View Full Version : سوال: اپ دیت جدول
aimaz23
یک شنبه 01 دی 1392, 08:59 صبح
با سلام
دوتا جدول دارم که یکی اصلی ویکی فرعی می باشد
در ستون اعداد جدول فرعی 10فیلد هست که باهم جمع می شوند حاصل جمع می بایست به جدول اصلی برگشت داده شود مراحل ساختن فرم را انجام دادم مقدار جمع هم بدست اوردم حال دنبال دستوری هستم تا حاصل جمع را از سابفرم به فرم ونهایتاً به جدول اصلی برگشت بده میشه راهنمایی کنید
راستی شب یلدا همه دوستان مبارک باشه
amirzazadeh
یک شنبه 01 دی 1392, 09:15 صبح
با سلام
دوتا جدول دارم که یکی اصلی ویکی فرعی می باشد
در ستون اعداد جدول فرعی 10فیلد هست که باهم جمع می شوند حاصل جمع می بایست به جدول اصلی برگشت داده شود مراحل ساختن فرم را انجام دادم مقدار جمع هم بدست اوردم حال دنبال دستوری هستم تا حاصل جمع را از سابفرم به فرم ونهایتاً به جدول اصلی برگشت بده میشه راهنمایی کنید
راستی شب یلدا همه دوستان مبارک باشه
سلام
فرض مي كنيم جمع اعداد در سابفرم در تكست باكس SubTxt قرار داره و ميخواهيم در فرم اصلي در تكست باكس MainTxt نمايش داده بشه براي اين منظور در رويداد مورد نظر SubTxt از اين كد استفاده كنيد.
Form_Main![MainTxt] = Me![SubTxt]
aimaz23
یک شنبه 01 دی 1392, 10:22 صبح
سلام
فرض مي كنيم جمع اعداد در سابفرم در تكست باكس SubTxt قرار داره و ميخواهيم در فرم اصلي در تكست باكس MainTxt نمايش داده بشه براي اين منظور در رويداد مورد نظر SubTxt از اين كد استفاده كنيد.
Form_Main![MainTxt] = Me![SubTxt]
مرسی که وقت گذاشتین خب چطور اطلاعات فرم اصلی توی تیبل اصلی ثبت میشه؟؟؟
aimaz23
یک شنبه 01 دی 1392, 10:53 صبح
من نمونه خودم گذاشتم غالباً مبلغ فاکتور خودم وارد می کنم ولی بعضی وقت از لیست تنخواه استفاده می کنم که باید جمعشون بیاد وتوی فیلد مبلغ قرار بگیره
میشه تکمیلش کنید البته با یه مختصری توضیح
احتمالا یه دستور if هم لازم داره که اگر ساب فرمی بوده جمع ش توی فرم وتیبل ثبت بشه
aimaz23
سه شنبه 03 دی 1392, 07:03 صبح
من نمونه خودم گذاشتم غالباً مبلغ فاکتور خودم وارد می کنم ولی بعضی وقت از لیست تنخواه استفاده می کنم که باید جمعشون بیاد وتوی فیلد مبلغ قرار بگیره
احتمالا یه دستور if هم لازم داره که اگر ساب فرمی بوده جمع ش توی فرم وتیبل ثبت بشه
نیازمند یاری سبزتان هستم
aimaz23
چهارشنبه 04 دی 1392, 07:10 صبح
از خیر نمونه اصلاح شده گذشتم یه راهنمایی بکنید چطور حاصل جمع یه سابفرم رو به تیبل اصلی فرم انتقال بدهیم
aimaz23
پنج شنبه 05 دی 1392, 12:51 عصر
از خیر نمونه اصلاح شده گذشتم یه راهنمایی بکنید چطور حاصل جمع یه سابفرم رو به تیبل اصلی فرم انتقال بدهیم
.... دوستان!
aimaz23
یک شنبه 08 دی 1392, 06:45 صبح
.... دوستان!
انشالله مارا هم در یابید...
aimaz23
دوشنبه 16 دی 1392, 11:59 صبح
دوستان ما را هم دریابید
aimaz23
سه شنبه 24 دی 1392, 12:15 عصر
یک مقداری در این باره ارسال مقدار جمع وارسالش به تیبل توضیح بدین
مرسی
aimaz23
شنبه 28 دی 1392, 09:45 صبح
اگر ممکنه درباره Me.Refresh - Me.Requery که بعنوان جایگزین استفاده میشن توضیح بدین شاید خودم یه راهی برای ثبت جمع ساب تیبل توی تیبل یه راهی پیدا کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.