ورود

View Full Version : مدیریت دیتابیس

Mehrdad_Parsi
سه شنبه 03 دی 1392, 08:53 صبح
با سلام
من به در دیتابیس خودم 10 تا جدول دارم . می خوام یک سری از کاربرام به 5 تای اول دسترسی داشته باشند و یک سری هم به 5 تای دوم . نمی دونم باید چیکار کنم .
اگر بزرگواری بفرمایید راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر

ht.6206
چهارشنبه 04 دی 1392, 01:41 صبح
با سلام خدمت استادان گرامی
خدمن شما عرض کنم که توی شرکت ما که من مس.ل نگه داری از سیستما و شبکه و دیتاهاش هستم متاسفانه به دلیل فراموشی به مدت پنج ماه از یکی از دیتاهای sqlserver بک آپ نگرفتم دقیقا همون سیستم هنگ کرد کاربر محترم بی درنگ سیستم رو دستی ریستارت میکنه دیتا بعد از بالا اومدن سیستم به حالت suspect رفت هرکاری کردم دی اتچ نشد پس از ساعتها و البته برداشتن فایلها تصمیم گرفتم دیتا رو به حالت emergency بردم وبقیه ماجرا .... وقتی به حالت اولیه برگشت متاسفانه تعدادی از Table های مهم دیتا خراب شده بودند بعد از 4 روز گشت و گذار تو اینترنت و کمک گرفتن از دوستان به هیچ نتیجه ای نرسیدم تا امشب که افتخار آشنای باسایت پربار شما روبه رو شدم .
حالا سوال اصلی من اینه که اصلا امکان ریکاوری یا بازگشت اطلاعات هست یا نه ؟
خیلی برام مهمه بد جوری تحت فشار مدیر شرکت قرار گرفتم از تمامی دوستان عاجزانه file:///C:\Users\tahaa\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.pngدر خواست راهنمایی دارم
اگر دوستی ، استادی خواست حتی میتونم دیتا براش بفرستم یا میل کنم
آیا جای یا شرکتی ، دفتری به صورت حرفه ای این کار رو انجام میدهند؟
نا گفته نماند از چند تا نرم افزار (Stellar Phoenix SQL Database Repair -RecoveryToolboxForSQLServer) هم استفاده کردم ولی متاسفانه بی حاصل بود
ht.6206@hotmsil.comfile:///C:\Users\tahaa\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.pngfile:///C:\Users\tahaa\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.png
التماس دعا