ورود

View Full Version : تجویل پروژه به کاربر - نصب و راه اندازی

Mehrdad_Parsi
سه شنبه 03 دی 1392, 09:57 صبح
با سلام
من کار طراحی پروژم تموم شده . می خوام به کاربر تحویل بدم و در سیستمش جهت استفاده قرار بدم اولین سوال اینه که با release کردن پروژه و برداشتن فایل exe و قراردادن در سیستم کاربر کفایت می کنه ؟ با dll های کنارش چیکار کنم و چه استفاده ای ازشون کنم ؟ (لازم به ذکر است دیتابیس sql در سیستم خودم هست )
دوم این که این فایل رو می خوام تو محیط شبکه استفاده کنم آیا تنظیم خاصی باید در شبکه انجام بدم ؟ (غیر از دسترسی کاربران به فولدر مربوطه در شبکه و تنظیم فایروال )

drsina
سه شنبه 03 دی 1392, 10:31 صبح
نسخه ی express اس کیو ال رو نصب کن رو کامپیوتر کاربر .
دی ال ال های فایل exe رو هم کنارش بساز و شرتکات از فایل exe مثلا توو دکستاپ بگیر .
توو شبکه اگر کار خاصی انجام نمیدی ، تنظیم خاصی نمی خواد ولی تجربه ی شخصی به من نشون داده برنامه های داخل شبکه اگر طراحی بشن و روی جایی تست نشن به مشکل می خورن ، برا همین رو چندتا سیستم متفاوت تست کن .
و اینکه تموم این تنظیمات مثلا نسخه های لایت و ... توو Install Shield هست ، از اون استفاده کنی ، بهتره .
در موردش توو اینترنت و انجمن زیاد هست .

Mehrdad_Parsi
سه شنبه 03 دی 1392, 11:33 صبح
با سلام
ضمن تشکر می خوام بدونم نسخه express sql چه کمکی در کامپیوتر کاربر می کنه ؟ چون قراره به اس کیو ال سرور کامیوتر من وصل شه

با سپاس

sorena2000
سه شنبه 03 دی 1392, 12:09 عصر
سلام
دوست عزیز اگر سیستم شما هم روی شبکه هست که دیگه نیاز نیست روی سیستم کاربران توی شبکه اسکیوال نصب بشه فقط برنامه کفایت میکنه . تمام Dll هایی که توی برنامه استفاده کردین باید روی سیستم های دیگه هم باشه در غیر اینصورت برنامت با مشکل مواجه میشه . SqlExpress برای نرم افزارهای تک کاربره هست و نمی تونید برای برنامه های تحت شبکه استفاده کنید حتما باید SqlServer نصب داشته باشید بر روی سرور .

Mehrdad_Parsi
سه شنبه 03 دی 1392, 12:27 عصر
سلام
این dll ها رو علاوه بر فولدر مخصوص حودش تو شبکه باید تو سیستم کاربر هم قرار بدم ؟
چیزی که من تو ذهن دارم فایل exe و dll در داخل شبکه و فقط یه shortcut روی سیستم کاربر از فایل exe روی دسکتاپ . اگر جز این هست راهنمایی بفرمایید

sorena2000
سه شنبه 03 دی 1392, 12:42 عصر
اگر کانکشن بانکتون رو بر اساس برنامه تحت شبکه نوشتید فقط کافیه 1 فایل نصبی از برنامتون بگیرید و روی کلاینتها در شبکه نصب کنید اگه مشکلی در شبکتون نباشه به راحتی برنامه کار می کنه. شما دیگه نیاز نیست روی کلاینتها بانک رو قرار بدید یا اسکیول نصب کنید اما برای اجرای درست برنامه تمام Dll هایی که استفاده کردید باید داخل فایل نصبی برنامتون باشه .

Mehrdad_Parsi
سه شنبه 03 دی 1392, 13:16 عصر
منظور از فایل نصبی همون فایل exe بهمراه dll هاست که باید تو شبکه قرار بگیره ؟

sorena2000
سه شنبه 03 دی 1392, 13:57 عصر
بله . دقیقا شما باید یک فایل EXE درست کنید و روی سیستمهاتون نصب کنید .

mehdiomnia
سه شنبه 03 دی 1392, 14:01 عصر
لینک دانلود sql express دارید بابا من هر چی سرچ میکنم میره خوده سایت مایکروسافت اونم حجمش 3.6 گیگه

sorena2000
سه شنبه 03 دی 1392, 16:08 عصر
لینک دانلود sql express دارید بابا من هر چی سرچ میکنم میره خوده سایت مایکروسافت اونم حجمش 3.6 گیگه

SQlexpress رو برای چی میخواید ؟؟؟
اگه برای نصب به همراه برنامتون می خوای که نیاز به دانلود از جایی ندارید اگه با setup خود vs دارید کار می کنید فقط کافیه براش مشخص کنید که می خواین اسکیوال رو نصب کنه خودش sql رو کنار برنامتون قرار میده .
اگه برای کار و درست کردن بانک برای برنامه نویسی می خواید که از این لینک میتونید دانلود (http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=26729) کنید مربوط به خود microsoft هست

mehdiomnia
سه شنبه 03 دی 1392, 16:31 عصر
SQlexpress رو برای چی میخواید ؟؟؟
اگه برای نصب به همراه برنامتون می خوای که نیاز به دانلود از جایی ندارید اگه با setup خود vs دارید کار می کنید فقط کافیه براش مشخص کنید که می خواین اسکیوال رو نصب کنه خودش sql رو کنار برنامتون قرار میده .
اگه برای کار و درست کردن بانک برای برنامه نویسی می خواید که از این لینک میتونید دانلود (http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=26729) کنید مربوط به خود microsoft هست
نه نرم افزاری که نوشته شده رو نصب کردم باید کنارش sql هم نصب بشه تا کار کنه برای اون میخام
فرض کنید برنامه رو یکی دیگه نوشته و من برنامه نویس نیستم حالا نیاز دارم به نصب نسخه ای از اس کیو ال دیگه

Mehrdad_Parsi
سه شنبه 03 دی 1392, 17:21 عصر
معمولا همراه برنامه نوشته شده ، sql server Express هم ارائه میشه به صورت پکیج . ولی اگر نبود از Visual Studio کمک بگیرید همون اول می تونید Customize کنید و فقط SS express رو نصب کنید

sorena2000
چهارشنبه 04 دی 1392, 00:46 صبح
شما همون لینکی که بهتون دادم رو اگه دانلود کنید مشکلتون حل میشه البته برای ویندوز 32 بیت هست و مشکلی هم برای برنامتون نداره و به راحتی کار میکنه .
اما به قول دوستمون معمولا همراه برنامه باید sqlserver هم نصب بشه .

mehdiomnia
چهارشنبه 04 دی 1392, 17:30 عصر
معمولا همراه برنامه نوشته شده ، sql server Express هم ارائه میشه به صورت پکیج . ولی اگر نبود از Visual Studio کمک بگیرید همون اول می تونید Customize کنید و فقط SS express رو نصب کنید
1. از کجا ؟ کدوم منو ؟ من خیلی مبتدی هستم روی vs2012 بگید بیزحمت
2. ضمنا من روی یک سیستم اس کیو ال رو ریختم اما باز برنامم باز نمیشه علت چیه ؟ آیا باید دیتا بیس رو هم اتک کنم ؟

mehdiomnia
چهارشنبه 04 دی 1392, 21:05 عصر
1. از کجا ؟ کدوم منو ؟ من خیلی مبتدی هستم روی vs2012 بگید بیزحمت
2. ضمنا من روی یک سیستم اس کیو ال رو ریختم اما باز برنامم باز نمیشه علت چیه ؟ آیا باید دیتا بیس رو هم اتک کنم ؟
کمک . . . . . . . . . . . . . .

sorena2000
چهارشنبه 04 دی 1392, 22:12 عصر
بستگی به نوع نوشتن برنامه و کانکشن برنامه داره اگر برنامه رو خودتون ننوشتید بهتره اول با برنامه نویسی اون برنامه تماس داشته باشید ببینید چطور طراحی کرده

mehdiomnia
پنج شنبه 05 دی 1392, 09:09 صبح
بستگی به نوع نوشتن برنامه و کانکشن برنامه داره اگر برنامه رو خودتون ننوشتید بهتره اول با برنامه نویسی اون برنامه تماس داشته باشید ببینید چطور طراحی کرده
خودم نوشتم مهربون
الان این یه برنامه ساده دبیرخانه هست روی سیستم خودم کار میکنه روی سیستم بغل دستیم کار نمیکنه کپیش کردم . حتی از طریق شبکه در سیستم بغل دستیم اجراش میکنم کار نمیکنه
1. آیا باید در این سیستم بغل دستیم sql نصب کم ؟
2. آیا باید دیتا بیس رو اتک کنم ؟ ( برنامه تحت شبکه نیستا)

sorena2000
پنج شنبه 05 دی 1392, 15:40 عصر
خودم نوشتم مهربون
الان این یه برنامه ساده دبیرخانه هست روی سیستم خودم کار میکنه روی سیستم بغل دستیم کار نمیکنه کپیش کردم . حتی از طریق شبکه در سیستم بغل دستیم اجراش میکنم کار نمیکنه
1. آیا باید در این سیستم بغل دستیم sql نصب کم ؟
2. آیا باید دیتا بیس رو اتک کنم ؟ ( برنامه تحت شبکه نیستا)

دوست عزیز برنامه رو با sql express نوشتید؟؟؟؟
برای اجرای برنامه حتما باید sql نصب باشه روی سیستم که اجرا بشه . بازم گفتم بسته به کانکشنتون داره که چطور بانک رو بهش معرفی کردید . در هر صورت نیاز هست که روی سیستم حتما sql نصب باشه .

mehdiomnia
جمعه 06 دی 1392, 18:47 عصر
دوست عزیز برنامه رو با sql express نوشتید؟؟؟؟
برای اجرای برنامه حتما باید sql نصب باشه روی سیستم که اجرا بشه . بازم گفتم بسته به کانکشنتون داره که چطور بانک رو بهش معرفی کردید . در هر صورت نیاز هست که روی سیستم حتما sql نصب باشه .
سلام
بله با sql اکسپرس نوشته شده
الان روی اون سیستم اکسپرس نصب کردم ولی بازم کار نمیکنه فکر کنم دیتا بیس رو باید یه طوری بهش معرفی کنم . ها ؟ در مورد معرفی کانکشن هم خوب وقتی در اس کیو ال اکس÷رس بانک رو میسازی خودش بهت یه دیتا سورس میده همون رو جاگذاری کردم در برنامه دیگه

Mehrdad_Parsi
یک شنبه 08 دی 1392, 13:17 عصر
مشکل شما فقط یه چیزه اونم تنظیم فایرواله . فایروالتونو خاموش کنید مشکل حل میشه

sorena2000
یک شنبه 08 دی 1392, 15:58 عصر
پیغامی که بعد از اجرای برنامه بهتون میده چی هست؟؟؟ اگه می شه پیغام رو بذارید که ببینیم ، شاید بشه مشخص کرد مشکل از کجاست .

mehdiomnia
چهارشنبه 11 دی 1392, 00:46 صبح
پیغامی که بعد از اجرای برنامه بهتون میده چی هست؟؟؟ اگه می شه پیغام رو بذارید که ببینیم ، شاید بشه مشخص کرد مشکل از کجاست .
ببینید من روی سیستم کاربرم دات نت دستی نصب کردم اس کیو ال اکسپرسم دستی نصب کردم برنمامم که کپی میکنم روی سیستمش و اجرا میکم این ارور میده
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/f20a71bfa45009211.jpg
من فکر کنم باید یکطوری بانک اطلاعاتی رو بهش معرفی کنم البته بانک رو در پوشه برنامه کنار خوده برنماه قرار دادم ولی نمیدونم مشکل از کجاس
اینم خوده برنامه http://s5.picofile.com/file/8105393484/sara.rar.html

sorena2000
چهارشنبه 11 دی 1392, 15:04 عصر
دوست عزیز کانکشنت رو به این صورت قرار بده چک کن ببین احتمال زیاد درست می شه . فقط بانک رو توی خود پوشه bin داخل یک پوشه به اسم مثلا DB قرار بده

"Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\DB\\aza.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");

کانکشن شما به اسم کامپیوتر خودت هست برای همین روی دیگر سیستمها اجرا نمی شه نگاه کن قسمت قرمز رو ...

Data Source=GOD-PC;Initial Catalog=aza;Integrated Security=True;Pooling=False

mehdiomnia
چهارشنبه 11 دی 1392, 22:18 عصر
دوست عزیز کانکشنت رو به این صورت قرار بده چک کن ببین احتمال زیاد درست می شه . فقط بانک رو توی خود پوشه bin داخل یک پوشه به اسم مثلا DB قرار بده

"Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\DB\\aza.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");

کانکشن شما به اسم کامپیوتر خودت هست برای همین روی دیگر سیستمها اجرا نمی شه نگاه کن قسمت قرمز رو ...

Data Source=GOD-PC;Initial Catalog=aza;Integrated Security=True;Pooling=False

اوکی خوی هنوز تست نکردم اما باید :
1. روی سیستم کاربرم اول دات نت 4 نصب کنم
2. روی سیستم لازمه sql express نصب کنم ؟
3. برنماه رو که بانکش اصلاح شده کپی کنم رو سیستمش ؟

اگر چیزیو جا انداختم بفرمایید :

sorena2000
پنج شنبه 12 دی 1392, 11:28 صبح
اوکی خوی هنوز تست نکردم اما باید :
1. روی سیستم کاربرم اول دات نت 4 نصب کنم
2. روی سیستم لازمه sql express نصب کنم ؟
3. برنماه رو که بانکش اصلاح شده کپی کنم رو سیستمش ؟

اگر چیزیو جا انداختم بفرمایید :

بله کاملا درسته همه اینا رو باید نصب کنید برای راحتی کارت می تونی 1 فایل ستاپ درست کنید که دیگه نیاز نباشه همه این کارها رو با هم انجام بدی . برنامه رو که نصب کنی هر چیزی که نیاز باشه روی سیستم مشتری نصب می شه .

اوبالیت به بو
چهارشنبه 25 دی 1392, 20:10 عصر
بله کاملا درسته همه اینا رو باید نصب کنید برای راحتی کارت می تونی 1 فایل ستاپ درست کنید که دیگه نیاز نباشه همه این کارها رو با هم انجام بدی . برنامه رو که نصب کنی هر چیزی که نیاز باشه روی سیستم مشتری نصب می شه .

درود بر شما

اگر از کامپوننت های تلریک استفاده کرده باشیم، اون برنامه Setup ساز می تونه تلریک رو روی کلاینت نصب بکنه؟
برنامه Setup ساز وقتی SqlServer رو نصب میکنه، آیا بانک اطلاعاتی رو هم Attach میکنه؟

ممنونم از شما

sorena2000
جمعه 27 دی 1392, 18:55 عصر
درود بر شما

اگر از کامپوننت های تلریک استفاده کرده باشیم، اون برنامه Setup ساز می تونه تلریک رو روی کلاینت نصب بکنه؟
برنامه Setup ساز وقتی SqlServer رو نصب میکنه، آیا بانک اطلاعاتی رو هم Attach میکنه؟

ممنونم از شما

دوست عزیز برای کامپوننت تلریک کافیه که فایل های dll مربوط به قسمتهایی که در برنامه استفاده کردید رو در برنامه فراخوانی کنید و کنار فایل اجرایتون قرار بدید بعد از ساخت ستاپ اگه تمام dll ها رو اضافه کرده باشید بدون مشکل برنامه اجرا می شه .
برای اتکچ کردن اگه از sql server استفاده می کنید یا باید از اسکریپت برای ساخت بانک استفاده کنید یا توی برنامتون بخشی برای اتچ بانک قرار بدید . اما اگه با express باشه نیاز به اتچ بانک نیست .
موفق و پیروز