View Full Version : مبتدی: قراردادن پنل مدیریت
shahrokhi90
شنبه 16 آذر 1392, 00:06 صبح
با سلام .
قبل از ایجاد این تاپیک تا جایی که سرچ کردم همچین موضوعی پیدا نکردم .
برای سایتی که با ASP.net نوشته شده میخواستم قسمت مدیریت (قسمت Login) و همچنین کنترل پنل قرار بدم.
چه کدهایی لازمه و چه کارهایی باید انجام بدم .
و کد قسمت پایین سایت که قانون کپی رایت نوشته میشه هم میخواستم .
ممنون و تشکر
pary_daryayi
شنبه 16 آذر 1392, 08:51 صبح
منظورتون طراحی قالب سایت (کدنویسی سمت کلاینت)هست یا منطق لاگین شدن (کدنویسی سمت سرور)رو میخواید بدونید ؟
shahrokhi90
یک شنبه 17 آذر 1392, 23:51 عصر
منظورتون طراحی قالب سایت (کدنویسی سمت کلاینت)هست یا منطق لاگین شدن (کدنویسی سمت سرور)رو میخواید بدونید ؟
همانطور که مشخص هم کردم , کاربر مبتدی هستم
میخوام یه قسمت برای مدیریت باشه که بتونه با وارد شدن بهش به کنترل پنل دسترسی داشته باشه و مثلا بتونه یه خبر ارسال کنه و یا نظرات کاربران مشاهده کنه
ممنون
pary_daryayi
جمعه 29 آذر 1392, 09:04 صبح
پس شما باید یک زبان سمت سرور ( مثلا php یا asp و ..) رو بلد باشین . با کدوم آشنا هستید ؟
p30online
جمعه 29 آذر 1392, 10:31 صبح
داخل گوگل سرچ کنید :
free admin template
SlowCode
جمعه 29 آذر 1392, 11:40 صبح
پس شما باید یک زبان سمت سرور ( مثلا php یا asp و ..) رو بلد باشین . با کدوم آشنا هستید ؟
برای سایتی که با ASP.net نوشته شده میخواستم قسمت مدیریت (قسمت Login) و همچنین کنترل پنل قرار بدم.
همونطور که گفتن سایت با asp.net هست، درسته با php میشه نوشت ولی بهتره از asp.net استفاده کنه.
داخل گوگل سرچ کنید :
free admin template
ایشون قالب نخواستن!
آقای شاهرخی از این سوالتون:
مشخصه که با HTML , CSS هم در حد کافی آشنایی ندارید! پس اول باید این دوتا رو یاد بگیری.
بعد بری سراغ asp.net. پس با این حساب چند ماه طول میکشه تا بتونی صفحه ادمین مود نظرت رو تکمیل کنی.
حالا پیشنهاد من اینه که اگه اون کار رو به عنوان پروژه گرفتی بهتره قبولش نکنی! چون بعدا گریبان گیرت میشه.
در عوض از همین الان شروع کن با یاد گیری html,css,js, یه زبان سمت سرور مثل php یا asp.net
omidabedi
جمعه 29 آذر 1392, 12:01 عصر
با سلام .
قبل از ایجاد این تاپیک تا جایی که سرچ کردم همچین موضوعی پیدا نکردم .
چه کدهایی لازمه و چه کارهایی باید انجام بدم .
ممنون و تشکر
سایت با asp.net نوشته شده حالا میخوای پنل مدیریت بسازی براش که بشه محتوا رو مدیریت کرد.درسته؟
که مربوط به بخش asp میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.