ورود

View Full Version : سوال: بین رشته های مهندسی نرم افزار و آی تی و علوم رایانه کدومش موقیعیت بهتری در خارج از کشور داره؟

پروگرامنویس
چهارشنبه 04 دی 1392, 13:46 عصر
روز خوش
میخوام تو نام نویسی کارشناسی بدون آزمون بهمن92 شرکت کنم ،شنیدم داشنجوهای پیام نور اگه درسشون خوب باشه امکان این رو دارن هنگام گذروندن کارشناسی یا پس از پایان رسوندنش برن خارج از کشور مثه آلمان سوئد کانادا یا ... و به تحصیلشون ادامه بدن و بطبع کار هم پیدا کنن. حالا
کدوم یک از رشته های "علوم رایانه ،مهندسی نرم افزار و مهندسی آی تی" فرصت بهتری رو داره برای تحصیل در اروپا یا کلا خارج از کشور؟ راستش من هدف اصلیم برای شرکت در پیام نور اینکه خوب درس بخونم تا بتونم برای تحصیل وکار برم خارج .اما نمی دونم کدوم رشته توی خارج بویژه کانادا یا اروپا موقیعیت شغلی و پذیرش دانشجو بهتری رو داره ؟ و اینکه تو رشته های شاخه ریاضی فیزیک کدوم رشته یا رشته ها این مزیت ها رو داره؟
یه پرسش دیگه هم دارم
یه بنده خدایی علاقه داره عمران بخونه اما تو شهر خودش واسه بهمن 92 دانشکش دانشجو نمیگیره،اگه این دانشکده این رشته رو داشته باشه طرف میتونه مثلا بره یکی از دانشکده های تهران بعدش انتقالی بگیره شهره خودش اگه آره پس از گذروندن چند ترم میتونه این کار رو بکنه؟