ورود

View Full Version : چگونگی ساخت یک برنامه در شبیه iromusic?

rezausa2010
جمعه 22 آذر 1392, 02:00 صبح
سلام
من یک سایت دارم که ف*یل*ت*ر میشه بعد میخواستم یک برنامه درست کنم ( درست کنن - درست بشه:لبخند: ) که بتونم باهاش سایتمو دیگه با برنامه بالا بیارم مثل IROMUSIC که همینکارو کرده
نکته عجیبشم این بود تو این برنامه که من کانکشن های وصلو چک کردم (موقع کار با این برنامه) مثلا آدرس هایی که برنامه بهشون وصل بود همشون ف*ل*ت**ر بودن ولی برنامه خیلی راحت بهشون وصل میشدو سرعت بالایی هم داشت
میخواستم بدونم کسی توانایی ساختن چنین برنامه ای رو داره؟ یا حداقل در حد اون؟ یا شبیه اون یا ...:متفکر:

با تشکر

rezausa2010
جمعه 22 آذر 1392, 23:16 عصر
هیچکس نبود؟

saeedhord
یک شنبه 24 آذر 1392, 01:09 صبح
هیچکس نبود؟

اگه کسی هم باشه مطمعا باشید کسی رایگان این کارو براتون انجام نمیده ! بعدشم برای اون نرم افزار چند نفری این برنامرو نوشتن

شما میتونی لینک اهنگ هارو داخل یه صفحه اپلود کنید بعد از داخل برنامه فراخوانی کدی اون لینک هارو با یکم کاره گرافیکی و خلاقیت چیزه ابروداری در میاد

موفق باشید

ra0661
دوشنبه 16 دی 1392, 10:42 صبح
این کار بسیار ساده است فقط باید کمیبرنمه نویسی پایه بلد باشی شما توجه کنید از رو یه هاسا اینها رو فراخوانی میکنن و نرم افزار تحت اونه بیشتر باید رو شبکه و وب کار بشه

hosains.or
دوشنبه 16 تیر 1393, 02:28 صبح
خب چیزی که من میدونم اینکه اینها اولا یه هاست دارن که ف*ی*ل*ت*ر نیست و ادرس فایل هاشو بر اساس تاریخ در اونجا مرتب میکنه
بعد رکورد به رکورد و میخونه و ادرس دهی میکنه مثلا اسم از یه فیلد و برای صدا و تصویر درون فیلد هاش فقط ادرس نگه میداره
شما باید بدونی که سرور هاش اشتراکی بوده و به صورت RAID1 ذخیره میشه و برای این فیلتر نمیشه چون ip سرور ممکنه برای سایت های دیگه ام کار کنه و تنها DNS هارو دست کاری میکنن که شما به سرور وصل نشی ولی سرور و اطلاعاتش سالم هستن