View Full Version : یک ConnectionString برام بزارید
Happy_davood
یک شنبه 27 فروردین 1385, 17:02 عصر
سلام
من توسط سی شارپ و برای SQL Server 2000 برنامه می نویسم .
روی Local مشکلی وجود نداره ولی برای ارتباط با یک سرور دیگه رو شبکه مشکل دارم .
حتی در قسمت Servers در سی شارپ هم یه Connection به بانک روی شبکه ایجاد می کنم . منتهی اصلاً اجازه نمیده تا یه جدول رو روی فرم بکشم و عملاً نمی تونم Connection ایجاد کنم .
البته الان نمی دونم دقیقاً ایراد از کجاست . از ConnectionString یا تنظیمات سیستم . ضمناً از WinXP 2005 استفاده می کنم .
ممنون از همه
ali_kolahdoozan
یک شنبه 27 فروردین 1385, 18:23 عصر
شما ابتدا از ویزارد استفاده کنید و connection string اون رو کش برید . در 2005 راحت connection string موقع ساخت ویزارد نمایش داده می شه همون رو بردارید
Happy_davood
یک شنبه 27 فروردین 1385, 20:52 عصر
خوب اولاً من متوجه منظور شما از Wizard نمیشم . اگر منظور شما از Wizard این هست که از طریق پنجره Servers اقدام به ایجاد کانکشن بکنم ، باید بگم که من این کار رو کردم و همونطوری که قبلاًهم گفتم اصلاً نتونستم از کانکشن ایجاد شده استفاده کنم . اصلاًهر بار که اطلاعات مربوط به سرور رو وارد کردم و زدم Test Connection نتونست کانکت بشه . ضمناً اسم سرور و دیتابیس و کاربر رو هم مطمئن هستم که درست وارد می کنم .
عین همین روش رو در 2003 انجام میدم و جواب هم میده !
ali_kolahdoozan
یک شنبه 27 فروردین 1385, 21:47 عصر
با sql 2005 کار می کنید یا 2003 . در ضمن منظورم از wizard استفاده از یک فرم و گذاشتن sqldataadapter ساخته شدن اتوماتیک sqlconnection و انتخاب database و.... بود . البته نتیجه با ساخت connection در server تقریبا یکی است ولی حالا اون رو هم امتحان کنید
Happy_davood
سه شنبه 29 فروردین 1385, 17:34 عصر
خوب من تقریباً هر روشی رو امتحان کردم .
آخرین بار به همون سرور و با VS2003 هم کانکت شدم . یعنی با روش بالا و در VS2003 کانکشن استرینگ رو کش رفتم و ارتباط هم برقرار شد .
جالب اینجاست که همون پروژه آزمایشی رو در VS 2005 باز کردم و بعد از تبدیل دیدم که کار نمی کنه .
AminSobati
پنج شنبه 31 فروردین 1385, 21:53 عصر
دوست عزیزم لطفا خطایی رو که دریافت میکنید پست بفرمایید
Happy_davood
جمعه 01 اردیبهشت 1385, 10:02 صبح
خوب پیغام خاصی نمیده و فقط TimeOut میشه .
ضمناً من امروز همین کار رو کردم ولی فقط به جای استفاده از SQLConnection از OleConnection استفاده کردم . خیلی جالبه بدونید که کانکت شد و مشکلی هم نداشت .
به نظرم با این ترتیب ایراد من از ConnectionString نباشه و مربوط به خود SQL هم نمیشه . بلکه ایراد مربوط میشه به سی شارپ و یا سیستم عامل .
ضمناً این عبارت رو در MSDN در توضیحات کلاس SQLConnection خوندم :
For all third-party SQL server products, and other OLE DB-supported data sources, use OleDbConnection.
و همین باعث شد که OleConnection رو هم امتحان کنم . منتهی دوست دارم تا مشکل SQLConnection رو حل کنم و باید بدونم که کدام یکی بهتره .
ممنون از توجه شما
Happy_davood
جمعه 01 اردیبهشت 1385, 10:47 صبح
ضمناً یه موردی رو فراموش کردم . ببینید من در هر حال با سرور روی Local چه با SQLConnection و چه با OleDBConnection می تونم کانکت بشم . این مشکلات فقط وقتی پیش میاد که می خوام با سرور روی شبکه کار کنم .
Happy_davood
سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 06:07 صبح
سلام
خوب اشکال برطرف شد و من تونستم کانکت بشم .
ایراد از FireWall روی سرور بود . همین که FireWall رو خاموش کردم بلافاصله وصل شد . با یه کانکشن استرینگ خیلی ساده که همه هم بلد هستنند .
البته باید الان دنبال روشی باشم که با روشن بودن FireWall هم بشه متصل شد . به نظرم باید برم دنبال مباحث .Net Security در کنترل پانل یا یک همچین چیزهایی مثل برنامه خودم رو بصورت Thrust دربیاورم . فعلاً که مشکلم حل شده
به هر حال ممنون از همه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.