ورود

View Full Version : سوال: مشکل ui برنامه در حالت طراحی با حجیم شدن کدهای Xaml

sempay_ninjutsu
یک شنبه 01 دی 1392, 09:32 صبح
با سلام
آیا پروژه سیلورلایت شما خیلی بزرگ شود ممکن است که شما ui برنامه را از دست بدهید و مجبور باشید بصورت دستی و کد نویسی ui خود را تغییر بدهید؟؟؟؟؟
چون برنامه کاملا اجرا می شود ولی میخواهیم ui برنامه را تغییر دهیم ،ui اصلن load نمی شود؟
با سپاس

hamidhws
چهارشنبه 11 دی 1392, 09:18 صبح
سوالتون شفاف نیست !

اما اگر اصول طراحی و معماری نرم افزار رو رعایت کنید خیلی از این پیچیدگی ها بر طرف میشه

موفق باشید

sempay_ninjutsu
یک شنبه 15 دی 1392, 20:51 عصر
سوالتون شفاف نیست !

اما اگر اصول طراحی و معماری نرم افزار رو رعایت کنید خیلی از این پیچیدگی ها بر طرف میشه

موفق باشید

دوست عزیز من نمیدونم چه جوری توضیح بدم:
فکر کنید یه پروزه با سیلورلایت نوشتید .حالا شما میخواید ui برنامه را تغییر بدید.برای اینکار دو راه وجود دارد.
1-از طریق designer
2-از طریق کد نویسی Xaml
حالا اگه پروزه سنگین باشه شما نمیتونید از طریق designer تغییر بدید.مثلا یه تکس باکس دارید نمیتونی بری روش کلیک کنی و properties بگیری و اندازه انرا تغییر بدی باید از طریق کد xaml انرا تغییر بدی .الان واقعا کامل توضیح دادم..خواستم ببینم دلیل این چی میتونه باشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamidhws
دوشنبه 16 دی 1392, 20:31 عصر
حالا اگه پروزه سنگین باشه شما نمیتونید از طریق designer تغییر بدید
دوست عزیز شما لازم نیست کل پروژه رو در یک صفحه طراحی کنید! میتونید هر قسمت رو بصورت یک یوزرکنترل بصورت جداگانه طراحی کنید سپس کنار هم بزاریدشون

مثلا یه تکس باکس دارید نمیتونی بری روش کلیک کنی و properties بگیری و اندازه انرا تغییر بدی باید از طریق کد xaml انرا تغییر بدی
چرا نمیتونید؟ در سیلورلایت به مانند wpf رابط کاربری از behind code جدا شده . تغییر در رابط کاربری از طریق زبان xaml امکان پذیره و منظورتون رو نمیفهمم که میفرمایید نمیتونید پراپرتی بگیرید! روی کنترل مورد نظر کلیک کن پراپرتی رو تغییر بده و یا دستی از توی xaml اونو تغییر بده ، این دو هیچ تفاوتی با هم ندارن دوست من

sempay_ninjutsu
یک شنبه 29 دی 1392, 09:54 صبح
دوست عزیز شما لازم نیست کل پروژه رو در یک صفحه طراحی کنید! میتونید هر قسمت رو بصورت یک یوزرکنترل بصورت جداگانه طراحی کنید سپس کنار هم بزاریدشون
عزیزم میدونم طراحی اونو میتونم جای دیگه انجام بدم/بعدش اون یوزر کنترل به پروزه اضافه بشه دیگه نمیتونی تغییرش بدی.باید بصورت دستی یا همون کد نویسی تغییرش بدی.

چرا نمیتونید؟ در سیلورلایت به مانند wpf رابط کاربری از behind code جدا شده . تغییر در رابط کاربری از طریق زبان xaml امکان پذیره و منظورتون رو نمیفهمم که میفرمایید نمیتونید پراپرتی بگیرید! روی کنترل مورد نظر کلیک کن پراپرتی رو تغییر بده و یا دستی از توی xaml اونو تغییر بده ، این دو هیچ تفاوتی با هم ندارن دوست من
بدلیل حجیم بودن پروزه امکان تغییر از تغیر ویزارد امکان پذیر نیست باید به طریق دستی تغییر بدیم .من در پست های بالاترم عرض کردم بصورت کد xaml میتونم تغییر بدم که کاره سختیه.وقتی میتونیی از محیط گرافیکی استفاده کنی چه کاریه دستی تغییر بدی.فک کن میخای یه سایت با Asp بنویسی تمام صفحاتشو بری خودت تو notepad بنویسی بعد بیای تو asp بزاری.الان مشکل اینه که نمیخام با کد xaml تغییر بدم میخام مثلا این تکس باکسو با موس جا به جا کنم .نمیخام برم خودم دستی کد بنویسم براش تو Xaml.الان ui قابل مشاهده نیست ولی xaml آن هست .میخوام بدونم چرا پروژه سنگین میشه ui دیگه load نمیشه.آیا ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!1
مرسی

aghayex
یک شنبه 29 دی 1392, 19:11 عصر
دوست عزیز هر چیزی در این عالم توانی داره و نباید انتظار داشت محیط طراحی زمل با توجی به طراحی غیر اصولی شما همه چیز رو برآورده کنه .
دو راه حل براون دارم :
1 - از برنامه بلند استفاده کن
2 - فرمی رو که داری به یوزر کنترل های متعددی تقسیم کن

hamidhws
سه شنبه 01 بهمن 1392, 15:15 عصر
منم با دوستمون موافقم، شما برای طراحی رابط کاربری از نرم افزار بلند استفاده کن و سعی کن قسمت های مختلف رو بصورت یوزر کنترل طراحی کنی سپس کنار هم بچینیشون ، اگر خواستی بگو بیشتر توضیح بدم (زیاد روی طراحی بهینه رابط کاربری کار کردم)

sempay_ninjutsu
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 11:22 صبح
دوست عزیز هر چیزی در این عالم توانی داره و نباید انتظار داشت محیط طراحی زمل با توجی به طراحی غیر اصولی شما همه چیز رو برآورده کنه .
دو راه حل براون دارم :
1 - از برنامه بلند استفاده کن
2 - فرمی رو که داری به یوزر کنترل های متعددی تقسیم کن

ازبرنامه بلند هم استفاده شده و در اونجا هم به همین شکل نمایش داده میشه.(اگه منظورتون این بود کل پروژه رو ببرم اونجا).
اگر منظورت هم این بود اون صفحه رو ببرم اونجا باز کنم خب یکم منظقی فک بکنی میبینی پدرآدم درمیاد .
این برنامه نوشته شده نمیخام بشینم دوباره بنویسمش.