ورود

View Full Version : سوال: چگونه می توان سورس کد سایت را ، از دید کاربران مخفی کرد؟؟؟

130000
چهارشنبه 20 آذر 1392, 14:36 عصر
سلام میخواستم بدونم ، کدی وجود داره که سورس سایت رو از دید کاربران مخفی کرد تا از محتویات سایتمان کپی برداری صورت نگیرد؟؟؟؟

DR_borna
چهارشنبه 20 آذر 1392, 15:37 عصر
درود،
فکر نکنم بشه همچین کاری کرد چون اگه میشد سایت هایی مثل گوگل این کار را میکردند در ضمن وقتی من در گوگل سرچ کردم پاسخی برای این پرسش پیدا نکردم .

موفق باشید.

qartalonline
چهارشنبه 20 آذر 1392, 18:26 عصر
خیر، چنین امکانی وجود ندارد.

refugee
چهارشنبه 20 آذر 1392, 19:15 عصر
هر چند این کار غیر ممکن است ولی یه راه برای گول زدن مبتدی ها است که اونم فکر کنم بفهمن حتی همون مبتدی ...

جلوگیری از راست کلیک کردن . ولی با کلید های میانبر کنترل + یو و همچنین از منوی بالا این کار امکان پذیره و فایده ای نداره ...

H:Shojaei
چهارشنبه 20 آذر 1392, 23:11 عصر
سلام
كدتهاتو بهم بريز...
يه مبحثي تو مهندسي نرم افزار بود كه به اين اشاره ميكرد ميگفت اگر ميخوايد صاحب يك كد فقط خودتون باشيد كدتونو طبق هيچ قانونو قاعده‌اي بنويسيد به طوري كه خودتون هم كه خواستيد باهاش كار كنيد دفه بعد نتونيد مگر با داكيومنتيشن خوب و قوي كه هنگام كد نويسي ساختيدش ;)
البته اين بازم به طرفي كه كد شما رو ميخواد بستگي داره كه چقدر سيريش باشه...
و يه نصيحت دوستانه (البته ببخشيد جسارت نشه) اين كه اگه به فكر اين چيزا باشيد پيشرفت نميكنيد همه ما يه زماني همچين تفكري داشتيم كه اگه كدمونو بدزدن و... ولي نميدونيم كه كسي كه بياد كد مارو بدزده كمكي غير مستقيم به ما كرده نه به خودش.
موفق باشيد

130000
چهارشنبه 20 آذر 1392, 23:11 عصر
از همتون بابت پاسخ دادن ممنونم :قلب: :بوس:

من خودم کلی سرچ کردم تنها چیزی که دیدم این بود که بیشتر توصیه میکردن که با نرم افزار انکریپت قفل گذاری کنم که این هم پاسخ من نبود

خلاصه از پاسخ دادن به سوالم خیلی ممنونم موفق باشید.