ورود

View Full Version : مبتدی: تشخيص فضاي خالي يك فيلد

masoud1345
پنج شنبه 28 آذر 1392, 10:43 صبح
دوستان من در بانك خودم يك فيلد با نام mab1 دارم من ميخواهم يك عدد را تبديل به حروف كنم وداخل اين فيلد را پر كنم وسپس فضاي خالي باقيمانده را با يك علامت * پر كنم چگونه تشخيص بدهم كه چقدر از فضاي فيلد من خالي از كاركتر ميباشد

farhad_shiri_ex
شنبه 30 آذر 1392, 08:11 صبح
strtran(str(mab1),chr(255), )
با دستور Replicate هم می توانید

masoud1345
شنبه 30 آذر 1392, 10:54 صبح
دوست عزيز چگونه از اين تابع استفاده كنم من بصورت زير يك عدد را به يك فيلد انتقال دادم حال چگونه فضاي خالي را با ستاره پركنم ضمنا ميخواهم حروف سمت راست قرار بگيرد وستاره سمت چپ فيلد

a=1250
a=numtochr(a)
SELECT chk
APPEND BLANK
REPLACE aa WITH a

strtran(str(aa),chr(255), )

EBRAHIM_BANIHOSEINI
دوشنبه 09 دی 1392, 11:04 صبح
فرض کن طول فیلدت 60 باشه. فرمان مقابل رو بده:(( ( REPLACE FIELDNAME WITH ALLTRIM(FIELDNAME)+REPLICATE('*',60-LEN(ALLT(FIELDNAME

masoud1345
دوشنبه 09 دی 1392, 11:56 صبح
چه كار كنم كه در گزارش ابتدا حروف وسپس ستاره را بياورد البته دستور شما كاملا درست كار ميكند متشكرم ولي وقتي من فيلد را پر ميكنم اول فيلد ستاره وسپس حروف مايد در گزارش نيز به همين صورت لطفا راهنمايي فرماييد كه چكار كنم كه ابتدا حروف وسپس ستاره جلوي حروف بيايد متشكرم خيلي زياد

EBRAHIM_BANIHOSEINI
چهارشنبه 11 دی 1392, 09:44 صبح
لازم نیست حتما ابتدا فضای خالی فیلدت رو با ستاره پر کنی و بعد بفرستی به گزارش. کنترلی که برای نمایش فیلدت گذاشتی رو به این شکل allt(field_name)+'**********' بده. ممکنه ستاره رو باید قبل از نام فیلد بذاری.

masoud1345
چهارشنبه 11 دی 1392, 11:38 صبح
دوست عزيز من نميدانم از طول فيلد من كه 60 كراكتر ميباشد چند كاراكتر ش حروف است كه الباقي را ستاره بزنم ولي من دستور شمار به صورت زير نوشتم جواب داد

repl aa with (replacate('*',60-len(fildname)))+alltrim(flidname

در واقع من قسمت دوم دستور را اول نوشتم وقسمت اول را دوم حال وقتي فيلد من پر ميشود ابتدا حروف ميايدوهر فضاي خالي باشد با ستاره پر ميشود

yabande92
چهارشنبه 11 دی 1392, 18:34 عصر
سلام
این هم پیشنهاد من هست :

?REPLICATE('*',LEN(fieldname)-LEN(ALLTRIM(fieldname)))+ALLTRIM(fieldname)

که در اینجا fieldname نام فیلد مورد نظر است