصورت جدولی ( Add,Edit,Delete,Select,Join... ) بین FireBird و Sql server سراغ داره ؟

(مقایسه هر نسخه ای از SQL server . البته احتمالا FireBird با نسخه های 2012 و 2008 SQL server قابل مقایسه نباشه . مقایسه با نسخه 2000 SQL server )

2 : آیا FireBird از Notifition Change Table ( اعلام تغییر در داده های جدول ) پشتیبانی میکنه ؟

ممنونم .

Marjan_pr
جمعه 22 آذر 1392, 01:43 صبح
توی گوگل هم خیلی سرچ کردم . متاسفانه مثل اینجا نتیجه ای نگرفتم . میشه گفت انتخاب Firebird به دلیل کمبود منابع آموزشی و افراد آشنا ، کار اشتباهیه .

Jarvis
جمعه 22 آذر 1392, 10:19 صبح
توی گوگل هم خیلی سرچ کردم . متاسفانه مثل اینجا نتیجه ای نگرفتم . میشه گفت انتخاب Firebird به دلیل کمبود منابع آموزشی و افراد آشنا ، کار اشتباهیه .
در مورد سوال اولتون متاسفانه بنده شکل یا نموداری ندارم که بتونه بهتون ثابت کنه سرعت Firebird بیشتره یا SQL Server .. ولی از اونجایی که قبلا تا حدودی با SQL Server کار کردم و الان هم بیشتر کارم با Firebird هستش سرعت بیشتر Firebird نسبت به SQL Server رو دقیقا حس میکنم
در مورد سوال دومتون هم ، شخصا کار نکردم ولی به احتمال قوی پشتیبانی میکنه
برای تحقیق در این مورد می تونید سوالتون رو توی انجمن http://ibprovider.com/ مطرح کنید ، اونجا مطمئنا جوابتون رو خواهید گرفت.
Firebird انجمن های پشتیبانی خوبی داره ، بنده خودم اوایل کار به چند مشکل برخوردم توی همین انجمن ها مطرح کردم و پاسخ هم گرفتم
متاسفانه منابع آموزشی فارسی برای Firebird کم هستش وگرنه اگه با زبان انگلیسی مشکلی نداشته باشید می تونید روی انجمن های انگلیسی حساب باز کنید.

موفق باشید

سعید صابری
جمعه 22 آذر 1392, 11:17 صبح
البته انتخاب دیتابیس به نظر من به نوع پروژه برمیگرده.
به نظر من FB دو تا برتری داره نسبت به sql داره که اونو بالاتر از sql server نگه میداره
رایگان بوده و مالتی پلتفرم.
سرعتش در نسخه های قبلی خوب نبود ولی در نسخه های جدید خیلی عالی شده.
در مورد سوال دومت فکر نکنم چنین سرویسی داشته باهش ولی این مشکل میشه با یک تریگر ساده حل نمود.

Jarvis
جمعه 22 آذر 1392, 19:56 عصر
به نظر من FB دو تا برتری داره نسبت به sql داره که اونو بالاتر از sql server نگه میداره
رایگان بوده و مالتی پلتفرم.

البته یه برتری دیگه ای هم که نسبت به SQL Server داره سبک بودنش هست که شما از هر لحاظ که حساب کنید ، Firebird سبک تر هستش
برتری دیگه هم اینه که Open-Source هستش... :لبخند: