PDA

View Full Version : اجراکردن یک فایل جاوااسکریپت درwinapp



once4ever
جمعه 25 فروردین 1385, 10:26 صبح
داخل یک برنامه winapp چجوری میتونم یک فایل js رو صدابزنم و اجرا کنم؟
(آدرس فایل از اینترنت هست)

البته اگه بشه یک صفحه html رو داخل برنامه ام اجراکنم این مشکل حل میشه . ولی اینم نمیدونم چجوریه؟! (آدرس صفحه ازلوکال هست)

once4ever
دوشنبه 28 فروردین 1385, 19:03 عصر
میخوام تو برنامه ام یک صفحه html اجرا کنم!!!!
کسی بلد نیست؟!

اَرژنگ
دوشنبه 28 فروردین 1385, 20:30 عصر
میخوام تو برنامه ام یک صفحه html اجرا کنم!!!!
کسی بلد نیست؟!
سوالتان معنی نداره، یعنی اینکه برایه کسانی دیگر به جز شما معنی ندارد.
اگر یکمی توضیح بدید که مشکل اصلی چیه و یا اینکه منظور از اجرا کردن جاوا سکریپی در وین فرم چیه شاید بتونیم جواب بدیم، ولی در این حالتی که سوالتان را بیان کردید چکار میخواهید انجام بدید خیلی مبهمه.

once4ever
دوشنبه 28 فروردین 1385, 21:57 عصر
!!!
من یک فایل javascript دارم مثل file.js که دراین فایل دستورات جاوااسکریپت قرارمیگیرد.
میخواهم هنگامیکه یک فرم MyForm.cs دریک برنامه win application مانند MyWin.exe نمایش داده شد.
این فایل file.js اجرا بشه (درست مانندوقتی که در یک صفحه html و توسط Internet Browser مانند IE اجرا میشود.)
شاید این کارامکانپذیر نباشد. به همین دلیل راهی هست که یک فایل html مانند file.htm راداخل یک فرم ( MyForm.cs) دریک برنامه win application مانند MyWin.exe اجرا کرد؟
--------------

بازم اگه نمیشه فهمید بگید میتونم بیشترتوضیح بدم :چشمک:

Cheetah
چهارشنبه 30 فروردین 1385, 11:01 صبح
برای باز کردن یه صفحه html توی فرمت میتونی از یه کنترل IE استفاده کنی!

ولی در مورد اجرای فایل js
فکر میکنم باید از windows script host استفاده کنی . . .
ولی چطوریش رو نمیدونم!!!
البته شاید windows script host یه dll داشته باشه که بشه باهاش این کارو کرد . . .

اگه کسی اطلاعات بیشتری داره سراپا گوشیم!!!

once4ever
چهارشنبه 30 فروردین 1385, 19:34 عصر
برای باز کردن یه صفحه html توی فرمت میتونی از یه کنترل IE استفاده کنی!
شما تاحالا استفاده کردی؟ میشه بگی چجوری استفاده کنم؟!
ممنون

----
یادش بخیر بچه های برنامه نویس ...

dot_net_lover2
جمعه 01 اردیبهشت 1385, 00:04 صبح
اگر قصدت این باشه که Page در winform باز بشه که همینطور که دوستان گفتند باید از کنترل IE استفاده کنی ولی اگر با فراخوانی Page به این صورت که یک Browser (پیش فرض Windows) باز شود و page را نشون بده میتونی از کد زیر استفاده کنی


System.Diagnostics.Process.Start("http://www.microsoft.com");

once4ever
جمعه 01 اردیبهشت 1385, 01:48 صبح
ممنون ولی من میخوام حتما داخل فرم باز بشه.
هنوزجوابمو نگرفتم. روش کار با کنترل IE چجوری هست؟