ورود

View Full Version : سوال: ساخت فایل SetUp برای SqlServer+Telerik+WPF Application

hiwaaa
سه شنبه 03 دی 1392, 00:53 صبح
سلام دوستان عزیز :قلب:

من یک برنامه C#‎ + WPF در2012 Visual Studio نوشته‌ام که در اون از کمپوننت های مختلف Telerik استفاده کرده‌ام. دیتابیسم هم Sql Server Express R2 هست(در برنامه م از Telerik ORM هم استفاده کردم).
دو سوال اصلیم اینها هستن:
1) آیا باید قبل از نصب برنامه Sql Server Express R2 روی سیستم مبدا نصب شده باشه؟ این تنها راهه؟
باید .NET Framework نسخه مناسب هم نصب باشه، درسته؟

2) چطوری میتونم در تگ connection string از فایل app.xaml آدرس نسبی (مثلا \database\northwind.mdf ) بدم؟ که این مسیر نسبی در محل نصب برنامه قرار داره (مثلا c:\program files\myProgram)

یه سوال فرعی هم دارم :لبخند::

3) چطوری میتونم SetUp رو به شکل portable دست کنم ؟!

دم همه شما دوستان دانا گرم
مرسی که دانشتون رو در اختیار بقیه قرار میدهید :لبخندساده:

hiwaaa
سه شنبه 03 دی 1392, 01:32 صبح
نتیجه تحقیقی گه الان کردم اینه که sql server حتما باید نصب باشه. سوالمو یا این سوال عوض میکنم :لبخند:
میشه طوری SETUP رو ساخت که موقع نصب برنامه SQL SERVER EXPRESS خم نصب بشه .

نکته: visual studio 2012 دیگه Set up project نداره. نامردا !:عصبانی:

hiwaaa
چهارشنبه 04 دی 1392, 14:43 عصر
بابا دمتون گرم
چه انجمن بیش فعالی :گیج:

benighted.boy
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 16:01 عصر
دوست عزیز سوالی که پرسیدید فکر میکنم مدت ها پیش در همین انجمن بارها و بارها جواب داده شده پس ابتدا لطفا جستجو کنید.در رابطه با پاسخ سوالت هم باید بگم برای ساخت این قبیل ستاپ ها راه های بسیاری وجود داره.یکی از اونها که به عبارتی ساده ترین حالت اون هست استفاده از نرم افزار های ساخت ستاپه (مثل Advanced setup,Install shield ,Qsetup و ...) که به کمک اونها میتونید تمام پیش نیازهاتون رو قبل از نصب و راه اندازی برنامه بر روی سیستم کلاینک نصب و راه اندازی کنید.در مورد نصب SQL Express هم همینطور میتونید به کمک مواردی که گفتم اینکارو به بهترین شکل انجام بدین.در همین فروم یه جستجو بکنید نتایج کاملی پیدا خواهید کرد.
در مورد کانکشن نرم افزار هم پیشنهاد میکنم startup برنامه رو طوری درست کنید که اگر اتصالی به بانک پیدا نکرد (یا در راه اندازی اولیه بود ، بسته به صلیقه و نیاز ) این اتصال رو برای کاربر برقرار کنه، چاره ساخت این اتصال هم یک فرم (page بسته به طراحی شما ) ساده و یک راهنمایی ساده برای کاربران عادی هست.
اگر هم پیشترفته تر بخواهید به این موضوع نگاه کنید که کاربر در زمان نصب هیچ درگیری اعم از نصب sql و سایر نیازمندی ها و هم از ساخت کانکشن نداشته باشه اون هم ساده است.میتونید تو اینترنت دنبالSQL Express Silent Installation بگردید و بعد از اینکه پارامترهای نصب رو خودتون دستی تنظیم کردید میتونید کانکشن رو هم بر اساس تنظیمات خودتون با چند خط کد ساده بسازید.
امیدوارم مختصر و مفید واقع شده باشه.
اکر سوالی بود در خدمتم
موفق باشید