PDA

View Full Version : سوال: ویرایش یک لاین

hamed747
پنج شنبه 28 آذر 1392, 15:35 عصر
سلام
خسته نباشید
ببخشید توی یک نرم افزار با استفاده از چند تا تکست باکس اومدم اطلاعاتی رو به فیلد هایی در بانک اطلاعاتی ذخیره کردم
حالا میخوام امکان ویرایش به اطلاعات بدم
یعنی یک لاین رو انتخاب میکنم بعد روی یک دکمه کلیک کنم و اطلاعات ریخته بشه داخله تکس باکس ها دوباره و اطلاعات داخل تکست باکس ها ویرایش بشه
باید کد دکمه رو چی بزنم؟

m.4.r.m
جمعه 29 آذر 1392, 15:46 عصر
برای این کار شما میای اول یک جست و جو انجام میدی با دستور SQL .

Adodc1.RecordSource = "Select * From Table1 Where ID=" & Text1.Text

بعد از عمل جست و جو باید مقادیر Adodc1 رو به تکست ها انتقال بدی

If Adodc1.Recordset.RecordCount = 1 Then

Text2.Text = Adodc1.Recordset.Field("Name")

Text3.Text = Adodc1.Recordset.Field("Family")

End If

برای ویرایش هم عمل بر عکس کد بالا رو انجام میدی :

If Text1.Text > 0 Then ' این خط برای مقدار کد پرسنلی در نظر گرفته شده و مثال است

Adodc1.RecordSet.Field("Name")=Text2.Text

Adodc1.RecordSet.Field("Family")=Text3.Text

Adodc1.RecordSet.Update

End If

vbhamed
جمعه 29 آذر 1392, 18:24 عصر
سلام
يك راه ديگه هم هست
ظاهرا از گرايد هم استفاده كردين كه مي‌گين يك لاين رو انتخاب كنيم، مي‌تونيد خاصيت DataSource و DataField تكست باكسها رو روي كنترل Data و فيلد مربوطه در بانك تنظيم كنيد تا هر موقع روي ركوردي رفتيد خودش تكست باكسها رو آپديت كنه

m.4.r.m
شنبه 30 آذر 1392, 00:21 صبح
سلام
يك راه ديگه هم هست
ظاهرا از گرايد هم استفاده كردين كه مي‌گين يك لاين رو انتخاب كنيم، مي‌تونيد خاصيت DataSource و DataField تكست باكسها رو روي كنترل Data و فيلد مربوطه در بانك تنظيم كنيد تا هر موقع روي ركوردي رفتيد خودش تكست باكسها رو آپديت كنه

بله راه حل برای این موضوع زیاده که سریعترین مسیر راه حامد جان هست که گفتن بهتون ولی خوب حالت پیشرفته بخوای از طریق کد نویسی هستش هر کدوم راحت تری می تونی استفاده کنی راه های رسیدن به خدا زیاده از در نشد از دیوار اونم نشد شاه کلید ... ;) موفق باشید