View Full Version : مطالب علمی بسیار ضعیف عرض یابی شد
callgame
جمعه 25 فروردین 1385, 07:30 صبح
به نام خدا
اولا از تلاش شما برای ایجاد یک محل امن و علمی تشکر میکنم اما
1- مطالب علمی ای به عنوان پیش فرض وجود ندارد (فرضا یک برنامه نوشته شده به زبان دلفی برای آن تالار )
2- با خبر نبودن از مسائل روز (سیاسی یا ...) شما مانند کبکی جلوه می دهد که سر در برف کردهاید
3- وقتی خود را مرجع اعلام کردید باید یک پایگاه داده از نیاز های اولیه (بعضی پروزه های درسی وساده برای رشته ی کامپیوتر ) را در اختیار دوستان قرار دهید
4- و چند نکتهی دیگر ....
باشد که روزی را ببینیم همه موفق و پیروزند
Delphi Skyline
جمعه 25 فروردین 1385, 10:48 صبح
تا جایی که من می دونستم اینجا یک تالاره نه مرکز اموزش
titbasoft
جمعه 25 فروردین 1385, 13:39 عصر
پست ها: 1 یادمه 25 تا پست داشتم که یه پیشنهاد در مورد ارتقای این سایت دادم. یکی از اساتید تعداد پست های منو نقل قول کرد و گفت: ای بابا ...
دوست خوبم ضمن خوش آمد گویی به شما توجه شما رو به چند نکته جلب می نماید:
1) اینجا با هر بحثی نا مرتبط به نام این سایت با اشد مجازات برخورد میشه که اون هم علتش مدیریت اساتید دور اندیش بنده روی این سایته.
2) نه کسی اینجا رو مرجع اعلام کرده و نه کسی این کار رو خواهد کرد. مهمترین علت بوجود آمدن چنین فضایی تبادل اطلاعات ساده بین اعضاست. شما هم حتی با همون یک پست می تونید شروع کنید و به اطلاعات خودتون بیافزائید. اینجا مدرسه یا کلاس درس نیست که قرار باشه لقمه جویده شده در دهان شما گذاشته بشه.
3) با مراجعه حداقل روزی یک بار به این سایت به مدت حداقل 1 ماه تاثیر اون رو روی سطح اطلاعات خودتون خواهید دید.
4) مطمئنا این سیستم مشکلات زیادی داره. چه از نظر علمی و چه از نظر کارایی. اما توجه به این نکته مهمه که این حداکثر توان دوستانی است که اینجا فعالیت می کنند و دائما به فکر ارتقاء اون هستند. مدیران بخش های مختلف حتما از پیشنهاد های سازنده شما استقبال خواهند کرد.
پس اول در مورد چیزی که می خواهید نقدش کنید اول تسلط پیدا کنید و سپس شروع به ایراد گرفتن کنید.
oxygenws
جمعه 25 فروردین 1385, 14:26 عصر
1- مطالب علمی ای به عنوان پیش فرض وجود ندارد (فرضا یک برنامه نوشته شده به زبان دلفی برای آن تالار )
واقعا هیچ مطلب علمی ای در اینجا ندیدید؟!!!!!
2- با خبر نبودن از مسائل روز (سیاسی یا ...) شما مانند کبکی جلوه می دهد که سر در برف کردهاید
نفهمیدم منظورت از خبر چیه؟!! فکر نکنم اخبار سیاسی به این سایت مربوط بشه!! مطمئنی درست اومدی؟!
4- و چند نکتهی دیگر ....
مسلما خوشجال می شیم بشنویم، به شرطی که قبلش کمی (تاکید می کنم، فقط کمی) در انجمن ها بگردی و بدونی و بفهمی داری چی می نویسی!!!!
موفق باشید.
بابک زواری
جمعه 25 فروردین 1385, 14:49 عصر
فکر کنم اینترنت اکسپلوررت دچار مشکل شده ؛ اینجا درباره صیاثت میدونیم که فقط اونو چطور مینویسن.
بذار راحتت کنم اینجا دنبال یادگیری نرم افزار هستیم خیلی هم بخوایم خلاف کنیم دنبال کرک کامپوننت میریم نه بیشتر بقول معرف Just Beat It, Beat It, Beat It ...
mkbo_webmaster
جمعه 25 فروردین 1385, 17:05 عصر
به نظر من که کاربر جدیدی در سایت هستم.
این سایت به هدف به روز کردن و بالا بردن تجارب برنامه نویسان حرفه ای طراحی شده و ارتباطی به افرادی که به هیچ وجه با این علم آشنا نیستند، ندارد !
این یه سایت آموزشی نیست. بلکه کمک آموزشی میباشد.
و افتخار میکنم که عضو یک همچین سایت قدرتمندی هستم. و با کاربرانی ارتباط برقرار میکنم که از نظر اخلاقی و اطلاعاتی در حد عالی میباشند.
با امید موفقیت برای همه آنها در تمامی ضمینه ها
/
rohollahmahmoodiany
شنبه 26 فروردین 1385, 01:18 صبح
به نام خدا
اولا از تلاش شما برای ایجاد یک محل امن و علمی تشکر میکنم اما
3- وقتی خود را مرجع اعلام کردید باید یک پایگاه داده از نیاز های اولیه (بعضی پروزه های درسی وساده برای رشته ی کامپیوتر ) را در اختیار دوستان قرار دهید
4- و چند نکتهی دیگر ....
باشد که روزی را ببینیم همه موفق و پیروزند
عزیز دل برادر خدمتتان عرض کنم که ارزیابی من از املایتان صفر است اگه گفتی چرا؟
rohollahmahmoodiany
شنبه 26 فروردین 1385, 01:23 صبح
.
با امید موفقیت برای همه آنها در تمامی ضمینه ها
/
منظور من هم همینه :با امید موفقیت برای همه آنها در تمامی زمینه ها
ykm145
یک شنبه 27 فروردین 1385, 19:07 عصر
با مراجعه حداقل روزی یک بار به این سایت به مدت حداقل 1 ماه تاثیر اون رو روی سطح اطلاعات خودتون خواهید دید.
کاملا درسته
خود من به کمک دوستان واساتید محترم من جمله اقای ثباتی در بخش اس کیو ال سرور و ....یه برنامه را پیاده کردم که علاوه بر کاهش هزینه وسرعت ودقت در کار و کاهش اضطراب در محیط کاری باعث ارتقاء شغلی بنده نیز گردید طوریکه که الان اثر اوقات با بین سایت زندگی میکنم دوستان واساتید که اصلا ندیدم کاملا حس میکنم وقلبا دوستشان دارم
شما وارد بشو علاوه بر پیشرفت کاری حتما به روح مشارکت وپیوند عاطفی بین اعضاء که بدون هیچ چشم داشتی بهم کمک میکنند پی میبری و دریچه جدیدی به زندگیت باز میشه
در ضمن اگر دنبال مطالب علمی میگردی حتما تاپیک های اقای inprise را ببین اول لذت ببر و بعد .....
persianshadow
یک شنبه 27 فروردین 1385, 21:14 عصر
مطالب علمی بسیار ضعیف عرض یابی شد
وقتی گفته شده مطالب علمی ضعیف عرض یابی شد یعنی در این سایت مطالب غیر علمی هم
وجود داره مثلا مطالب سیاسی و عاشقانه . و فقط مطالب علمی سایت ضعیف بوده.
در ضمن ایشون مطالب علمی سایت رو عرض یابی کردن و هنوز در حال کار بر طول یابی هستن
شاید در طول یابی قوی باشیم. در ضمن لحن جمله " مطالب علمی ضعیف عرض یابی شد "
خیلی ماشینی هست. به نظر می رسه یک نرم افزار هوشمند این عرض یابی رو انجام داده .
reza_rad
دوشنبه 28 فروردین 1385, 08:38 صبح
آقا بابک این هم بود:
عرض یابی
من فکر نمی کنم منظور ایشون ارزیابی بوده باشه!!!
بابک زواری
دوشنبه 28 فروردین 1385, 09:37 صبح
بچه مردم یکی چیزی گفته ؛ فقط خواسته ببینه میشه پست ارسال کرد یا نه
با بخش تست اشتباه گرفته ؛ Spell Checker هم نداشته .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.