PDA

View Full Version : چینش اشیاء توسط کاربر



majid_i68
یک شنبه 17 آذر 1392, 22:52 عصر
سلام دوستان
بنده میخوام در برنامه خودم این قابلیت رو قرار بدم که ..کاربر به دلخاه هنگام کار با برنامه اشیا روی فرم را جابه جا کند .. کسی هست کمک کنه...... سپاس:لبخند:

sadepush
یک شنبه 17 آذر 1392, 23:12 عصر
http://qfs.mobi/f1042560

اگه منظورتون این نبود بیشتر توضیح بدین

sagggad
یک شنبه 17 آذر 1392, 23:23 عصر
http://qfs.mobi/f1042560

اگه منظورتون این نبود بیشتر توضیح بدین

دوست عزیز این رو ویژوال بیسیکش رو هم داری؟؟

mthreat.info
دوشنبه 18 آذر 1392, 00:25 صبح
تشکر خیلی جالب بود


دوست عزیز این رو ویژوال بیسیکش رو هم داری؟؟


http://qfs.mobi/f1042560

اگه منظورتون این نبود بیشتر توضیح بدین


سلام دوستان
بنده میخوام در برنامه خودم این قابلیت رو قرار بدم که ..کاربر به دلخاه هنگام کار با برنامه اشیا روی فرم را جابه جا کند .. کسی هست کمک کنه...... سپاس:لبخند:
البته این کد هم هست که آقای khokhan (http://barnamenevis.org/member.php?131732-khokhan)پخش کردن

sadepush
دوشنبه 18 آذر 1392, 00:54 صبح
دوست عزیز این رو ویژوال بیسیکش رو هم داری؟؟

در حال حاضر visual basic در دسترس ندارم
کار زیاد سختی نیست دوست خوبم

فقط کافیه به وسیله متغیرهای bool و int حرکات Left و Top اشیا رو کنترل کنید

(3rr0r)
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 00:32 صبح
البته این کد هم هست که آقای khokhan (http://barnamenevis.org/member.php?131732-khokhan)پخش کردن

چطوری میتونم مثلایک دونه چک باکس بزارم اگر تیک خورده بود عملیات جابه جای انجام بشه وگرنه کاری نکنه؟

(3rr0r)
جمعه 07 فروردین 1394, 00:20 صبح
چطوری میتونم مثلایک دونه چک باکس بزارم اگر تیک خورده بود عملیات جابه جای انجام بشه وگرنه کاری نکنه؟

دوستان این قسمتش گیر افتادم اگه میشه کمکم کنید

ravaei
جمعه 07 فروردین 1394, 02:59 صبح
دوستان این قسمتش گیر افتادم اگه میشه کمکم کنید

درود ...

چون من خودم سر پروژه شطرنج با این موضوع خیلی درگیر بودم نخواستم شما زیاد درگیر پیدا کردن کد و آزمون خطا بشید ...

یه چیزی نوشتم که ابزار از تو combobox انتخاب می کنی می چینی رو فرم ..


http://s4.picofile.com/file/8179262576/salam_aleykom.rar.html



موفق باشی

(3rr0r)
جمعه 07 فروردین 1394, 10:27 صبح
درود ...

چون من خودم سر پروژه شطرنج با این موضوع خیلی درگیر بودم نخواستم شما زیاد درگیر پیدا کردن کد و آزمون خطا بشید ...

یه چیزی نوشتم که ابزار از تو combobox انتخاب می کنی می چینی رو فرم ..


http://s4.picofile.com/file/8179262576/salam_aleykom.rar.html



موفق باشی

ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردید.اما چطوری کار میکنه من میخوام مثلا button از کمبو انتخاب کردم و button که روی فرم هست بتونم جابه جاش کنم اما نمیشه!

khokhan
جمعه 07 فروردین 1394, 15:11 عصر
دوستان این قسمتش گیر افتادم اگه میشه کمکم کنید:لبخند:

گاهی وقتها لازم می شه ، تاکتیک رو عوض کنی و از یه راه دیگه وارد بشی ....

می تونی به جای کلاس خود ساخته ، از دستورات Api ویندوز استفاده کنی

const uint WM_NCLBUTTONDOWN = 161;
const uint HTCAPTION = 2;

[DllImport("user32.dll")]
public static extern bool ReleaseCapture();
[DllImport("user32.dll")]
public static extern IntPtr SendMessage(IntPtr window, uint message, IntPtr wParam, IntPtr lParam);
public Form1()
{
یه چیزی مثل این :

(3rr0r)
یک شنبه 09 فروردین 1394, 13:24 عصر
گاهی وقتها لازم می شه ، تاکتیک رو عوض کنی و از یه راه دیگه وارد بشی ....

می تونی به جای کلاس خود ساخته ، از دستورات Api ویندوز استفاده کنی

const uint WM_NCLBUTTONDOWN = 161;
const uint HTCAPTION = 2;

[DllImport("user32.dll")]
public static extern bool ReleaseCapture();
[DllImport("user32.dll")]
public static extern IntPtr SendMessage(IntPtr window, uint message, IntPtr wParam, IntPtr lParam);
public Form1()
{
یه چیزی مثل این :

چرا نمیشه label رو جابه جا کرد؟ :متفکر:

golbafan
یک شنبه 09 فروردین 1394, 13:58 عصر
سلام
میتونید از layout control هم استفاده نمایید

(3rr0r)
جمعه 14 فروردین 1394, 12:18 عصر
نه همین کد دوست عزیزم khokhan (http://barnamenevis.org/member.php?131732-khokhan) چرا روی لیبل کار نمیکنه؟

khokhan
جمعه 14 فروردین 1394, 17:57 عصر
نه همین کد دوست عزیزم khokhan (http://barnamenevis.org/member.php?131732-khokhan) چرا روی لیبل کار نمیکنه؟

زیاد سخت نگیر :لبخند:......اگه دیدی روش بکار رفته خوب جواب نمی ده ... فوری جا خالی بده از یه راه دیگه وارد شو ..... مگه دست خودت نیست

مثل این روش ساده و کم هزینه :