ورود

View Full Version : اتصال به فایل اتچ شده mdf در سایت

Hossis
چهارشنبه 20 آذر 1392, 10:12 صبح
همانطور که می تونیم برای اتصال به پایگاه داده، فایل بانک اطلاعاتی رو در هرجایی از هارد و حافظه اتج کنیم و بهش متصل بشیم، آیا این امکان هست که به فایل mdf اسکیوال سرور در یک سایتی که از پایگاه داده پشتیبانی نمی کنه متصل بشیم و روی اون کار کنیم؟
مثلا در پرشین گیگ آپ کنیم ؟؟
دوستان در این رابطه و برای رسیدن به این هدف(اتصال به یک پایگاه روی اینترنت برای اتصال چند کاربر همزمان) هر ایده و نظری دارند بفرمایند.

mehdi.safavie
چهارشنبه 20 آذر 1392, 11:01 صبح
درود;
داش تا اونجا که من نیاز دارم بهم اینطور اطلاع رسوندن : باید یه سرور اختصاصی بگیری که SQL Server رو پشتیبانی کنه ! بعد میتونه اطلاعات رو آنلاین روی دیتابیسی که روی سرور سایت هست Insert یا ... کنی !
ولی یه کلک رشتی هم میتونی بزنی ! البته تو برنامه های کاربردی که میخوای بفروشیش اصلا توصیه نمیشه ! کاربر ناراضی میشه !
من خودم از این راه استفاده کردم :
به Button گذاشتم که این کار ها رو انجام میده :
دیتا بیس رو دی اتچ میکنه ، ازش یه کپی میگیره تو یه آدرس ( مثلا D:\Inja ) بعد دیتا بیس دی اتچ شده رو اتچ میکنه سر جاش !
حالا اون دیتا بیس دی اتچ شده که ازش کپی گرفتیم رو آپلود میکنه به هر آدرسی که میخوای ، البته نمیدونم پرشین گیگ از قابلیت FTP ساپورت میشه یا نه ، وگرنه برای آپلود کردن از طریق کد نویسی سرورت باید FTP داشته باشه !
بعد یه Button دیگه گذاشتم که وقتی روش کلیک میکنی ، دیتابیس رو از سرور دانلود میکنه ، دیتابیس اتچ روی SQL رو دی اتچ میکنه و بعد دیتابیس جدید که دانلود شده رو اتچ میکنه روی SQL

اگه خیلی گیری برات نمونه بزارم
در مورد FTP و آپلود و دانلود هم سرچ کن پیدا میکنی ، اگه نمونه هم بزارم باز این قسمتش گیر میکنی ، باید یه سایتی پیدا کنی که بهت FTP بده تا با کد نویسی بتونی توش آپلود کنی !
دنبال اون سایت هایی بگرد که شبیه به وبلاگ در اختیارت میزارن اما رایگان هستن و در کل مثل وب سایت باید ویرایشش کنی و براش کد نویسی کنی !

من خودم سرور دارم برای این کار ، یادم هم نیست کجا قبلا این کار رو میکردم .

کلا یا سرور اختصاصی ، یا این کار رو من بلد بودم که گفتم !

mehdi.safavie
چهارشنبه 20 آذر 1392, 11:16 صبح
درود;

داش گل ، کلا دو تا Sample از دانلود و آپلود ، اتچ و دی اتچ دیتابیس برات گذاشتم !
ولی هنوز باید یه سایت پیدا کنی که FTP بهت بده .

Hossis
چهارشنبه 20 آذر 1392, 20:54 عصر
ممنون از لطف و پاسخ گویی تون و این ترفند جالب
فقط جای سوال می مونه که اگر حجم دیتابیس خیلی زیاد باشه که نمیشه کلش رو دانلود و اتچ کرد, و اصلا منظورم این بود که مثل سرور اسکیوال اختصاصی، بشه آنلاین ازش کوئری گرفت و رکوردهاش رو ویراش کرد که البته برخی سرور ها این امکان رو دارند ولی هزینه داره( که در این صورت دیگه فایل اتچ شده نیست)
منظورم دانلود و آپلود فایل اتچ شده نیست بلکه کانکشن هست.