ورود

View Full Version : محدويت سني براي برنامه نويسي

persianlove
یک شنبه 17 آذر 1392, 15:30 عصر
با سلام خدمت تمامي دوستان
من 27 ساله هستم و كارشناسي نرم افزار دارم، سوالي كه مدتها ذهنم رو به خودش مشغول كرده اينه كه من با اين سن ميتونم برنامه نويس وب بشم و جايي استخدام بشم؟
آيا براي استخدام و برنامه نويسي محدوديت سني وجود داره؟ من كه به شخصه تا حالا برنامه نويس نهايتا 35 سال به بالا نديدم، اگه اينطور باشه بعد از اين سن برنامه نويسا بايد چكار كنن؟!
راستش من هميشه دلم ميخواست و ميخواد برنامه نويس بشم اما احساس ميكنم دير شده و اين مسئله انگيزه اي برام نذاشته...منتظر راهنمايي هاتون هستم

mobtakercode
یک شنبه 17 آذر 1392, 17:35 عصر
من كه به شخصه تا حالا برنامه نويس نهايتا 35 سال به بالا نديدم،

ولی من تا دلت بخواد دیدم
از آنجایی که کار برنامه نویسی در ایران محدود به پایگاه داده شده است لذا بسیاری از برنامه نویسان بعد از مدتی خسته شده و کار را رها می کنند ولی این دلیل نمی شود که در سن بالا نتوان برنامه نویس شد

DR_borna
یک شنبه 17 آذر 1392, 18:46 عصر
هیچ وقت دیر نیست اگر علاقه داشته باشی سن دیگه چه معنایی داره؟
اگر تو برنامه نویسی رو دوست داری حتما دنبال این کار برو ولی اگه از همین الان دنبال پولشی باید ببوسیش بذاریش کنار چون تا وقتی یه برنامه مینویسی دقیقا همون لحظه نتیجه نمیگیری و اینکه برنامه نویس بالای35 سال هم زیاده کم نیست .

parvizwpf
یک شنبه 17 آذر 1392, 19:23 عصر
بابا بریز بیرون این دری وری ها رو . سن چیه. برو داداش دنیا رو فتح کن. بی خیال غم مخور.

persianshadow
شنبه 23 آذر 1392, 09:09 صبح
دقیقآ نگران این موضوع نباشین.کشورهای دیگه ای که در زمینه نرم افزار دهه ها کار و تجربه رو طی کردن الان نیروهای 50 ساله هم دارن. ایران هم به همین سبک میشه البته دهه های دیگه ای باید بگذره.

md_davari
شنبه 23 آذر 1392, 09:40 صبح
برنامه نویسی در ایران نسبت به بقیه تخصصها درآمد زیاد خوبی نداره (البته در برخی موارد استثناهایی بوده)، اگه به عنوان شغل آینده به اون نگاه میکنی فایده ای نداره ولی اگه صرفا به اون علاقه داری هیچ محدودیت سنی نداره، البته برای متخصص حرفه ای شدن تو این زمینه سختیها و زمان زیادی را باید تحمل کنی!
موفق باشید.

rezabehboodi0098
شنبه 23 آذر 1392, 11:27 صبح
ماهی رو هر وقت از اب بگیری میمیره

jeson_park
شنبه 23 آذر 1392, 13:46 عصر
.... من كه به شخصه تا حالا برنامه نويس نهايتا 35 سال به بالا نديدم،
چرا ندیدی؟؟ پس اینهایی که برای امثال آموزش و پرورش در 15-20 سال پیش برنامه های تحت داس نوشتن الان چند سالشونه؟؟
بیا این مجید فولادپور (http://barnamenevis.org/member.php?281480-majid4466) هم یه نمونش 47 سالشه (http://stackoverflow.com/users/66580/majid-fouladpour)!!!

eshpilen
شنبه 23 آذر 1392, 18:55 عصر
منم 33 سالمه و خودم رو تازه نفس میدونم!!
اتفاقا همین فردا صبح دارم میرم مصاحبه برای استخدام یک کار مرتبط با برنامه نویسی.
تاحالا کارهام با اینکه کامپیوتری و نرم افزار بوده اما برنامه نویسی نبوده.
منکه خیلی انرژی دارم. میتونم حتی تا 30 سال دیگه هم یادگیری داشته باشم. اصلا بنظر من محدودیتی وجود نداره. به شرایط (برونی و درونی) خودم آدم و انگیزه و ارادش برمیگرده.
اینکه بعضیا زود زده میشن بنظر من احتمالا بخاطر یادگیری ضعیف/غیراصولی و محدودشون بوده باشه. چون آدم وقتی پایه رو ناقص و غیراصولی بذاره، بعدا براش خیلی مشکل میشه که بیشتر پیش بره و بره توی وادی های جدید و جالب پیشرفته که نیاز به دانش و بینش بالایی دارن.

eshpilen
یک شنبه 24 آذر 1392, 09:21 صبح
من الان رفته بودم مصاحبه و اینا.
ساعت کاری از 9 صبح تا 5:30 بعدازظهر.
کارش هم درست کردن تمپلیت برای CMS و اینهاست.
ولی گفت یه سره مشغولی و کار زیاده.
با این حساب حقوق چقدر خوبه؟
البته من تاحالا شغلم برنامه نویسی نبود و یجورایی نیمچه تازه کار میشم دیگه لابد!
من گفتم واسه شروع 700.

خداییش این شغل الانم با اینکه حقوقش کمه ولی عوضش کارش کمه و آزادی و امکانات زیادی دارم.
شایدم اصلا نرم سراغ شغل برنامه نویسی بهتر باشه :متفکر:
من گفتم بالاخره این همه تلاش و علاقه و سرمایه گذاری و استعداد رو بالاخره باید از یه جایی تلاش کنم که شکوفا بشه و در علاقه و تخصص اصلی خودم پیشرفت کنم.

csvbcscp
دوشنبه 25 آذر 1392, 06:10 صبح
برای اینکه کاری انجام بدی هیچ وقت دیر نیست، دکتر حسابی اواخر عمرش داشت زبان آلمانی یاد میگرفت که بتونه با دانشمند های آلمانی تبادل اطلاعات کنه
با توجه به مشغله کاری زیادی که داشت مجبور بود ساعت 2 شب به بعد رو برای یادگیری این زبان جدید بزاره

جهان همیشه منتظر کسیه که بتونه کاری براش انجام بده، مهم نیست تو چه سن یا موقعیتی باشی، تنها چیزی که مهمه توانایی که تو انجام اون کار داری
پس به خودت ایمان داشته باش و مطمئن باش موفق میشی