ورود

View Full Version : مشکل با قرار دادن Procedure در یک کوری

javaweb341
یک شنبه 01 دی 1392, 20:54 عصر
سلام
استادمون گفته یک کوری بسازید که یک بانک اطلاعاتی با تمامی جداول ساخته شود سپس مقادیری در جداول ریخته شود و کلی اصلی و خارجی ایجاد شود و 10 پرس و جو داشته باشد تا اینجاش مشکلی ندارم
ولی گفته دارای Procedure و Trigger هم باشد و این ها همه توی یک فایل .sql باشند فقط یک فایل
ولی من زمانی Procedureزیر کدای قبلی قرار می دهم خطا می ده و می گه

must be the first statement in a query batch.

این خطاش برای چیه؟
فکر کنم باید این کد رو توی یک کوری دیگه قرار بدم
نمی شه در ادامه ی اون کدا قرارش بدم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر

espootin
یک شنبه 01 دی 1392, 21:19 عصر
سلام
راه منطقیش اینکه شما یک اسکریپت از دیتابیستون تهیه کنید( همون چیزی که شما می خواهید ، فایلی با پسوند .sql ) . ساخت اسکریپت هم خیلی ساده است ، به طریق زیر:
RightClickOnDatabase->Task->GenerateScript
چندتا Next که بزنین براتون می سازتش.

اما این Error ، من چکش نکردم ولی معنیش این رو میگه که باید در خطوط اول باشه تا اینکه به آخر اضافش کنی!

موفق باشید.

javaweb341
دوشنبه 02 دی 1392, 05:29 صبح
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون،ولی من فایل .sql رو ساختم فقط مشکلم با Procedure و Trigger هستش که این خطا رو می دن-نمی شه به خطوط اول بردشون چون باید اول بانک و جداول ساخته شوند تا من تریگر یا پروسیژر بنویسم امکانش نیست این کدها را قبل از کدهای ساخت بانک و جداول قرارداد!

espootin
دوشنبه 02 دی 1392, 08:21 صبح
خوب این بستگی به نحوه کار SQL Server داره! اسکریپت هایی که خودش میسازه ابتدا Stored Procedure ها رو میذاره ، پس مشکلی نداره.

اگر شما Procedure و trigger هاتون را ساخته اید که خیلی راحت با استفاده از Generate script می توانید به اسکریپت مورد نظرتون دست پیدا کنید!

javaweb341
دوشنبه 02 دی 1392, 09:35 صبح
سلام
ممنون درست شد
فقط یک کوچولو اشتباه کرده بودم به خاطر همین خطا داشت:لبخند: