View Full Version : خطا در اجرای کد جاوا در cmd
Fahime_FM
دوشنبه 18 آذر 1392, 20:24 عصر
با سلام خدمت همه من یه قطعه کد جاوا درم که وقتی اون رو در cmd اجرا میکنم با این خطا مواجه می شم: error: package org.apache.log4j does not exist import org.apache.log4j.logger کسی می دونه برای رفع این مشکل باید چه کار کنم ممنون میشم کمکم کنید
cups_of_java
دوشنبه 18 آذر 1392, 22:37 عصر
جار فایل مربوط به log4j و هر لایبرری دیگه که ازش استفاده میکنید رو پیدا کنید و به classpath اجرای java اضافشون کنید.
Fahime_FM
سه شنبه 19 آذر 1392, 00:52 صبح
جار فایل مربوط به log4j و هر لایبرری دیگه که ازش استفاده میکنید رو پیدا کنید و به classpath اجرای java اضافشون کنید.
از راهنمایی شما ممنون من قبلا این کار رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم. البته مطمئن هستم که درست این کار رو انجام ندادم. امکانش هست مراحل کار رو دقیق برام توضیح بدید؟ خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
cups_of_java
سه شنبه 19 آذر 1392, 09:39 صبح
تا کامند اجراییت رو نزاری اینجا نمیشه نظری داد!
Fahime_FM
سه شنبه 19 آذر 1392, 16:39 عصر
تا کامند اجراییت رو نزاری اینجا نمیشه نظری داد!
من یک فایل دارم که وقتی اجراش میکنم ایم خطا ها رو میده تو رو خدا کمکم کنید که مشکلم رو برطرف کنم
113763
cups_of_java
چهارشنبه 20 آذر 1392, 03:09 صبح
همونطور که گفتم فایل های جار لایبرری هایی که استفاده کردید تو کدتون رو پیدا کنید و اونا رو به کامندتون اضافه کنید:
javac -cp jar1:jar2:jar3:dir1:. Main.java
Fahime_FM
چهارشنبه 20 آذر 1392, 08:33 صبح
همونطور که گفتم فایل های جار لایبرری هایی که استفاده کردید تو کدتون رو پیدا کنید و اونا رو به کامندتون اضافه کنید:
javac -cp jar1:jar2:jar3:dir1:. Main.java
از راهنمایی شما ممنون اما من باز هم نتونستم نتیجه بگیرم من چیزی از جاوا نمیدونم فقط یه قطعه برنامه دارم که نیاز دارم حتما اجراش کنم و یک سری داده رو از یک سایت بگیرم
لطفا اپه ممکنه همه چیز رو واضح برام بگید تا متوجه بشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.