ورود

View Full Version : مبدل فاکس ( فونت زرنگار ) به اس کیو ال ؟

mhd78
جمعه 25 فروردین 1385, 07:30 صبح
من یک برنامه تبدیل بانک اطلاعاتی فاکس که در آن از فونت زرنگار استفاده شده است به اس کیو ال سرور می خواهم
نیار فوی فوری به آن دارم
لطفا کمکم کنید
با تشکر

rezaTavak
جمعه 25 فروردین 1385, 08:32 صبح
فونت مهم نیست کدپیج چیه؟

javad_hosseiny
شنبه 26 فروردین 1385, 19:20 عصر
اگر بخواهید مستقیما از برنامه زرنگار فایل را در محیط ویندوز بخوانید یک برنامه به نام noorconv آپلود کردم که قابلیت خواندن فایل تکست و تبدیل آن را دارد پس از تبدیل به محیط ویندوز به راحتی فایل تکست را در sqlserver ایمپورت کنید
(البته راه حل های دیگری نیز هست همچون ذخیره با پسوند prs (همان کدپیچ ایران سیستم) در محیط زرنگار و سپس تبدیل از داس به ویندوز (که مبدل آن نیز در آدرس ذیل موجود است) )

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=41063

و اما اگر فایل شما بصورت جدول بانک اطلاعاتی باشد (db, dbf) که احتمالا db بوده (با توجه به اینکه تاکید کرده فونت زرنگار که احتمالا آن را نیز اشتباه ذکر کردید) و از محیط و یا در محیط پاراداکس فارسی محصول شرکت سیناسافت می باشد که کدپیچ آن سایه می باشد ( که به راحتی در محیط داخلی زرنگار قابل ایمپورت و یا اگر فایل بصورت تکست باشد پس از گذاشتن فورمت قابل اکسپورت به محیط پاراداکس (سایه) می باشد) که باز همان برنامه که عرض کردم (لینک پایین صفحه) آن را تبدیل می کند
-----
توضیحات ابتدای صفحه برنامه موجود در پست ذیل (تبدیل بانک اطلاعاتی به یکدیگر با قابلیت تغییر کدپیچ) را با دقت بخوانید (قابلیت خواندن فایل text,db,dbf را نیز دارد و پس از تغییرکدپیچ قابلیت ارسال خروجی تحت همان قالبها و همچنین اتصال مستقیم به خود sqlserver را نیز دارد)
----
مطلب آخر : معمولا وقتی عجله دارید (و حتی زمانی که عجله ندارید) استفاده از جستجو شما را زودتر به جواب می رساند.

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=41062
توضیح: برنامه فوق با سورس و هم به صورت فایل اجرایی و رایگان می باشد در صورت آشنایی با فاکس می تونید اون رو مطابق نظر خود تغییر دهید. (مثلا ظاهر برنامه را)

mhd78
یک شنبه 27 فروردین 1385, 17:15 عصر
با عرض پوزش فارسی ساز زرگان بوده که من اشتباهی آن را زرنگار ذکر کردم

mhd78
یک شنبه 27 فروردین 1385, 18:28 عصر
در ضمن CodePage آن را نمی دانم

rezaTavak
دوشنبه 28 فروردین 1385, 07:01 صبح
امتحان کنید ببینید با چه کد پیجی مخونه؟

mhd78
دوشنبه 28 فروردین 1385, 09:24 صبح
فایل من یک dbf است چگونه امتحان کنم چه CodePage یی دارد?

rezaTavak
دوشنبه 28 فروردین 1385, 20:56 عصر
بفرستید به ایمیل من.

rezatavak@yahoo.com

sherek
سه شنبه 08 آذر 1390, 08:05 صبح
سلام. شرمنده من اينجا سؤالم رو مطرح مي كنم اما تنها جايي كه ديدم راجع به پسوند prs صحبت شده اينجا بود. من مي خواستم بدونم اين پسوند چيه و من چه جوري مي تونم اين فرمت رو به pdf ، tiff يا پسوند ديگري تغيير داد؟