PDA

View Full Version : تعداد زیاد انلاین ؟

My_LoVe_IRAN
پنج شنبه 21 آذر 1392, 20:23 عصر
با سلام خدمت دوستان
اگر تعداد انلاینی بیشتر از 10000 تا بشه ،asp بهتر جواب میده یا php ? (سرور در هر دو مورد یکسان است)
در جایی خوندم asp در بیشتر از 2000 انلاین هنگ میکنه و جوابگو نیست ،آیا این درسته ؟
اگر ممکنه دوستانی که اطلاع دارن بگن ،ضروری هست
با تشکر

demolition
پنج شنبه 21 آذر 1392, 20:56 عصر
اگر تعداد انلاینی بیشتر از 10000 تا بشه ،asp بهتر جواب میده یا php ? (سرور در هر دو مورد یکسان است)

100% asp.net

در جایی خوندم asp در بیشتر از 2000 انلاین هنگ میکنه و جوابگو نیست ،آیا این درسته ؟

:متعجب: پس blogfa که پر بازدید ترین سایت ایرانیه چه جوری داره کار میکنه!!!!!؟ فکر میکنم بیش از 500000 آنلاین داره

mohammad kafiyan
پنج شنبه 21 آذر 1392, 23:17 عصر
ایشون چرا گفتند 100% ؟؟؟
باید بررسی کرد به عوامل متفاوتی می تواند بستگی داشته باشد
خود host-نحوه ی سورس کدی که می نویسید- نحوه ی واکشی اطلاعات - نحوه فراخوانی اطلاعات در زمان لود صفحه به چه میزان اطلاعات در صفحه لود می شوند و ....

My_LoVe_IRAN
پنج شنبه 21 آذر 1392, 23:52 عصر
ایشون چرا گفتند 100% ؟؟؟
باید بررسی کرد به عوامل متفاوتی می تواند بستگی داشته باشد
خود host-نحوه ی سورس کدی که می نویسید- نحوه ی واکشی اطلاعات - نحوه فراخوانی اطلاعات در زمان لود صفحه به چه میزان اطلاعات در صفحه لود می شوند و ....
ببخشید ،گفتم که با فرض یکسان بودن همه اینها !!!
منظورم اینه شما فکر کنین در شرایط مساوی کد نویسی و سرور هستیم ،اونوقت کدوم بهتر جوابگو خواهند بود ؟

My_LoVe_IRAN
پنج شنبه 21 آذر 1392, 23:54 عصر
100% asp.net

:متعجب: پس blogfa که پر بازدید ترین سایت ایرانیه چه جوری داره کار میکنه!!!!!؟ فکر میکنم بیش از 500000 آنلاین داره
درسته ،بلاگفا 500000 تا انلاین داره ،اما نه به طور همزمان !!! من منظورم به طور همزمان هست !
علاوه بر اون میشه بگین چرا گفتین 100% asp ? شما اولین نفری هستین که این جمله رو میگین ،میشه با دلیل بیان کنین ؟

My_LoVe_IRAN
جمعه 22 آذر 1392, 09:34 صبح
کسی از دوستان جواب نمیده ؟

demolition
جمعه 22 آذر 1392, 11:17 صبح
درسته ،بلاگفا 500000 تا انلاین داره ،اما نه به طور همزمان !!! من منظورم به طور همزمان هست !
منظورتونو متوجه نمیشم. آنلاین!! به طور همزمان!! خوب وقتی آنلاین هستند یعنی همه اون لحظه تو سایت هستند دیگه! شایدم من معنی آنلاینو اشتباه فهمیدم

علاوه بر اون میشه بگین چرا گفتین 100% asp ? شما اولین نفری هستین که این جمله رو میگین ،میشه با دلیل بیان کنین ؟
بر اساس آزمایشات انجام شده در لود اطلاعات بسیار بالا سرعت asp.net تا 10 برابر بیشتر از php است.

http://barnamenevisan.org/Articles/Article2109.html

My_LoVe_IRAN
سه شنبه 26 آذر 1392, 16:43 عصر
منظورتونو متوجه نمیشم. آنلاین!! به طور همزمان!! خوب وقتی آنلاین هستند یعنی همه اون لحظه تو سایت هستند دیگه! شایدم من معنی آنلاینو اشتباه فهمیدم

بر اساس آزمایشات انجام شده در لود اطلاعات بسیار بالا سرعت asp.net تا 10 برابر بیشتر از php است.

http://barnamenevisan.org/Articles/Article2109.html

اگر پروژه یه بازی باشه چی ؟ اونوقت asp وقتی تعداد بازیکنا زیاد بشه هنگ نمیکنه ؟

fakhravari
سه شنبه 26 آذر 1392, 23:28 عصر
عزیزان بستگی به هاست داره.
چون مدیریت سشن و منابع اونجاست.

My_LoVe_IRAN
چهارشنبه 27 آذر 1392, 18:09 عصر
عزیزان بستگی به هاست داره.
چون مدیریت سشن و منابع اونجاست.

هاستی وجود نداره سروره اختصاصی هست !!!
علاوه بر اون ،فکر نمیکنم به هاست و سرور زیاد مربوط بشه !!!

meisam3322
چهارشنبه 27 آذر 1392, 18:39 عصر
معلومه به سرور شما بستگی داره در وحله اول .... دوم به کد نویسی شما و مدیریت منابع سرور ... سوم آیا سرور داخل ایرانه ؟؟؟

fakhravari
پنج شنبه 28 آذر 1392, 09:36 صبح
asp محدودیتی برای ترافیک نداره