ورود

View Full Version : سوال: استفاده از ogre با وجود sdl ?

ahmad65
شنبه 16 آذر 1392, 07:21 صبح
سلام.
اینطور که متوجه شدم sdl امکانات مختلف رو برای طراحی بازی میده که دوستان بهتر میدونند.
این امکانات شامل امکانی که ogre ( همون رندر کردن ) داره میشه ؟
اگه میشه با وجود این امکان آیا باز ogre تو صیه میشه ؟ یا اصلا میشه از هر دو استفاده کرد؟
سپاس.

pswin.pooya
یک شنبه 17 آذر 1392, 09:25 صبح
sdl برای مدیریت پنجره هست و اصلا قابل مقایسه با موتور گرافیکی مثل ogre ویا امثال اون نیست.

ahmad65
یک شنبه 17 آذر 1392, 11:53 صبح
سلام.ممنون که جواب دادین.
تو صفحه سایت رسمیش نوشته که امکاناتی همچون استفاده از کیبورد ، موس ، جوی استیک و پخش صدا رو هم میده.در این مورد آیا ogre امکاناتی میده یا فقط برای گرافیک هست؟
اگه نمیده میشه گفت از sdl استفاده کرد و برای قسمت گرافیک از ogre ?
سپاس.

Sepehr M
یک شنبه 17 آذر 1392, 21:40 عصر
کی گفته SDL فقط Window Manager هست؟
همه نوع امکانات داره...حتی انیمیشن...

pswin.pooya
دوشنبه 18 آذر 1392, 22:04 عصر
تو صفحه سایت رسمیش نوشته که امکاناتی همچون استفاده از کیبورد ، موس ، جوی استیک و پخش صدا رو هم میده.در این مورد آیا ogre امکاناتی میده یا فقط برای گرافیک هست؟
اگه نمیده میشه گفت از sdl استفاده کرد و برای قسمت گرافیک از ogre ?

پیشنهاد می کنم از خود توصیه های ogre برای اینکار استفاده کنید ( داخل ویکی )

کی گفته SDL فقط Window Manager هست؟
همه نوع امکانات داره...حتی انیمیشن...

اولا اونها که می گید در کنار کتابخونه های جانبی هستن و نه API اصلی. ثانیا این موارد پشتیبانی به شدت پیش پا افتاده هستن و تو بازی سازی حرفه ای جواب نمی ده

orache
دوشنبه 18 آذر 1392, 22:45 عصر
یه چیز میگم البته میدم خیلی ها مخالف هستن با نظر من
تو که داری وقت میذاری برای انجین حداقل یه کار خوب و مفید انجام بده دایرکت ایکس رو یاد بگیر و هسته ی انجینو خودت بنویس اگری زیاد بدرد نمیخوره تاحال چند تا بازی باحال باهاش ساختن ؟؟‌ چند تا انجین ساختن ؟؟‌ یه نئو اکسیس رو ساختن که واقعا موتور مذخرفیه
در ضمن تو دایرکت ایکس همه چیز هست مثلا ممکنه در اپن جی ال برای خیلی از امکانات از کتابخونه های دیگه استفاده کنی ولی دایرکت ایکس نه
در هر صورت نظر من بود
موفق باشی

ahmad65
چهارشنبه 20 آذر 1392, 07:43 صبح
من دارم شرایط و ویژگی ها و ابزارهای مختلف هر دو رو بررسی و مطالعه میکنم تا بنابر نیازم بهترشو انتخاب کنم.گها به سوالی بر میخورم مثل همین سوال و برای پاسخش باید صبر کنم تا دوستان راهنمایی کنند الان دوستان پاسخهایی دادند ولی هیچ کدوم جواب سوال من نبود خواهش میکنم یه بار دیگه سوالمو بخونند .
از همه دوستان که به نوعی پاسخ میدند ممنونم.